Kolonyada Aromatik Notalar

Kültürümüzün önemli bir parçasını oluşturan kolonyalar günümüzde bile popülerliğini sürdürüyor. Misafirler geldiğinde ikram edilen, bayramlarda çikolata ile sunulan kolonyalar köklü ve ilginç bir tarihe sahiptir.

İlk olarak 14. yüzyılda Floransa’da bulunan Santa Maria Manastırı rahiplerinin kullandığı öne sürülse de ilk profesyonel kolonya üretiminin İtalyan Giovanni Paolo Feminis’in tarafından yapıldığı kabul edilir. Hatta kolonya adının ilk üretildiği yer olan “Köln suyu”ndan geldiği rivayet edilir.
Kolonyalar, içerdikleri alkol oranı nedeniyle mikropları öldürür ve güzel kokmanızı sağlar. Gelen misafirlere ikram edilme sebebi nedeni de dışarıdan gelen kişilerin mikropları taşımasını önlemektir.
Şimdilerde limon kolonyaları hala evlerimizin olmazsa olmazı olsa da aromatik ve parfümlü kolonyalar, koku zevklerine göre çeşitlendirilmiştir.

Özel Aromalı Kolonya Serisiyle Tanışın!

Buz gibi kolonya ferahlığı: Ice Breeze

Sıcak günlerde sizi ferahlatacak bir kolonya arıyorsanız, cam şişesiyle Loris’in buz etkisini sunduğu Ice Breeze’i denemelisiniz. Loris Parfüm’ün şık dekoratif şişesiyle sunulan Buz Kolonya’da müge çiçekleri, tonka fasulyesi, vanilya ve karanfil notaları eşlik ediyor. Özellikle sıcak yaz günlerinde yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kolonya ile ferahlığa doyacaksınız.

Evinizdeki Lavanta Bahçesi

Ferahlatırken rahatlatan ve huzur veren lavanta mucizevi etkisiyle Loris Aromatik Kolonya Serisi’nde sizi bekliyor. En belirgin etkisi sakinleştirmek olan lavanta cam şişede bulunan kolonya formuyla dinginleştirici bir etki da kazanıyor. Lavanta kokusunu sevenlerin Lavanta Kolonyası’nı çok seveceklerine eminiz.

Zeytinin şifalı kokusu

Ege’yi evinize getiren zeytin çiçeği kolonyası ile ruhunuzu arındırabilirsiniz.
Zeytin bahçelerinin tazelik hissine eşlik eden meyve, çiçek ve vanilya aromalarının benzersiz ferahlığına hazır olun. Buram buram Ege kokan Zeytin Çiçeği Kolonya’sı, aromatik kokusu ile büyüleyici bir özelliğe sahip. Yaz aylarına girerken çiçeklenen zeytin ağaçlarının özel kokusunu evinizde misafirlerinize ikram edebilirsiniz.

Gardenyanın Büyüsünü Keşfedin

Gardenya Cam Şişe Kolonya, size güzel kokuların ferahlığını yaşatmaya hazır. 80 derece alkol ve en kaliteli esanslarla üretilen bu kolonya ve Loris Kolonya Seti’nin göz bebeklerinden biridir. Taze yeşil yapraklar, limon, portakal, bergamot, gül, narenciye, ylang ylang ve yasemin notalarının eşlik ettiği kolonya farklılık arayanlar için çok özeldir.

Kiraz Ağaçlarının Ferahlığı

Bahar kokusunu arıyorsanız koku piramidinde misk, kırmızı meyve, kremsi ve meyvemsi lactoniğin yer aldığı Kiraz Çiçeği Kolonyası’nı keşfedin. Baharın sembolü kiraz çiçekleriyle ruhunuza yaşam katan kolonyanın ferahlatıcı bir etkisi elinizden bırakmayı istememenize neden olacak. Evinizde, çantanızda, ofisinizde, arabanızda yaşadığınız her yerde size mutluluk getirmeye hazır.

Limon Kolonyasından Vazgeçilmez

Her zaman kullanılan limon kolonyasının verdiği ferahlık paha biçilemez. Ferahlatıcı ve sakinleştirici etkisi sayesinde her zaman evlerin baş köşesinde kendine yer bulan limon kolonyasını kullanmak eve girerken-çıkarken vazgeçilmez bir ritüel haline gelmiştir. Koronavirüs ortaya çıkana kadar farkında olunmasa 80 derece limon kolonyası bakteri ve mikropları yok eden güçlü bir dezenfektandır.

Amber ile Tazelenin

Loris Aromatik Kolonya Serisi’nin en farklı kolonyalarından olan Amber’in tazelik hissine kapılmamak mümkün değil. Sandal ağacı, vanilya, misk ve balmasic notalarının eşlik ettiği Amber Kolonyası kusursuz ferahlığıyla bulunduğu her ortamı canlandırıyor.