For Her Parfüm Ne Demek?

For Her Parfüm Ne Demek?

For Her Parfüm “Kadınlara Özel Parfüm” anlamına gelmektedir. Kadınların cilt ve ten yapısına uygun olarak üretilen parfümlerin For Her olarak ayrıştırılmasının sebebi, bazı parfümlerin erkeklere özel ya da unisex olarak kullanılabilmesidir. Her ne kadar bazı kadın parfümleri erkekler tarafından çok beğenilip zaman zaman kullanılsa da, For Her Parfümlerde erkek parfümlerinde tercih edilmeyen yoğun çiçeksi esanslar kullanılabiliyor. İşte tam da bu yüzden parfümlerin özellikle kadınlar için üretildiğini belirtmekte fayda var.

For Her Parfümlerin Özellikleri

For Her parfümlerin en önemli noktası erkekler için kullanılmamasıdır. Diğer yandan For Her parfümlerin başlıca belirgin özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Esansları erkek parfümlerine göre daha kadınsı ve hafiftir.
  • Kadın parfümlerinde erkek parfümlerine göre daha fazla sayıda esans karıştırılır.
  • Erkek parfümleri genelde sade ve yoğun esanslı, gövdeli kokulardır.
  • For Her Parfümlerde karışık esanslar kullanıldığından, kullanan kişilerin teniyle bütünleştiğinde farklı kokular yayabilir. Parfümler ten uyumu son derece önemlidir.
  • For Her Parfümlerin en vurgulu notası üst notadır. Bunun anlamı; ilk sıkıldıkları zaman çarpıcı koku esansı, piramidin en üstünde yer alır. Yani öne çıkmak istenen nota, ilk notada keşfedilir.
  • Erkek parfümleri kadar yoğun gövdeli bir yapıya sahip olmadığından, gün içinde tazelenmesi gerekebilir.

For Her Parfümleri Erkekler de Kullanabilirler mi?

For Her parfümler, kadınlara özel formülasyonlar kullanılarak üretilirler. Erkeklerin teniyle bütünleştiğinde hoş koku bırakmayabilirler. For Her parfümler kadınların tenine, cildinin yapısına ve ter bezlerindeki artış seviyeleri hesaplanarak üretilir. Erkeklerin tenindeki terleme oranı, kadınlara göre daha yoğun olduğu ve hormonları farklı çalıştığı için yeterince uyum sağlamayabilir. Doğru parfüm seçimi, hormonlarla uyum içinde olmalıdır. Parfümü kapağına sıkarak koklamanızla teninizdeki koku aynı değildir. Size çok yakışan bir koku farklı bir kadına yakışmayabilir. Bunun için uzmanlar, For Her parfümleri erkeklerin kullanmasını önermemektedirler.

For Her Parfümlerin Üretimi Hakkında Merak Ettikleriniz

For Her parfümlerin üretimi için kullanılan ham maddeler erkeklerinkinden farklıdır. For Her parfümlerin içindeki saf su oranı, Eau de parfümlere göre daha fazladır. Daha az alkol ve yüksek çiçek esansları, For Her Parfümleri oluşturan temel maddelerdir. Ayrıca For Her parfümlerin olgunlaştırılma süreleri diğer parfümlere göre daha kısadır. For Her parfümlerin üretim amacı taze kokular elde etmek olduğu için şişeleme öncesi uzun süre dinlendirilmezler.

Loris For Her Parfümler

For Her parfümler kendi içinde çeşitli gruplara ayrılırlar. Loris Parfüm olarak hem kadın hem erkek hem de unisex kokularımızla uzun yıllardır hizmet kalitemizden ödün vermeden üretime devam etmekteyiz.
Orientel Koku Ailesi
Floral Koku Ailesi
Chypre – Citrus Koku Ailesi
Woody - Fruity Koku Ailesi
Kendinize en uygun koku çeşidini keşfetmek için Koku Testimize tıklayabilirsiniz