Anneler günü hediyenizi seçtiniz mi?

Anneler günü hediyenizi seçtiniz mi?

Yılın en anlamlı günlerinden biridir Anneler Günü. Uzağınızda ya da yakınızda olsun o gün anneniz sizden bir ses duymayı bekler. Anneler hediye beklemezler genellikle. Onlar için çocuklarının varlığı, iyiliği ve hatırlanmak en güzel hediyedir. Evet ama siz yine de küçük de olsa bir hediye alarak Anneler Günü’nde annenizi mutlu etmeyi unutmayın.

Loris uzmanları her sene olduğu gibi bu sene de Anneler Günü’nde değerlendirebileceğiniz hediye seçeneklerini sizin için derledi.

Gelin birlikte keşfedelim!

Çok özel bir parfüme ne dersiniz?

Anneler Günü’nü unutulmaz kılan bir parfüm almak istiyorsanız mutlaka Loris Niche Koleksiyonu’nu keşfedin. Yüksek esans oranları ve muhteşem koku piramitleriyle dünyanın en değerli parfüm serilerinden biri olan Niche, anneniz için muhteşem bir hediye olabilir. Üniseks parfümlerden oluşan Niche Koleksiyonumuz, paha biçilmez notaları Loris kalitesiyle buluşturuyor ve annelere verilebilecek en güzel parfüm koleksiyonunu oluşturuyor.

Annenize önerebileceğimiz Parfüm’ler.

-       Loris Hürrem Sultan Niche Parfüm

-       Loris Passion Delight Niche Parfüm

-       Loris Saffron Ambre Niche Parfüm

-       Loris Javou Parfüm

Anneler çiçek kokularına bayılır!

Anne ve çiçek birbirine en yakışan sözcükler değil mi sizce de? Annenize bir buket çiçek alabilirsiniz. Ama daha kalıcı ve unutulmaz bir an yaratmak istiyorsanız, çiçek kokulu bir parfüm de hediye edebilirsiniz.

Yoğun yasemin; şekerli pembe şakayık, pürüzsüz ve kremsi gardenya; muhteşem sümbülteber, taze ve narin müge çiçeği, romantik misk gülü, tatlı manolya, şekerli, ılık ve pudramsı mimoza…. Parfümlere ruhunu veren çiçekler tüm zamanlarda annelerin en beğendiği parfüm gruplarını temsil etti. Eğer annenizin hangi çiçeği çok sevdiğini biliyorsanız işiniz daha da kolay!

Çok kadınsı bir kategori olarak kabul edilen, ilk koklamada en çok hissedilen çiçek kokuları, yaz günlerinin sıcaklığına nefis bir biçimde eşlik eder ve annenizin hatıralarında da harika bir anı olarak yer eder.

Annenize önerebileceğimiz çiçeksi parfümler:

-       K-026 Kodlu Frequence Parfümü

-       K-110 Kodlu Frequence Parfümü

-       K-035 Kodlu Frequence Parfümü

Narenciye kokularının peşine düşün!

Anneler yaz günlerine benzerler. En soğuk iklimde bile doğsalar Akdeniz iklimi gibi ılık, mutluluk verici ve yumuşaktır hepsi… Akdeniz ikliminin alamet-i farikası olan narenciye kokuları anneler günü için harika bir seçenek olabilir. Portakal, limon, limon otu, mandalina ve bergamot gibi narenciye notaları barındıran Citrus parfümler, canlı notalarıyla mutluluk taşırlar. Citrus parfümler ilkbahar/yaz ayları, daha sıcak, daha güneşli iklimler için arzu edilen taze notalarıyla karakterize edilir.

Yaz geldi ve birçok kişi için ferahlatıcı bir narenciye parfümü, daha parlak, daha sıcak ve daha taze iklimlere kaçış için en yakın cevap olabilir. Anneniz de bu cevaba bayılır!

Annenize önerebileceğimiz citrus parfümler:

-       K-042 Kodlu Frequence Parfümü

-       K-274 Kodlu Frequence Parfümü

-       K-275 Kodlu Frequence Parfümü

Odalara da yaz gelsin!

Loris Mağazalarındaki ürün çeşitliliğini artık hepiniz biliyorsunuz. Parfüm almak istemezseniz size harika bir önerimiz daha var: Dekoratif oda kokularımızı denemeye ne dersiniz? Loris Dekoratif Oda Kokusu koleksiyonu, birbirinden muhteşem oda kokularıyla mekanlara ferahlık annenize mutluluk katacak. Evlerimiz ne kadar temiz olursa olsun, seveceğimiz bir oda kokusu kullandığımızda ruh halimiz değişiyor. Örneğin; eve girer girmez hissettiğimiz lavanta kokusu bize dinginlik ve huzur katıyor. Eğer kapıdan girdiğimizde canlı ve taze mango kokusu ile karşılaşıyorsanız kalbiniz daha mutlu atmaya başlıyor. Loris oda kokuları arasında her zevke uygun bir koku mutlaka var.

Biz de size yaz aylarına hazırlandığımız şu günlerde şu kokuları öneriyoruz:

-       Loris Kır Çiçeği Oda Kokusu

-       Loris Narenciye Lavanta Oda Kokusu

-       Loris Çilek Bahçesi Oda Kokusu

Annenize muhteşem bir SPA keyfi armağan etmeye ne dersiniz?

Loris mağazalarının en renkli, en canlı ve mutluluk veren raflarından biri de kişisel bakım ürünlerimizin olduğu raflar… Duş jelleri, vücut losyonları, vücut spreyleri ve deodorantlardan oluşan kişisel bakım ürünlerimizi mutlaka inceleyin. Annenize bir kişisel bakım seti alarak onu mutlu edin ve evinde SPA keyfi yaşamasını sağlayın.

Birbirinden güzel kişisel bakım setlerimiz mağazalarımızda sizi bekliyor.

Anneler özeldir, anneler biriciktir. Anneler Günü’nü hepimiz her zaman coşkuyla kutlarız. Onlar hediye beklemez evet ama bir küçük hediye herkesi mutlu eder. Muhteşem kokularıyla tüm Loris ürünleri, yaşadığınız anlara mutluluk katmayı bekliyor. Unutmayın her kokunun bir anlamı var ve kokular hatıralarımızda sonsuza dek yaşarlar.

Annenize önerebileceğimiz kişisel bakım setleri:
-       Loris Midnight Kişisel bakım ürünleri

-       Loris By Night Kişisel bakım ürünleri

-       Loris Japanese Cherry Blossom Kişisel bakım ürünleri