Banyo Keyfini Vücut Bakım Rutinine Dönüştürün

Bu haftasonu bedeninizi ve ruhunuzu dinlendireceğiniz lüks bir banyo keyfiyle kendinizi şımartmaya ne dersiniz? Birkaç saatliğine de olsa tüm haftanın stresini, yorgunluğunu ve negatif enerjisini üzerinizden atmanız için uzun bir banyo keyfi en ideal yol olabilir.

Banyo Keyfi

Suyun teninize dokunduğunda verdiği rahatlık hissi sadece bedensel değildir. Zihinsel, ruhsal ve duygusal olarak da su, bize huzur verir. Konu sadece yıkanmak ya da temizlenmek değil, aynı zamanda rahatlamaktır. Banyo yapmanın kan dolaşımını da hızlandırdığını da unutmayın, Zayıf kan dolaşımı birçok cilt probleminin nedeni olabilir.
Kan akışı, besinleri ve oksijeni hücrelere taşıması nedeniyle çok önemlidir. Kan akışının durması ya da yavaşlaması, oksijen ve besinlerin vücudunuzun ihtiyaç duyulan bölgelerine ulaşamaması anlamına gelmektedir. Banyo da kan dolaşımını iyileştirmenin en etkili yollarından biridir.

Duş Jellerinin Sihirli Dokunuşu

Duş jelleri banyo keyfinin olmazsa olmazlarında biridir. İçeriğindeki bileşenler ile vücudun pürüzsüz ve ipeksi bir görünüme sahip olmasını sağlayan duş jelleri güzel kokularıyla da çok sevilirler. Ph değerlerinin sabuna göre çok daha az miktarda olması duş jelinin tercih edilme sebepleri arasında yer almaktadır. Ciltteki tahrişi azaltırken nemlendirmeye de yardımcı olurlar.
Duş jellerinin temel faydalarından biri de hijyenik olmalarıdır. Birkaç kişi tarafından kullanılan kalıp sabunların aksine, duş jelleri tüplerde ve şişelerde bulunduğu için daha güvenli kullanım sunarlar.
Duş jelleri barındırdıkları parfüm esansları sayesinde aynı zamanda aromaterapik etkiye sahiptir. Bazı kokular insanların çok daha iyi hissetmesine ve rahatlamasına yardım ederken, bazıları da enerji ve mutluluk kaynağıdır. Duş jellerini özel kılan en önemli faktörlerden biri de budur.
Loris Parfüm’ün hem kadınlar hem de erkekler için sunduğu muhteşem kokulu duş jellerini incelemelisiniz.

Kadın duş jelleri
Erkek duş jelleri

Vücut Losyonlarının Nemlendirici Etkisi

Vücut losyonları, cildi nemlendirmek için duştan sonra sıkça tercih edilmektedir. Banyo keyfini uzatmanın en etkili yoludur. Sıcak su, cildin nemini kaybetmesine ve kurumasına neden olur. Kuruyan cilt gerginleşir hatta çatlakların oluşmasına neden olabilir. Cildin kaybolan nemini geri kazandırmak için su bazlı bileşenlere ihtiyaç duyulur ve vücut losyonları bu noktada iyi bir yardımcıdır.
Farklı tipleri ve ihtiyaçları olsa da cildin nemli ve sağlıklı kalmasına yardımcı olmak için sadece duştan sonra değil, farklı zamanlarda da vücut losyonu kullanmanız gerekebilir.
Loris Parfüm’de duj jelleriyle aynı kokuya sahip vücut losyonlarını keşfedin.

Kadın vücut losyonları

Vücut Spreyleri Sandığınızdan Daha Etkili

Vücut spreyi, cildi uzun süre taze ve nemli tutmak için doğrudan cilde uygulanabilir. Parfüm gibi kokar ve mükemmel bir duş sonrası bakım ürünüdür. Parfümden rahatsızlık duyanlar için önerilen ürünler arasında yer alan vücut spreyleri, ferahlatıcı ve hafif etkisi sayesinde her an kullanılabilir. Ayrıca daha iyi bir uyku için yatmadan önce vücut spreylerinin aromaterapik etkisinden faydalanabilirsiniz.
Vücut spreylerini bir parfüm veya vücut losyonu ile birlikte kullanırsanız tüm gün kalıcı bir kokuya sahip olabilirsiniz.
Loris Parfüm’ün vücut bakım ürünlerinin en önemli özelliği aynı parfüm notalarını kullanarak, vücudunuza mükemmel bir katman oluşturmasıdır. Duş jeli ve vücut losyonlarıyla birlikte kullanacağınız vücut spreylerini keşfetmek ister misiniz?

Kadın vücut spreyleri
Erkek vücut spreyleri

Deodorant ve Parfüm Kullanmayı Unutmayın!

Loris vücut bakım ürünleriyle tamamladığınız banyo rutini sonrasında deodorant ve roll-on kullanarak gün boyu ferah hissedebilirsiniz. Yukarıda örneklerini sunduğumuz duş bakım ürünlerinin yanısıra yine aynı formüllere sahip deodorantlarımızı ve roll-onlarımızı denemeyi unutmayın.
Önerilerimize göz atabilirsiniz.

Kadın deodorantları
Erkek deodorantları