Kolonya Alır Mısınız?

Ne kadar tanıdık bir cümle değil mi? Bir zamanlar konuklarımız için hazırladığımız ve çoluk çocuğun girmesine izin verilmeyen misafir odalarında dantel örtülü sehpaların üzerinde çikolata ve şekerin tam yanında dururdu kolonya. Misafir kolonyası diye bir şey olur mu? Bizde olurdu işte. O güzel misafir kolonyaları, cam şişelerde ikramın vazgeçilmez bir parçası olarak sunulmayı beklerlerdi. Evin genç kızı kolonya tutardı, adı buydu ikramın. Ne güzel günlerdi. Kolonya bir de hasta hediyesidir bizim memleketimizde. Ferahlık versin diye ona, götürülecek en iyi hediyedir kolonya. Hala öyle değil mi? Hala bayramlarda eski günlerin tadını yaşatmaya çalışan binlerce ev yok mu?

Günlük hayatın içinde kolonya

Kolonya daima elinizin altındadır. Kimisi buz gibi kullanmak için buzdolabında bekletir. Hafif bir sıkılsın içimiz, kolonyaya sarılırız. Kolonya ilk yardım malzemesidir bir yanıyla... Ferahlatır, serinletir, iyileştirir. Bir zamanlar kolonya dendi mi akla önce limon kolonyası gelirdi, tütün kolonyaları vardı biraz ağırca... Ama şimdi kolonyanın yüzlerce çeşidi, yüzlerce esansı ve yüzlerce markası var. Çünkü tüketicilerin kullanım alışkanlıkları büyük ölçüde değişti. Artık kolonya günlük hayatın içinde. Küçük bir şişeyle çantamızda, farklı farklı seçeneklerle canımın hangi kokuyu çekerse o kokunun kolonyası şişelerle evimizde. Loris Parfüm’de hem ekonomik plastik şişe kolonyalar var hem de şahane ambalajlarıyla bir parfüm kadar değerli fakat hala ulaşabileceğiniz bir fiyatta satışa sunulan cam şişe kolonyalar. Loris Parfüm’ün tüm ürünlerinde olduğu gibi en iyi esanslarla, en iyi hammadde ve üretim koşullarında pazara sunulan enfes cam şişe kolonyalarımızla tanışın.

Her Damlasında Özgürlük Hissi

Çeşit çeşit cam şişe kolonyalarımız her an kullanabileceğiniz ve ailenize de güvenle kullandırabileceğiniz kalitede ve içleri kolonyanın doğasında olan ferahlıkla dolu. Loris cam şişe kolonyaları 180 ml’lik şişelerde sunuluyor. Aslında kolonyalar esas oranları çok düşük parfümlerdir ve Loris Parfüm olarak, çok beğendiğiniz parfümlerimizin kalitesini kolonyalarımızda da hissetmeniz için elimizden gelen çabayı gösterdik.

180 ML AQUA COLOGNE INTENSE OUD & BERGAMOT

INTENSE OUD&BERGAMOT kolonyası ile tanışmaya hazır olun. Kolonya deyip geçmeyin, iyi bir kolonya size nefis bir gün başlangıcı getirir. Bergamot, limon ve portakal esanslarıyla üretilen LORİS INTENSE OUD&BERGAMOT turunçgillerin evrensel ferahlığını ellerinize kadar getiriyor. Sadece turunçgiller değil, lavandin, yasemin ve ud ağacı esansları da bu özel kolonyanın içindeki eşsiz notalar olarak yerlerini alıyorlar. Hatta biraz daha derinlerde paçuli, amber ve mask ile karşılaşabilirsiniz. Bazı müşterilerimiz LORİS INTENSE OUD&BERGAMOT kolonyasını parfüm gibi kullandıklarını söylüyorlar. Evet, doğası gereği kalıcılığı parfüme göre düşük ama bir parfüm kadar mutlu etmediğini kim söyleyebilir?

180 ML AQUA COLOGNE LEMON

Kolonya dendiğinde aklınıza ilk gelen limon kolonyası mı? Loris Parfüm limon kolonyasını denemeden sakın karar vermeyin. Limon kolonyamızın içinde elbette sadece limon yok. Limonun keskin ve ferahlatıcı etkisini derinleştirmek için bir tutam limon otu da kullandık hatta portakaldan da destek aldık. Akdeniz ikliminin bu iki meyvesinin dayanışmasını portakal çiçekleri ile süsledik. Pudra şekeri esansı ve biraz da çam ile, limon kolonyamızı kokladığınızda unutamayacağınız bir forma getirmeyi başardık. Tamam kolonyalar güzel ama limon kolonyası da bir başka mı? Buyurun bir mağazamıza, denemesi daima bedava.

180 ML AQUA COLOGNE ORANGE BLOSSOM

Limon kolonyalarımızda kullandığımız portakal çiçekleri o denli güzel ki, sadece onların gösterisi haline gelecek bir kolonyayı da üretmeden olmazdı. Sizi bir anda mis kokulu bir portakal bahçesine taşıyacak olan Loris Orange Blossom, yaz kış elinizin altında durmasını isteyeceğiniz benzersiz bir kolonya. Portakal çiçekleriyle bezeli hoş ambalajı ve cam şişe tutkunlarının çok beğendiği şişesiyle evinizin en güzel köşesinde, badem şekerlerinin hemen yanında yerini almaya hazır.

180 ML AQUA COLOGNE GARDENIA

Gardenya çiçeğinin büyülü kokusunu en güzel günlerin kokusu yapmaya ne dersiniz? Açık parfüm pazarının güçlü markası Loris Parfüm, kolonyalarına da şık bir imza atarak COLOGNE GARDENIA’yı gururla pazara sunuyor. COLOGNE GARDENIA’da elbette sadece gardenya çiçeği yok. Bazı kokular yanlarında tamamlayıcı esanslar olduğunda güzelleşiyor ve ortaya çıkıyorlar. Biz de gardenyayı gül, zambak ve ylang ylang ile birlikte kullandık. Formüldeki sandal ağacı kokunun tendeki macerasını uzatmak için görev yapıyor. Mağazalarımıza uğrayarak, çok farklı çok özel ve normal kolonyalara oranda daha kalıcı olan COLOGNE GARDENIA’yı deneyebilirsiniz

rose kolonya

180 ML AQUA COLOGNE ROSE ANGELICA

Gül güzel kokar ama siz bir de ROSE ANGELICA’yı deneyin. Gül kokularının en güzelini bulduğunuza pişman olmayacaksınız. Gül kokusu tutkunları, ondan kolay vazgeçemezler ve gülün insanı içine alan güzel kokusu kimisi için gerçek bir tutkudur. ROSE ANGELICA işte size bu tutkuyu vaat ediyor. Gül esansını safran, karamel, paçuli ve sedir ağacı ile destekledik. Tüm bu özel esanslar, ROSE ANGELICA’yı benzersiz katmanlarıyla kalıcı ve mutluluk verici bir kolonya haline getirdi. Biraz daha derinlere gidildiğinde sandal ağacı, misk, kehribar, deri ve vanilya esansı bulacaksınız. Elbette hiç bir kokuyu doğrudan almayacaksınız ama elinizde tuttuğunuz harika cam şişenin kolonyada gelinebilecek son nokta olduğunu hissedeceksiniz.

180 ML AQUA COLOGNE TANGERINE & MANDARINE

Narenciye kokularının her biri eşsizdir. Kimileri limonu çok sever kimileri ise önde giden narenciyenin biraz daha yumuşak ve tatlı olmasını ister. TANGERINE & MANDARINE kolonyamızı işte bu sebeple ürettik. Tangerine, mandalinanın özel bir türü. TANGERINE & MANDARINE kolonyamızda mandalina esansına bu özel tür eşlik ediyor. TANGERINE & MANDARINE kolonyasının içeriğinde biraz limon ve portakal da var. Ama ön planda olan esanslar tangerine ve mandalina. İki turuncu, neşeli ve tatlı esans.... Hemen yanlarında da yeşil yapraklar, şeftali, gül, kayısı, neroli ve misk var. Her bir Loris kolonyası, katmanlı, iç acıcı ve kalıcı. Vazgeçemeyeceksiniz.

180 ML AQUA COLOGNE VELVET ROSE & UOD

Loris Parfüm kolonyanın ötesi olarak tanımladığımız cam şişe kolonya serisinde gül, bergamot, karanfil ve safran notalarının karışımı olan bir başka kolonya ile de fark yaratıyor: VELVET ROSE&UOD. Bu özel karışımın benzersiz etkisini ortaya koyan iki tane daha nota var ve bu notalar da bu kolonyanın değerini çok daha yükseğe taşıyor: vanilya ve pralin. Sizi bu andan alıp başka bir ana taşıyacak kadar iddialı. Her gün kullanabileceğiniz kadar yumuşak ve yine de kolonya ferahlığında...

180 ML AQUA COLOGNE WHITE SUEDE MUSK

Açık parfüm dendiğinde aklınıza ilk Loris Parfüm geliyor ve artık kolonya dendiğinde de Loris kolonyalarını anımsayacaksınız. LORİS COLOGNE WHITE SUEDE MUSK, klasik anlamda kolonya kokularını tercih etmeyenlerin mutlaka denemesi gereken çok özel bir kolonya. LORİS COLOGNE WHITE SUEDE MUSK, pudralı ve özel bir koku. Beyaz çiçekler kokunun temel notalarını oluşturuyorlar. Beyaz çiçeklerin hafif kokuları, karanfil, üzüm ve vanilya sayesinde belirginleşiyor, güçleniyor. Tonka fasulyesi ve misk’in devreye girmesiyle birlikte WHITE SUEDE MUSK, kolonyayı kendinden uzak tutanları bile çekim alanına sürüklüyor. Kokladığınızda bu bir kolonya değil diye düşünebilirsiniz ama o bir kolonya, çok çok özel bir kolonya.