Afrodizyak Afrodite Ait Olan

Afrodizyak kelimesi güzellikle, yani Afrodit’le ilgilidir. Göz alıcı, çekici, aşk, sevgi kelimeleri ile betimlenen Afrodit, bakan herkesin büyülendiği biriydi. Afrodizyak kelimesi ‘Afrodit’e ait’ olan demektir. Yani güzellik, çekicilik, tutku ve aşkla ilgilidir. Parfümler insanların üzerinde etkili duygular bırakır. Tarih boyunca birçok edebiyatçı kokunun insan üzerindeki etkisini anlatan şiir/ roman ve eserler yazmışlardır. Öyle ki bu duygular sayesinde partnerimizi büyüler üzerinde hatırlatıcı izler bırakabiliriz. Bir parfümün peşine takılıp ‘aşka’ düşme hikayeleri hiç de az değildir. Afrodizyak parfümler genel olarak baharatlı ve şekerli kokuları içerir. Bu kokuları sadece tenimizde değil, ev kokusu olarak da kullanabilir, ortamı sevgi ve tutku uyandıran bir hale getirebiliriz. Loris’in geniş ürün yelpazesinde afrodizyak kokular eau de parfume, banyo serisi, mumlar ve oda kokuları olarak karşımıza çıkıyor.

Yasemin Çiçeğinin Dayanılmaz Çekiciliği

Yasemin kokan birini asla unutamazsınız! Araştırmalar gösteriyor ki yasemin kokusu duyguları canlandırma konusunda oldukça etkili. Loris’in serisinde yer alan K-233 kadın parfümü, yaseminin yanı sıra, vanilya, tuz, mandarin ve sandal ağacı notaları da içeriyor. Sandal ağacı parfüm sektörünün başrollerinden. Parasempatik sinir sistemini uyaran sandal ağacı kokusu çiftler arasında yoğun coşku yaratıyor.

Amber'in Büyüsü

Antik çağlardan günümüze gelen amber, esrarengiz bir kokudur. Peşinden sürükleyen amberin kalıcı izini takip ettiğimizde tatlımsı ve baharatlı notaları yakalarız. Loris K-270 kadın parfümünde duyguları coşturacak notalar bir araya geliyor: yasemin, sandal ağacı, reçine ve sedir. Reçine ince kokusu ile pozitif hisleri ve huzuru uyandırır. Strese iyi geldiği araştırılan sedir kokusu rahatlatıcı etkisiyle keyif yaratır.

Doğal Afrodizyak: Vanilya

Birkaç yüz yıl öncesine kadar doktorlar tarafından çiftlere önerilen aşk iksiri: vanilya. Vanilya notaları bu erkek parfümünde mutluluk ve neşe etkisi yaratıyor. Loris E-025 erkek parfümünde sandal ağacının uyarıcı etkisi, sedirin verdiği sakinlikle birleşiyor. Tarçın ise erkeğin çekiciliğini perçinliyor.

Dikkkat, Bu Koku Peşinden Sürükleyebilir

E-163 KEŞFEDİN Lavanta kokusunun mutlu bir birliktelik için katalizör etkisi yarattığı biliniyor. Enerji veren, mutluluk etkili kahve kokusuna eşlik eden yanık şeker notası erkeğin çok uzaklardan fark edilmesini sağlıyor. Özel çam ağaçlarından elde edilen kehribar bu kombinasyona diğer notalar kadar güç katıyor. Loris Parfüm Frequence Serisi E-163'ü denemenizi öneririz.