Yazı Getiren Ortam Kokuları

Yaz meyvelerinin tatlı, sulu ve ferahlatıcı aromalarını kim sevmez ki? Elbette herkesin favori yaz kokusu aynı olmayabilir. Kimileri için yaz mevsimi kumların ve denizin kokusuyken, kimileri için de karpuz, kavun ya da çilek gibi lezzetli yaz meyveleridir. Çiçeklerin kokusunu özleyen de vardır, taze kesilmiş çimlerin kokusunu özleyen de…
Bu farklılıkların nedeni bizi mutlu eden yaz anılarımızla ilgili olabilir mi? Eğer evinizde size yazı yaşatacak bir oda kokusu arıyorsanız hatıralarınızı anımsamaya çalışın. Sizi mutlu eden kokularla anılarınızı da hatırlayabileceğinizi unutmayın.

Sıcak Günlerde Koku Duyusu Güçlenir

Bunun nedeni havadaki yüksek nem seviyesidir. Nem oranının yüksek olduğu havalarda kokular daha kolay taşınır. Diğer yandan koku molekülleri nemli tenlerde daha uzun süre kaldıkları için kalıcılıkları da artar.
Hadi Loris’in birbirinden güzel yaz kokularını keşfedelim ve soğuk kış günlerini yaz mevsiminin sıcacık duygularıyla donatalım!

Loris Okyanus Esintisi Dekoratif Ortam Kokusu

Eğer yaz mevsimi sizin için serin dalgalar ve denizden gelen rüzgarlar demekse doğru oda kokusunu buldunuz. Dalgaları ve deniz rüzgarlarını evinize taşıyan Loris Okyanus Esintisi Ortam Kokusu ferahlık etkisi veren okyanus esintisini barındırıyor.
Nefes aldığınız her mekanda denizin ferahlatıcı etkisini hissetmek isterseniz Loris Okyanus Esintisi Oda Kokusu’nu keşfedin.

Loris Ahududu & Leylak Dekoratif Ortam Kokusu

Ahududunun tatlı kokusunun, etkileyici leylak kokularıyla harmanlanmasına şahitlik edin. Loris Ahududu& Leylak Oda Kokusu vazgeçemeyeceğiniz kadar etkili ve mutluluk verici bir kokudur. Bu harika kokuyu kullandığınız mekanlarda kimi zaman beyaz çiçek dokunuşlarıyla leylağı, kimi zaman da tüm lezzeti ile ahududuları hissedebilirsiniz. Ahududuların enerjisini ve leylağın büyüsünü aynı anda hissetmek istiyorsanız mutlaka deneyin.

Loris Ahududu Şeftali Dekoratif Ortam Kokusu

Ahududu & Şeftali Dekoratif Ortam Kokusu yaz meyvelerinin ferahlığını ortamlara taşımak isteyenlerin ilk tercihi. Bu oda kokusunda ahududu ve şeftaliye eşlik eden yasemin çiçeğinin tatlılığını da bulacaksınız. Yaz akşamlarının unutulmaz anılarıyla mekanınıza canlılık ve mutluluk getirmek istiyorsanız bu oda kokusu sizin için doğru tercih olabilir.

Loris Şeftali & Greyfurt Dekoratif Ortam Kokusu

Yaz meyvelerinin en güzeli şeftali, kış mevsiminin vazgeçilmezi greyfurt ile yan yana! Bu iki harika meyvenin karışımı mekanlara neşe ve enerji getiriyor. Sulu ve tatlı şeftalinin, greyfurtun keskin notalarıyla ahenkli uyumu yaşam alanlarınızda sizlerle. Loris Şeftali & Greyfurt Dekoratif Ortam Oda Kokusu bu güzel notalara ek olarak yasemin, vanilya ve şekerli kokular da içeriyor.

Loris Kavun & Menekşe Dekoratif Ortam Kokusu

Loris Kavun & Menekşe Ortam Kokusu, tatlı kavun ve asil menekşelerin uyumunu evinize taşıyacak. Bu ikilinin oluşturduğu karışıma yasemin, deniz ve karpuz notaları da eşlik ediyor. Yaz coşkusunu ve unutulmayan yaz aşklarını anımsamak için sizinle…

Loris Sardunya & Rum Dekoratif Ortam Kokusu

Her mevsimde rengarenk gördüğümüz sardunya çiçekleri rom ile birleşerek ferah bir oda kokusuna dönüşüyor. Yasemin, portakal çiçekleri, vanilya ve misk ile taçlanan oda kokusu yaşam alanlarınıza neşe getiriyor.

Loris İncir & Hindistancevizi Dekoratif Ortam Kokusu

İncir ve hindistancevizi notalarını bir araya getiren bu ortam kokusu, beyaz çiçeklerin tazeliğini de taşıyor. Kalıcı ve güçlü misk notası ile mühürlenen bu harika oda kokusuna hayatınızda mutlaka yer açın.

Loris Parfüm’de yazı yaşatacak oda kokuları sadece bu kadar da değil. İsterseniz onlarca çeşit oda kokusu arasından kendi zevkinize uygun birini bulabilirsiniz.
Önerilerimize göz atın!