Loris Dekoratif Oda Kokularıyla Terapi

Kokuların insan psikolojisi üzerine ne kadar etkili olduğu yüzyıllardır bilinen bir gerçektir. Tarih boyunca tütsüler, otlar, yapraklar yakılarak ortamların rahatlatıcı ve mutlu edici etkisi artırılmak istendi. Kokuların aromaterapik etkilerinden yararlanmak isteyen insanlar, zaman içinde ortam kokularını çok daha ulaşılabilir ve kullanılabilir hale getirdi ve ortam kokuları bugün en çok satılan kokular arasındaki yerini aldı. Loris Parfüm oda kokularımız, çeşitli kokularla yaşadığınız veya çalıştığınız ortamları güzelleştirmek için keşfedilmeyi bekliyor. Loris Oda kokularımız, her zevke ve her bütçeye uygun! Zevkinize uyacak Loris Dekoratif Oda Kokusu seçeneklerine gelin birlikte göz atalım...

Loris Bahar Rüzgarı Oda Kokusu

Mevsim ne olursa olsun, evinize hep bahar neşesi dolsun istiyorsanız 120 ml Loris Bahar Rüzgarı Oda Kokumuzu, deneyin.

Loris Bahar Rüzgarı Oda Kokusu

Loris Narenciye Lavanta Oda Kokusu

Narenciye bahçelerinin coşkulu enerjisi lavanta ile bütünleşiyor ve yaşam alanlarınızı güzelleştiriyor.

Loris Narenciye Lavanta Oda Kokusu

Loris Sandal Ağacı Oda Kokusu

Odanızda veya iş yerinizde, kısaca yaşadığınız yerde, rahatlatıcı ve konsantrasyonu artırıcı bir koku isterseniz mutlaka Loris Sandal Ağacı kokusunu deneyin. Sandal ağacı, yüzyıllardır insanların dinginlik ihtiyaçları olduğunda yararlandıkları sihirli notaları size taşıyacak.

Loris Sandal Ağacı Oda Kokusu

Loris Kır Çiçeği Oda Kokusu

Loris Kır Çiçeği oda kokusu size doğanın mutluluk verici etkisini getiririyor. Oda kokuları ile ruhunuzu rahatlatırken aynı zamanda evinize gelen insanların harika bir izlenim edinmelerini de sağlarsınız. Temiz bir ortama aynı zamanda benzersiz bir oda kokusu ekleyerek harika bir ev sahipliği yapabilirsiniz.

Loris Kır Çiçeği Oda Kokusu

Loris Çilek Bahçesi Oda Kokusu

Çileğin, eşsiz ve yoğun kokusunun pozitif etkileri yüzyıllardır bilinir ve parfümlerin vazgeçilmez notası olarak çilek kullanılır. Loris Çilek Bahçesi Araç Kokusu ile çileğin mutluluk esintileri aracınıza geliyor ve kokusu size mutluluk taşımak için hazır.

Loris Çilek Bahçesi Oda Kokusu

Loris Ahududu Leylak Oda Kokusu

Meyve ve çiçek notaları bir araya geldiğinde neşeli parfümler ortaya çıkar ve Loris Ahududu Leylak Dekoratif Bambu Çubuklu Oda Parfümü de son derece neşeli bir parfüm. Onu kullandığınız ortamlara her girişinizde bir yeniden başlama duygusu, canlanma ve mutluluk hissedeceksiniz. Şakayık, menekşe, Frenk üzümü, kaşmir notalarıyla zenginleşen bu özel kokunun eşsiz heyecanına yer açın!

Güzel kokular zihnimizi olumlu yönde etkiliyor ve pozitif düşünmemizi sağlıyor. Seçiminizi yaparken güzel duygular yayacağınız o anı hayal edin...

Loris Ahududu Leylak Oda Kokusu