Tüm Yönleriyle Niş Parfümler

Güçlü koku alma yetenekleri ve özel bir zevkleri olan parfümseverler herkesin kullandığı kokular yerine Niche parfümleri tercih ediyorlar. Bu yüzden Niche parfüm dünyası giderek daha zengin ve rekabetçi bir hal alıyor. Niche parfümler diğer parfümlerin arasında sadece yüksek esans oranlarıyla değil, fiyatları ve özel tasarımlarıyla da diğer kokulardan ayrılıyorlar. Loris’in tercih eden müşterilerinin Niche Koleksiyonuna olan tutkularının en önemli nedenlerinden biri de bu.

Niche Koleksiyonu, dünyanın en değerli koku karışımlarını olağanüstü bir kaliteyle ve benzersiz bir fiyat kalite dengesi ile ortaya koyuyor. Niche Koleksiyonumuzu daha iyi anlatabilmek için isterseniz önce Niche Parfüm konusundaki bilgilerimizi tazeleyelim. Sizinle Niche bir yolculuğa çıkalım!

Niş Parfüm Nedir?

Nadir bulunan parfüm türlerini tanımlamak için kullanılan Niche parfümler, bulunması zor, ilginç ve özel koku piramitlerine sahiptir. Yüksek esans oranları ve eşsiz nota kombinasyonlarına üstün kalite hammadde de katıldığında meraklılarına her damlada muhteşem bir koku deneyimi yaşatıyorlar. Günümüzde Niche ve diğer adıyla elit parfüm pazarında heyecan verici gelişmeler oluyor. Artık hemen her parfümün bir hikayesi var ve parfümörler taze koku füzyonlarını denemede çok daha cesur ve cüretkâr davranıyorlar. Bu da kokuların muazzam bir kalite çıtasına ulaşmasını sağlıyor.

Niche Parfümlerin Farkları

Parfüm severler tasarım ve koku arasında seçim yaparken tamamen kişisel tercihlerinden ve standartlarından yola çıkarlar. Aslında bu sıradan olmak ve çok özel olmak arasında yapılan zor bir seçimdir. İnsanların kokuları onları yansıtır ve eğer Niche parfümlerden birinde kendi ruhunuzu bulduysanız, muhtemelen bir daha hiçbir parfüm size aynı deneyimi vaat edemez. Seçim sizin.

Niche parfümler en saf kokuların karışımıdır ve hepsinin özel bir hikayesi vardır, eğer duyularınızı harekete geçiren bir hikâye ile karşılaştıysanız düşünmeden içine girin. Niche parfümler sınırlı sayıda bulunurken tasarımcı parfümleri seri üretilir. Bu da Niche parfümleri özel ve farklı yapan bir özelliktir. Niche parfümcüler, parfüm şişesi her açıldığında harika bir his ve benzersiz bir deneyim yaratmak için daha yüksek konsantrasyonlarda parfüm özleri ve daha doğal bileşenler kullanma konusunda çok kararlıdır. Ortaya çıkan benzersiz kokuların sebebi de işte bu kararlılıktır.

Niche Parfümlerin Özellikleri

  • Parfüm dünyasının prens ve prensesleri olan niş parfümler aslında parfümcülük tarihinin en eski ürünleri sayılabilir. Niche parfümler, tasarım kokular popüler olmadan önce de vardı. Kraliyet aileleri ve soylu insanlar tarafından kullanılırlardı.
  • Niche parfümlerin en önemli özellikleri yüksek kaliteli esansları eşsiz karışımlara dönüştüren ünlü burunlar ve koku üstatlarıydı. Bu yüzden her niş parfüm evi ustasının adıyla anılırdı.
  • Niş parfümlerin en önemli özelliklerinden biri de ürünlerin dağıtımında seçici bir yaklaşıma sahip olunmasıdır. Niş parfümleri sıradan kokuların olduğu satış noktalarında değil, elit ve yüksek kalite parfüm mağazalarında bulabilirsiniz.
  • Niş parfümleri genellikle reklamlarda göremezsiniz. Bu özel parfüm ailesi itibarını kalitesinden ve kullanıcı deneyimlerinden alır.
  • Niş parfümler gül ve vanilya gibi tek bir kokuya odaklanabilirler. Odak notasına büyüleyici eşlik eden diğer notalar geride kalır ama varlıklarıyla parfüme güç verir.

Loris'in Niş Koleksiyonu: NICHE

Yüksek kaliteli ve üniseks parfüm çeşitleriyle bir kez deneyen müşterilerimizin vazgeçilmez serisi olan Niche Koleksiyonu’muz sadece Türkiye’de değil dünyanın birçok yerinde de beğeniliyor. Niche pazarın en kaliteli markalarıyla rekabet edecek kalitedeki bu değerli koleksiyon, özem tasarım trend koku notalarıyla özel olarak tasarlanıyor.

Loris Parfüm müşterilerine muhteşem bir parfüm deneyimi vaat ettiğimiz özel kokularımızın notaları üniseks kullanıma uygun seçiliyor. Niche parfüm pazarının kusursuz birer örneği olan her bir Niche parfüm el değmeden şişeleniyor ve paketleniyor Normal parfüm serilerinden çok daha yoğun doğal esans yağı içeren Loris Niche Koleksiyonu özel bir müşteri kitlesi için özenle üretiliyor. Zamansız, mekansız ve benzersiz bir parfüm arayışındaysanız sizi en yakın Loris Parfüm mağazasına davet ediyoruz.