Niche Parfümler ve Parfümün Ötesi

Niche Parfümler ve Parfümün Ötesi

Harika kokmak mı istiyorsunuz yoksa benzersiz bir parfüm deneyimi yaşayarak/yaşatarak akılda kalmak mı? Parfümünüzün çok sevilenler listesinde olması size yetiyor mu yoksa imza bir parfüm taşımanın olağanüstü duygusunu mu arıyorsunuz? Loris Niche Koleksiyonu aradığınız o olağanüstü deneyimi yaşatabilir. İşte bu yazıda Niche Parfümleri, Niche Koleksiyonunu ve parfümün ötesini sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Benzersiz ve Kişisel Parfümler

Niche parfümler dünya çapında yüksek esans oranları ve özel tasarımcılara ait imzalarıyla, parfüm dünyasının en pahalı şık sakinleridir. Yüksek esanslı ve özel tasarım parfümlerin genel adı olan Niche parfümler, üretim şekilleriyle de diğer parfümlerden ayrılırlar. Niche Serisi parfümlerimizde bizim de yaptığımız gibi en kaliteli hammaddeler, dünyanın en kaliteli esansları ve nadir notalarla üretilir.

Dünya pazarına sunulmuş bir armağan olan Niche Koleksiyonumuzda bulacağınız her bir özel parfüm hammadde ve formül değeri açısından dünya piyasalarında 500$ ile 3000$ arasında değişen parfümlere bir alternatiftir. Özel ambalajlarıyla ve sunumlarıyla göz dolduran Niche Koleksiyonumuzun her bir parfümünde notaların kusursuz bir karışımını bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

Özel Tasarım Parfümler

Niche Parfümleri diğerlerinden ayıran en önemli özelliklerinden biri yüksek esans oranlı imza kokular olmasıdır. Dünya pazarında sınırlı sayıda üretilen ve sadece en yüksek kalitede parfüm kullanmayı tercih eden insanlar tarafından tutkuyla tercih edilen Niche Parfümleri parfüm uzmanları için mesleklerinin doruk noktası ve bir parfümden alınabilecek en yüksek performansın simgesidir.

Loris Uniseks Niche Koleksiyonu

Sanat ve parfüm üretiminin aynı cümlede geçmesine sebep olan Niche Parfümlerimiz, nadir ve kişisel bir koku bulmak isteyen müşterilerimizin de tercihleri arasında yer alıyor. Loris Niche Koleksiyonunda erkek ve kadın parfümlerinin yanı sıra müşterilerimiz tarafından çok beğeni gören üniseks parfümlerimiz de yer alıyor. Büyük beğeni gören üniseks parfümlerimizin notaları kadın ve erkeklerin aynı anda kullanımına uygun karışımlarla ortaya konur.

Bazı parfümler biraz daha erkeksi notalar barındırabilirken bazıları daha kadınsı hissedilebilir. Bu seçim tamamen koklayan kişinin parfüm ile olan ilişkisinden ibarettir. Bir kadına çok erkeksi gelen bir parfüm bir başkasına son derece kadınsı gelebilir. Üniseks Niche Koleksiyonu dünyanın en güzel koku karışımlarını yüksek esans oranlarıyla ortaya koyarken, parfüm ile ilgili ezberleri de bozacak bir nitelik taşıyor. Bu deneyimi ancak mağazalarımızdaki Niche stantlarında kokuları keşfederek yaşayabilirsiniz.

Standartların Ötesinde Bir Kalite

Loris’in parfüm dünyasına ve tüketicilere özel bir armağan gibi sunduğu Niche Koleksiyonu standartları reddeden ve benzersiz bir parfüm kullanmak isteyenler için son derece ekonomik bir fiyat yelpazesi ortaya koyar. Dünya pazarında çok yüksek etiket fiyatlarıyla alıcı bulan Niche Parfümler, doğal olarak normal parfüm serilerimizin çok üstünde fakat benzer kalitelerin rekabet edemeyeceği bir fiyat politikasıyla satılır. Kendi ülkelerinde benzer kalitede parfümlerin satış rakamlarını bilen zevk sahibi yabancı konuklarımız için Loris mağazalarındaki Niche ürünleri paha biçilmez bir armağan değeri taşır.

Niche Parfümleri Diğer Parfümlerden Ayıran 4 Özellik

  • Yüksek kalitede hammaddelerle üretilirler ve bu nedenle izleri uzun ömürlü, kalıcı ve daha etkili olurlar. Kullanılan notaların değeri, parfümün son noktadaki eşsiz melodisine etki edebilsin diye kusursuz bir üretim tekniği ve dünya standartlarının üstünde bir titizlikle pazara sunulurlar.
  • Klasik parfümler tüketicilerin genel beğenilerine göre tasarlanır, üretilir. Oysa Niche Parfümler benzersiz olanın peşinden gidenler tarafından üretilir. Bu özel üreticiler var olan kulvarlarda rekabet etmez yepyeni bir kulvar açmayı tercih ederler.
  • Niche Parfümler zamansız, mekansız ve ünisekstir. Bu kapsayıcı özellik aslında onları aynı zamanda nadir de kılar. Bugün tutkuyla sevdiğiniz ve kullandığınız bir Niche Parfüm -eğer ondan ayrılabilirseniz- yıllar sonra karşınıza çıksa da yine tüm duygularınızı harekete geçirir.
  • Yüksek esans oranları Niche Parfümlerin en önemli özellikleridir. Normal parfümlerden çok daha yüksek esans oranına sahip Niche Parfümlerinde endüstride nadir kullanılan doğal esanslardan da yararlanılır. Niche Parfüm koleksiyonumuzu tüm mağazalarımızda deneyebilir, tutkuyla beğendiğiniz bir Niche Parfüm’ünüz varsa Türkiye’nin her yerinden bir tıkla sipariş edebilirsiniz.