Parfümde 2020 Modası: Biber Notalı Parfümler

Parfümde 2020 trendlerine göz gezdirdiğimizde karşımıza sıcacık dokunuşlu biber notaları çıkıyor. Parfümörler biber notalarından giderek daha çok faydalanmaya başladılar ve bu da parfümlerin sıcaklığını her gün biraz daha artırıyor! Loris Parfüm’ün biber notalı parfümlerini incelemeden önce gelin biber notalarının parfümdeki etkilerini birlikte öğrenelim.

Kara Biberle Gelen Sıcaklık

Ona boşuna baharatların kralı veya siyah altın demiyorlar. Tarih boyunca daima çok itibarlı bir baharat olan karabiberin parfüme en önemli etkisi elbette sıcaklık. Fakat içiçe girdiği notalara hissedilir bir parlaklık ve canlılık kattığını da unutmayın. Parfümeride kullanılan karabiber notaları şaşırtıcı derecede taze, odunsu ve derin bir etkiye sahiptir. Başta limon olmak üzere tüm narenciye notalarıyla muhteşem bir uyum oluşturur.

Zencefil, karanfil, kişniş ve sardunya gibi aromatik notalara da aynı güzellikte eşlik eder. Ünlü parfüm ustaları karabiberi tarif ederken kokuya eşsiz bir aksan verdiğini söylüyorlar. Parlak, neşeli ve kesinlikle uyarıcı bir etkiye sahip. İçinde karabiber notaları olan parfümlere göz atarken, narenciye ile mi yoksa aromatiklerle mi karıştıklarına dikkat edin. Bakalım karabiberin hangi formu sizi kalbinizden vuracak?

Pembe Biberin Zarafeti

Karabiber kadar iddialı değil ama en az onun kadar güçlü ve çekici. Her ne kadar pembe biber diye adlandırılsa da parfümeride kullanılan biberin gerçek biber ile pek ilgisi yok. Yaprak dökmeyen bir ağaç olan Schinus Molle'nin parlak pembe meyvesi parfümeride kullanılan pembe biberdir. Baharatlıdır ama çok dozunda bir baharattır bu. Evet sıcaktır ama kesinlikle yakıcı bir sıcaklık değildir bu, sadece içinizi ısıtır.

Egzotiktir, kadınsıdır ama doğru karışımlarda son derece maskülen olabilir. Parfümün sırrını baharatlı ve parlak bir üst nota kimliğiyle mühürler. Özellikle çiçek, odunsu ve narenciye notaları ile uyum sağlar. Yasemin, gül, çay, vanilya, tonka fasulyesi, iris, karanfil ve sedirle de şahane flört eder.

Loris Parfüm Biber Notalı Kadın Parfümleri

Frequence Serisi K-001 Kadın Parfümü

Sıcacık bir nefes Bu kokuyu kendilerini daima özel ve parlak hisseden kadınlara adıyoruz. Sıcak notalarla teninizi saracak olan Frequence Serisi K-001 Kadın Parfümü, üst notalarda gül, biber ve bergamot barındırır. Orta notalarındaki sardunya ve gardenya ile zirveye çıkar. Parfümü dipten ve derinden saran alt notalarda ise vanilya ve bir tutam baharat hissedilir.

Frequence Serisi K-014 Kadın Parfümü

Cazibe adında bir parfüm olsaydı Bir parça ihtişam, parıltı ve bolca çekim gücü. Frequence Serisi K-014 Kadın Parfümü size bir yıldız gibi hissettirebilecek kadar güçlü. Kokunun açılış anından itibaren kalbinizi attıracak olan üst notalarında mandalina, kırmızı orman meyveleri ve kırmızı biber var. Orta notalarda portakalın etkisi, taban notalarda ise sedir ağacı, paçuli ve amberle karşılaşıyorsunuz. Cazibeye yeni bir isim arıyorsanız K-014 diyebilirsiniz.

Frequence Serisi K-037 Kadın Parfümü

Özgüveninizi yükseltecek Biber notalarının parfümde yarattığı çekim gücünün en güzel örneklerinden biri de Frequence serisi K-037 kadın parfümü. Oryantal ve çiçeksi koku grubundan olan K-037, üst notalarındaki kakule, biber ve zencefille dikkat çekiyor. Orta notalarda gardenya, şakayık ve portakal çiçeği var. Dip notalarda ise amber, sandal ağacı ve misk üçlüsünün gücünü hissedeceksiniz. Cesur ve kararlı kadının özgüveninin kokusu bu. Denemenizi öneriyoruz.

Frequence Serisi K-090 Kadın Parfümü

Güzelliğe bir rötuş Loris Parfüm Frequence serisinin pembe biber etkisindeki nefis kokularından birini daha gururla sunuyoruz: Frequence Serisi K-090 kadın parfümü. Sıcacık bir oryantal çiçeksi koku. Üst notalarda pembe bibere mandalina eşlik ediyor. Orta notalarda ise leylak ve sulu, tatlı bir şeftalinin dokunuşları var. Paçuli ve amber ile sonlanan koku piramidinin tümü sizi bir anda etkisi altına alacak kadar güçlü. Güzelliğinizin son rötuşu.

Frequence Serisi K-238 Kadın Parfümü

Neşenin kokusu pembe biber Frequence Serisi K-238 Kadın Parfümü K-238’de kiraz çiçeği ile buluşarak üst notalardaki yerini almış durumda ve bu iki canlı nota birbiriyle olağanüstü bir uyum içinde. Orta notalarında yasemin ve zambağın oluşturduğu harika bir çiçek buketi var. Koku piramidin tabanını ise sandal ağacı ve beyaz misk dolduruyor. Son derece neşeli bir koku olan K-238 , kerimsi ve yumuşacık dokunuşlu bir koku. Yumuşak ve içinizi ısıtan kokuları seviyorsunuz tam size göre!

Loris Parfüm Biber Notalı Erkek Parfümleri

Frequence Serisi E-002 Erkek Parfümü

Yüksek performansın kokusu erkek kokularının içindeki baharatlı dokunuşlar erkeklerin tenine bir başka yakışıyor. Hele de içlerinde bir parça biber varsa. Frequence Serisi E-002 erkek parfümü, vanilya, kakule, biber ve mandalinanın harika bir karışımı. Narenciye notalarıyla bir araya gelen biber notaları gerçekten çok özel bir performans gösteriyorlar. E-002 erkek parfümü size o performansı aynen geçirmeye aday.

Frequence Serisi E-113 Erkek Parfümü

Enerjinizi harekete geçirin! Loris Parfüm Frequence serisinin favori kokularından biri olan E-113 erkek parfümü'ün üst notalarında da sıcacık, çok özel etkili biber notalarının dokunuşları var. Vetiver biberin sıcaklığına bir de yumuşaklık katıyor. Greyfurt ise taze, enerjik ve ışıltılı etkisiyle parfümün enerjisini yukarı çekiyor. Sedir ağacının güçlü gölgesinde demlenen bu harika koku, kokusunda iddia arayan erkekler için biçilmiş kaftan.

Frequence Serisi E-178 Erkek Parfümü

Sakin, derinden ve sıcak 2020 yılının trendi biber notalarının klasik parfümlerde vücut bulmuş şeklini hissetmek için mutlaka E-178’i denemelisiniz. Bibere en güzel eşlik eden notalar narenciye notaları ve E-178’de narenciye notalarının en güzellerinden biri olan bergamot var. Biber ve bergamotun nefis uyumu, orta notalarda lavantanın dinginliğiyle birleşiyor. Dipte ise yine sedir ağacı notalarının kalıcı, sakin ve derin etkisini hissediyorsunuz.

Frequence Serisi E-220 Erkek Parfümü

Sıcacık görünmez bir örtü Loris Parfüm Frequence serisinin en yeni kokularından biri olan E-220 erkek parfümü, greyfurt ve biberin bir başka buluşması. Müşterilerimizin favori kokuları arasında çoktan yerini alan E-220’nin diğer notaları, lavanta, sedir ve vetiver. Hepsi çok güçlü notalar ve biraraya geldiklerinde ortaya çıkan kremsi ve yumuşak güç gerçekten baş döndürücü. Denemeye değer!

Frequence Serisi E-222 Erkek Parfümü

Aranan koku bulundu! Oryantal çiçek grubu kokularımızdan biri olan Frequence Erkek Parfümü E-222 biberin en güçlü eşlikçisi olan gülün etkisini taşıyor. Biberin sıcaklığı, gülün büyülü dokunuşlarıyla bir araya geldiğinde ortaya çıkan etki tartışmasız bir hal alıyor. Paçuli, kehribar ve vanilya ise bu muhteşem buluşmayı taçlandırıyorlar. Kesinlikte dikkat çekici, bir o kadar da cazibeli bir erkek kokusu mu arıyorsunuz? Buldunuz.