Deodorant Kullanımının Önemi

Baharla birlikte sıcak havalar başlayacak. Sıcak havaların başlamasıyla birlikte kokuların önemi de artacak. Bazen otobüste veya kalabalık bir yerde kendimizi pek de iyi olmayan kokuların arasında bulabiliriz.
Bu durum gerçekten son derece can sıkıcı emin olun. İnsanlar bazen etrafa yaydıkları kokunun farkında olmayabiliyorlar. Bu yüzden temiz olmak, iyi kokmak, ve başkalarını rahatsız etmemek hepimizin önceliği olmalı.

Belki inanmayacaksınız ama aslında insanın teri neredeyse kokusuzdur. Teri kokutan şey, vücudumuzdaki bakterilerdir. Sıcak havalarda vücudumuzun daha çok ısınan yerlerinde oluşan ter bu bakteriler sayesinde kokmaya başlar. Kiminin ter kokusu rahatsız etmeyebilir ama bazılarının ki gerçekten çok iticidir.
Vücudumuzun daha yoğun ısınan bölgelerindeki vücut kokusundan kurtulmak için deodorant kullanılır.

Deodorantlar genellikle bakterileri öldüren bazı anti-bakteriyel karışımlardır. Aynı zamanda, parfüm ve doğal esansiyel yağlar içerebilirler. Böylece bakteriyel kokuları önlemekle kalmaz güzel kokmanızı da sağlarlar.
Bazıları sık sık banyo yaptıktan sonra deodorant kullanmaya ne gerek var diye düşünüyor ve deodorant kullanımını gereksiz buluyorlar.

Bu son derece yanlış bir düşüncedir. Tam tersi banyodan sonra oluşan terde bakterilerin daha hızlı koku oluşturabiliyorlar. Yani sık banyo yapmak bazen kötü kokmayı önlemiyor, tetikliyor. Bu arada şunu da kesinlikle unutmamamız gerek.

Sık sık duş almadan, sürekli deodorant kullanmak kötü kokuların yok olmasını sağlamaz. Deodorantı sadece basit bir kozmetik veya süs malzemesi olarak görmeyin. Deodorant cildinizdeki kötü kokular için mutlaka kullanmanız gereken bir sağlık ürünü sayılabilir. Tıpkı diş macununuz gibi...

LORİS Parfüm mağazalarında ister sprey ister roll-on olarak onlarca çeşit deodorant bulabilirsiniz. Loris deodorantları sadece bakteriyel koku oluşumunu engellemez aynı zamanda yüzlerce zevke hitap eden esanslarla güzel kokmanızı da sağlar.

Parfüm kullanmak tek başına yeterli olmaz. Duşunuzu aldıktan sonra deodorantınızı mutlaka kullanın ve sonra da deodorantınızla uyumlu LORİS parfümünüzü sıkın. Güzel kokun, güzel hissedin ve çevrenizdekiler de bunu hissetsin. https://www.lorisparfum.com/erkek-deodorant_c

https://www.lorisparfum.com/kadin-deodorant_c