En Güzel Saç Parfümleri

Güzel kokular hayatın her yerindeler… Odalarımızda, çamaşır çekmecelerimizde, duşta, duştan sonra, elbette tenimizde ve artık saçlarımızda… Herkes saçlarının güzel kokmasını ister. Özellikle de saçlarını temizleme olanağı bulamadığı günlerde. Son yıllarda giderek popüler hale gelen saç parfümlerinin bu kadar rağbet görmesinin sebebi de bu. En güzel saç parfümleri yazımızda hem saç parfümleri hakkında bilgi alacak hem de Loris’in en güzel saç parfümleriyle tanışacaksınız.

Neden Saç Parfümü Kullanmalısınız?

Kullandığınız parfümü bugüne dek saçlarınıza da püskürtüyordunuz. Korkmayın, dünyada hemen herkes böyle yapıyor korkacak bir şey yok! Fakat uzmanlar günlük parfümleriniz saçlarınıza püskürtmenin uygun görünse de çok sevdiğimiz lüks kokuların yüksek alkol içeriğinin saçlarımıza sert gelebileceğini düşünüyorlar. Saç parfümlerinin ortaya çıkmasının sebebi de işte bu. Günlük kullandığınız parfümler ve saç parfümleri arasında bazı farklar vardır.

Genellikle saçlara uygulanan parfümlerin maliyetleri daha düşüktür, daha az alkol içerir ve saçlarınızda ışıltı oluşturmak gibi bir işlevleri de vardır. Neden saç parfümü kullanmanız gerektiği ile ilgili düşünüyorsanız, şu anları gözünüzün önünde canlandırın. Yoğun bir egzersiz programından çıktınız, Gün boyu kalabalık ve havası yetersiz ortamlarda kötü kokulara maruz kaldınız ve eve gitmeden bir arkadaşınızla buluşmak istiyorsunuz.

Duş alma fırsatınız yok ise şu formülle saçlarınıza nefis bir form verebilirsiniz. Kuru bir şampuanla hızlı bir temizlik, saç parfümü ile eşsiz bir koku ve ışıltı. Kulağa hiç de kötü gelmiyor değil mi? Saçlarınız gün boyu bol miktarda doğal yağ kokusunu emer ve hareket halinde olmak da kokunun hızlı bir biçimde dağılmasına yol açar. Saç parfümleri saçın yapısına zarar vermeden güzel bir koku bırakır. Saç parfümü kullanmaya karar vermeden önce şu noktaları da özet olarak göz önünde bulundurun.

  • Saç parfümleri daha az alkol içerdikleri için saçlarınıza zarar vermezler.
  • Saç parfümleri saçları nemlendirmek, korumak ve beslemek için tasarlanmıştır.
  • Işıltı ve parlaklık vermeleri onları normal parfümlerden ayıran en önemli farklarıdır.
  • Saç parfümünü saçınıza uygularken 20 cm uzaklıktan püskürtme yapmanız önerilir.
  • En iyi uygulamanın bir sis bulutu oluşturup içinden geçmek olduğunu söyleyenler de var Siz kendi metodunuzu mutlaka kendiniz bulursunuz.
  • Güzellik çantanızın içinde bir saç parfümü olması, olmadık bir anda size fayda sağlayacaktır bunu da unutmayınız.

Loris Saç Parfümleri

Size daima en trend ve güzel ürünleri sunmak üzere Ar-Ge ekibimiz sürekli bir araştırma halinde. Kadınlarının saç parfümlerine olan eğiliminin artması üzerine biz de hemen sizler için bir saç parfümü koleksiyonu ortaya koyduk. Loris Saç Parfümü koleksiyonunda Yıldızlı Gece, Buğday Başağı ve Güneş Işığı olmak üzere 3 çeşit parfümü mağazalarımızda beğenilerinize sunduk. Bu üç parfümün her biri her saç türü için rahatlıkla kullanılabilir.

Parfümlerin en ayırt edici özellikleri içerdikleri notalardır ve notaların insan beynindeki etkileri kişiden kişiye göre değişir. Loris uzmanları olarak daha esmer tenli ve koyu renk saçlı hanımlar için Yıldızlı Gece, açık renk saçlar için Güneş Işığı ve buğday tenler için de Buğday Başağı saç parfümlerini öneriyor olsak da bu seçim tamamen sizin notalarla ilişkinize bağlı. Kullandığınız parfümle saç parfümünüzün uyumu da gözden kaçırmamanız gereken bir başka konu.

Loris Saç Parfümleri

Loris Yıldızlı Gece Saç Parfümü

Yıldızlı Gece Saç Parfümü adı üzerinde gecenin karanlığında yanıp sönen yıldızların ışıklarına ithaf edildi. Her zaman ve her anlamda bakımlı görünmek isteyen hanımların gözdesi olan bu özel parfümün içeriğinde neşeli ve vanilya karamel karışımı var. Loris Yıldızlı Gece Saç Parfümü, bergamot, çilek, ahududu gibi taze ve enerji veren notaları saçlarınıza taşıyarak sadece güzel kokan saçlar değil, aynı zamanda içinizi mutlulukla dolduran bir etkiyi de beraberinde getirecek.

Bu eğlenceli karışıma güzellik katan müge çiçeklerinin de hakkını vermek gerek. Her ortama olduğu gibi saçlarınıza da asalet, büyü ve cazibe taşıyan müge çiçeklerine de incir yaprakları eşlik ediyor. Güzeller güzeli Yıldızlı Gece Saç Parfümü pudra notalarıyla gizem kazanıyor. Her saç tipindeki kadınların rahatlıkla kullanabileceği bu parfüm koyu renk saçlarda bu sihirli formülün ışıltısını dahada belirginleşir. Yıldızlı Gece’yi şimdi satın alabilirsiniz.

Loris Güneş Işığı Saç Parfümü

Güneş ışığı dendiğinde aklınıza elbette açık renk saçlar ve pırıltılar geliyor. Güneş Işığı saç parfümü saçlarınızın hangi tonda olursa olsun size o pırıltıları getirebilir. Güneş Işığı Saç Parfümü egzotik çiçeklerin insanı sarhoş eden etkisini saçlarınıza taşır. Meyve ve çiçek karışımı olarak tanımlayabileceğiniz bu çekici saç parfümü, şakayık, vanilya ve orkide etkisini yoğun olarak taşır.

Güneş ışıklarının ısıttığı şahane bir yaz bahçesi hayal edin. O bahçenin ısısında mor tutku meyvesinin ortama nasıl bir fark katabileceğini de hayal etmeye çalışmak yerine bu özel parfümü koklayın. Güneş Işığı’nı şimdi satın alabilirsiniz.

Loris Buğday Başağı Saç Parfümü

Loris Saç Parfüm Koleksiyonu’nun üçüncü ve kumral parfümü Buğday Başağı’nın gururla sunuyoruz. Adı üstünde kumral saçlar ve buğday tenli hanımlar bu parfüme bayılacak. Pembe biber, yasemin ve Paçuli ile açılış yapan bu şahane saç parfümü, baharatların ve çiçeklerin muhteşem bir uyumunu sergiliyor. Vanilyadan aldığı romantik, tatlı ve kremsi etki de tüm karışıma son derece özel bir doku katıyor. Loris Buğday Başağı Saç Parfümü her renk saç tonundaki tüm hanımlar tarafından kullanılabilir. Fakat kumrallarla uyumu da bir başka güzel olur Buğday Başağı’nı şimdi satın alabilirsiniz.