Burçlara Göre En Güzel Kadın Parfümleri

Yıldızların konumlarından yola çıkılarak ortaya çıkmış olan burçlara baktığımızda, aynı burçtan gelen insanların benzer özelliklere sahip olması gibi, aynı burçtan gelen kişilerin de birbirlerine benzer kokular tercih ettikleri düşünülebilir. Burçlar hepinizin bildiği gibi 4 ana gruba ayrılır: Su, ateş, toprak ve hava. Ve dünya yüzündeki bu dört elementin her birinin belli kokularla ilişkisi olduğu kabul edilir.

Toprak elementine bağlı burçların kokuları, paçuli, lavanta, limon otu, vanilya, kakao gibi kokulardır. Hava elementi burçları genellikle şu kokuları beğenirler: sandal ağacı, tütsü, çam, sedir. Ateş elementine bağlı burçların kokuları, sıcaklıklarından dolayı baharatlar ve egzotik kokulardır. Su burçlarında doğanlar ise, çiçeksi notalara bayılırlar. Çünkü onlar doğaya aşıktır ve doğanın romantik kokuları onlara keyif verir.

Tüm bu bilgiler bir araya getiren uzmanlarımız, Loris Parfüm’de size ve burcunuza en çok uyabilecek açık parfümleri ortaya koydular. İşte Loris Parfüm’den kadınlara yönelik en güzel burç kokusu seçenekleri.

Koç burcu kadınının parfümü

Loris Parfüm Frequence Serisi K-037

Loris Parfüm Frequence serisinden koç burcu kadınları için seçtiğimiz açık parfüm K-037 bir oryantal çiçek kokusu. Notaları arasında en çarpıcı olanlar Hindistan cevizi, gardenya, biber ve zencefil... Koç burcu kadını kadar sıcak, onun kadar tutkulu. Tabii ki biraz inatçı ve çok da kararlı bir koku K-037... Koç burcu kadınlarının zor gibi görünen ama yaklaştıkça hissedebileceğiniz güçlü karakterleri için biçilmiş kaftan olan K-037 de biberin ve zencefilin keskinliğini, yasemin ve Hindistan cevizi özleriyle yumuşatarak, tende ve ruhta denge oluşturuyor.

Boğa burcu kadınının parfümü

Loris Parfüm Frequence Serisi K-162

İçeriğindeki taptaze çiçek notalarıyla ferahlık vererek, boğa burcu kadınının doğal ve kendisiyle barışık karakterine tam uyum sağlayan nefis bir açık parfüm: K-162. Kendisini her an canlı ve rahat hissetmek için çiçek kokularının gücüne güvenen boğa kadınları günlük kullanım için son derece uygun olan K-162’ye bayılıyorlar. Çünkü onlar hayatın her türlü sürprizine her an hazırlıklı olmak istiyorlar. Çiçek kokularından enerji alıp, bu enerjiyi hayata geçiriyorlar.

Yengeç burcu kadınının parfümü

Loris Parfüm Frequence Serisi K-041

Her burcun kendine haz özellikleri vardır ama yengeç burcunun hayata tutunmasını sağlayan o keskin ve güçlü ruhu başkadır. Loris Parfüm K-041 kodlu açık parfümü güçlü ama şaşırtıcı derecede taze bir karaktere sahip yengeç kadınına çok uygun. Paçuli, portakal, gül, mimoza ve yaseminden oluşan enfes karışımı ile K-041 yengeç kadınlarına mükemmel bir biçimde eşlik ediyor. Portakalın taze ve canlı turuncu koridorlarında yasemin ve mimozanın dansı tam olarak onlara göre...

İkizler burcu kadınının parfümü

Loris Parfüm Frequence Serisi K-048

K-048 taptaze bir çiçek kokusu. Görünen ve görünmeyen yüzüyle ikizler kadınının tüm iniş çıkışlarını çiçeklerin gücüyle dengelemesine yardım edebilir. İkizler kadını gibi, fark edilmeyi çok seven bir kadın tabii ki bu enfes kokunun etkisinden çok hoşlanacak. K-048 notaları arasındaki tozlu notalar, iris, leylak ve sümbül ikizler kadınına kusursuzca eşlik edecek bir bukete dönüşüyor. Onun kadar etkili ve onun kadar cazip bir koku.

Aslan burcu kadınının parfümü

Loris Parfüm Frequence Serisi K-035

Tahmin edilemez, sürekli bir hareket halindedir ve sizi mutlu edebilecek her şeyi içinde barındırır. Bu özellikler size tanıdık geliyorsa siz de bir aslan burcu kadınısınız. Biber, yasemin ve paçuli ile karşılaşırsınız K-035’ i ilk kokladığınızda. Sonra karşınıza vanilya çıkar ve ardından gelen misk sizi parfüme ve parfümü de size bağlar. Loris’in gelmiş geçmiş en beğenilen kokularından biri olan K-035 aslan kadınına bir başka yakışır. Çünkü kokuyu ortaya koymak için sadece güzellik yetmez, altında bir stil ve güçlü bir karakter de gerekir.

Başak burcu kadınının parfümü

Loris Parfüm Frequence Serisi K-204

Onlar her zaman parlamak isterler. Güneşli bir sabahta rüzgarda dalgalanan başaklar gibi.... Pırıl pırıl bir koku olan K-204 işte bu yüzden tam olarak başak kadınına hitap eder. Meyve çiçek kokularının en güzellerinden biri olan K-204 Loris Parfüm müşterilerinin en beğendiği açık parfümlerden biri. Çarkıfelek, greyfurt, şakayık, ananas gibi birbirinden bağımsız gibi görünen notaların bir araya gelerek nasıl bir güzellik ortaya koyduklarına inanamayacaksınız.

Terazi burcu kadınının parfümü

Loris Parfüm Frequence Serisi K-095

Duyarlı ve baştan çıkarıcı. Romantik ama büyüleyici. Bir yanı gizemli bir yanı ise apaçık ortada. Duygusal ama kararlı da... Her açıdan dengede ama dengesizliğin sürprizlerine de açık. Oryantal çiçek kategorisindeki K-095, tüm bu özelliklere uyum gösterebilir. İçinde tutku çiçeği terazi kadınının tutkularını simgeliyor. Vanilya, yasemin ve vetiver ise bu tutkunun ateşini dengelemek için var. K-095’ in etki alanını tartışmak mümkün bile değil.

Akrep burcu kadınının parfümü

Loris Parfüm Frequence Serisi K-092

Akrep kadınının açık parfümü K-092. Oryantal vanilyayı bir açık parfüm olan K-092’ nin notaları arasında vanilya, badem, Hindistan cevizi, sandal ve yasemin var. Her bir notadan aldığı etkiyi, akrep kadınına yaraşır biçimde kişiliğinde eritiyor. İçindeki hiç bir notaya tam olarak benzemiyor. K-092 tüm o notaların beraberliğinden ortaya çıkmış tek ve mutlak bir nota sanki. Eşsiz ve benzersiz. Güçlü ama yine de şaşırtıcı derecede romantik.

Yay burcu kadınının parfümü

Loris Parfüm Frequence Serisi K-015

Oryantal odunsu bir koku olan K-015, yay burcu kadınları gibi her an her şeye hazır. Günlük kullanımda da şahane, çok özel bir akşamda da... Yasemin ve kehribarı, odunsu notalarla harmanlayan bu karışımın oryantal sıcaklığı yay burcu kadınlarının kendilerine özgü sıcaklıklarıyla uyum halinde. Son derece kendinden emin bir koku K-015 ve bu da ona apayrı bir cazibe katıyor. K-015’in burcu ne diye sorarsanız, o bir yay deriz.

Oğlak burcu kadınının parfümü

Loris Parfüm Frequence Serisi K-025

Loris Parfüm Frequence serisinden oğlak burcu kadınları için seçtiğimiz açık parfüm K-025. Oğlak kadınının kendine özgü tutkulu ve fakat aynı anda son derece istikrarlı olan yönünü bu parfümün derinliklik dokunuşları müthiş bir uyumla kucaklıyor. Şeftali, sümbül, adaçayı, iris ve mor köklerin zengin bir karışımı olan K-025, bu zenginlikle oğlak kadınını mükemmel bir biçimde eşlik edebiliyor. Onun kadar güçlü, onun kadar etkileyici ve en az onun kadar yüksek enerjili.

Kova burcu kadınının parfümü

Loris Parfüm Frequence Serisi K-071

O kendini tekrar etmekten hoşlanmaz. Yeniliğe açıktır. Ama vefalıdır da aynı zamanda. Değişikliği sevmesi sadece hayata bağlanış biçimiyle ilgilidir ve K-071’ in bir kova borcu kadını olmasını da işte bu benzerlik sağlar. Loris Parfüm Frequence serisinin en güzel oryantal çiçek karışımlarından biri olan K-071, kova kadınına aradığı enerjiyi verir. Nar, orkide, lotus çiçeği, maun ve kehribardan aldığı gücü su gibi akıtarak...

Balık burcu kadınının parfümü

Loris Parfüm Frequence Serisi K-119

Yine bir çiçek meyve karışımının etkisindeyiz. Balık burcu kadınlarının aradıkları tazelik ve enerji K-119’ un en önemli vaadi olarak düşünülebilir. Pralin, vanilya, üzüm, iris ve yasemin karışımı olan bu özel iksir, balık burcu kadınının duygusal yönünü tam olarak tamamlar. Ona hayat verir ve duygusallığına eşlik eder. Kararlı bir koku olarak onun bu kırılgan yanını destekler. Balık kadını ve K-119 burç koku ilişkilerinin en güzellerinden biridir.