Sevgililer Gününe Özel Parfüm Seçimleri

Parfümün romantik hayattaki yeri tarih boyunca vazgeçilmez. Sevgililer gününde parfüm armağan etmek, sevgilinizi anımsamanın en güzel yollarından biri olabilir. Neden mi?
Parfüm uzmanları koku duygularla çok yakından bağlantılı olduğunu söylüyorlar. Güzel bir kokunun üzerimizdeki etkisi sadece psikolojik değil, aynı zamanda fizikseldir.

Sevgililer gününde, sevdiğiniz kişide böylesine bir etki yaratmak istemez misiniz?

Kokular ruh halimizi değiştirir, anıları uyandırır, kendimizi çok uzaklarda hissetmemize hatta aşık olmamıza yol açar. Bu kesinlikle doğru! Sevdiğinizin kokusu, aşık olmanızın nedenlerinden biri.
Parfümler tek bir nota ile duygularda büyük değişikliklere yol açabilirler. Kokunun insan davranışlarına olan etkisi, özel bağlar yaratabilme gücüne sahip. Sevgililer gününde sevgilinize armağan edeceğiniz güzel bir koku, sizden bir parçayı ona sunmanın ve onun güzelliğine güzellik ekleme istediğinizin bir göstergesidir.
İnanın, sevgililer günü sadece hoş bir bahane. Aslolan sevdiğinize her zaman sunacağınız sevgi, saygı, hoşgörü ve ilgi, İnsanlar, güzel armağanları severler ama asıl ihtiyaçları armağan değil, kalıcı ve güvenli bir bağ yaratmaktır.

Sevgililer Gününe Özel Aşk Notalı Parfüm Seçimleri

Gelelim aşkı canlandırma etkisine sahip notalara. Sevgililer gününün en etkili notaları hangileri diye bakacak olursak karşımıza önde Ud çıkıyor. Ardından da oryantal ve çiçeksi koku ailelerinin tüm güzel notaları...

Sevgililer Gününe Özel Ud Notalı Parfüm Seçimleri

Udun topraksı havası, hem erkeklerin hem de kadınların üzerinde romantik bir etki oluşturuyor. Dünyadaki en özel notalardan biri olan bu değerli reçine, dumanlı, tütsü benzeri bir zenginlik ve zengin bir romantik notayı ortaya çıkaran şehvetli bir aromaya sahiptir.

Loris’in ud notası kullanılan parfümleri:

KADIN

K-251 KEŞFEDİN
K-015 KEŞFEDİN

ERKEK

K-197 KEŞFEDİN
K-224 KEŞFEDİN
E-178 KEŞFEDİN

Sevgililer Gününe Özel Oryantal Kokulu Parfüm Seçimleri

Egzotiklik ve duygusallık uyandıran oryantal kokular, sıcak ve baharatlı duygular oluşturan sarhoş edici ve yoğun bileşenler içerir. Tarçın ve karanfilden hindistancevizi ve misklerine kadar geniş bir koku ailesi olan oryantal kokular da sevgililer günü için ideal birer seçenek olabilir. Oryantalleri bu kadar çekici kılan özel bileşen vanilya. Vanilyanın dünyanın en romantik kokularından biri olduğu kanıtlanmış. 1700’lü yıllarda Aztekler döneminde afrodizyak olarak da kullanılmış bir koku.

Loris’in bu kategorideki en güzel kokuları:

KADIN

K-012 KEŞFEDİN
K-117 KEŞFEDİN
K-090 KEŞFEDİN

ERKEK

E-005 KEŞFEDİN
E-022 KEŞFEDİN

Sevgililer Gününe Özel Çiçek Notalı Parfüm Seçimleri

Kim inkar edebilir, çiçeklerin, sevginin ve romantizmin en önemli sembolü olduğunu? Sadece güzellikleriyle değil, kokularıyla da romantizmi tetiklerler. Çiçekler dünyanın en sevilen koku gruplarından biridir. Sevgiler gününün de en rağbet edilen parfümleri çiçeksi kokulara sahiplerdir. Ayrıca çiçekler doğal olarak oluşan bir afrodizyak içerirler. Yani çiçeklere aşık olabilirsiniz! Ya da sevgililer gününde çiçeklerin gücünden yararlanabilirsiniz. Çiçeksi notalar içeren en güzel Loris parfümleri:

KADIN

K-165 KEŞFEDİN
K-025 KEŞFEDİN
K-170 KEŞFEDİN

ERKEK

E-020 KEŞFEDİN
E-001 KEŞFEDİN
E-002 KEŞFEDİN