Sevgililer Günü İçin Hediye Önerileri

Sevgililer Günü’nde Hangi Parfüm Hediye Edilir?

Sevgililer Günü yaklaştı ve hangi hediyeyi alacağınızla ilgili hala bir fikriniz yok mu? Panik yapmayın, hala zamanınız ve size vereceğimiz birbirinden güzel önerilerimiz var. İpuçlarını takip ederseniz, sevdiğiniz kişiye çok beğeneceği bir parfüm alabilirsiniz.

Hangi parfümü seviyor?

Sevdiğiniz kişinin her zaman kullandığı parfümle ilgili bir fikriniz varsa işiniz kolay. Aynı parfümü ya da benzer notalarını içeren bir hediye aldığınızda ne kadar sevineceğini bir düşünün.

Stilini takip edin

Diyelim ki parfümünün adını bilmiyorsunuz ama sevgilinizin stiliyle ilgili oldukça fikir sahibisiniz. Buradan da başlayabiliriz. Nasıl giyindiğini bir düşünün. Spor mu giyinir, klasik mi? Nasıl bir günlük stili var? Her zaman etek ceket veya kravat takmak zorunda olduğu bir işe mi gidiyor yoksa neşeli canlı özgür olacağı bambaşka bir iş ortamı mı var? Öğrenci de olabilir ya da belki şu anda çalışmıyordur. Bunların hepsi stili ile ilgili size bir fikir verir. Ciddi bir iş yerinde daha az baharatlı, sade kokular tercih edilebilir. Spor yapan biri daha fresh ve taze kokulardan hoşlanabilir. Okyanus esintileri, narenciye kokuları, çiçek kokuları aktif ve dinamik insanlara çok yakışır. Bakımlı olmaya çok mu özen gösteriyor? Ne güzel! Kendine oldukça güvenen bir sevgiliniz var ve ona parfüm hediye alırken biraz daha cesur olabilirsiniz. Loris Parfüm mağazalarındaki deneyimli uzmanlar size aradığınız güçlü kokuları önerebilirler. Fakat unutmayın, kendinize değil sevdiğiniz kişiye koku arıyorsunuz. Sizin de seveceğiniz bir koku olması konusunda haklısınız ama onun beğenilerini de gözden kaçırmayın. Hatta şu yazıya tıklayarak, bir başkasına koku almanın tekniklerini öğrenmeden alışverişe çıkmamanızı öneriyoruz. İhtiyacınız olan her türlü bilgili sizin için özetlediğimiz bu rehber yazıyla çok daha iyi bir parfüm seçebilirsiniz. **(Tıkla:Hediye parfüm seçimi nasıl yapılır?)**

Aşkın büyülü kokucu daima sizinle olacak

Sevgililer Günü’nde sevdiğiniz kişiye Loris’ten alabileceğiniz parfüm seçeneklerimiz oldukça hoşunuza gidecek. Set şeklinde hazırladığımız bu kampanyamız sayesinde parfümün yanı sıra duş jeli ve vücut spreyi hediye önerimize de avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Herhangi bir Frequence Parfüm ve duş jeli alımınızda, vücut spreyi hediye ediyoruz. Set fiyatı yalnızca 64 TL. Hem kadınlar hem de erkeklere yönelik hazırladığımız setlerimiz şahane bir hediye olacak.

Sevgililer Günü İçin En Güzel Kadın Parfümleri

Aşkın Büyülü Kokusunu Alıyor Musunuz?

Loris Parfüm Frequence Serisi K-273 kodlu açık parfüm

Aşk her zaman iyi hissettirir. İnsana sevdiğinden gelen hediye ise dünyada en iyi hissettirecek olan şeydir. Kadın parfümlerimizin en trend olanlarından biri olan K-273 bergamot, armut, gül ve hint yasemini notalarının muhteşem bir buluşması. Kız arkadaşınız ya da eşiniz eğer modayı takip etmeyi seven ve yenilikçi biriyse bu kokuyu çok sevecektir. Bu müthiş koku O'nun anıları arasında kendisine harika bir yer bulur ve kokladıkça sizi anımsar.

Romantik anların sembolü

Loris Parfüm Frequence Serisi K-274 kodlu açık parfüm

Sevgiler Günü’nde sevgilinize oryantal bir koku armağan etmeye ne dersiniz? Loris Parfüm’ün en yenilerinden biri olan K-274, son derece çarpıcı bir oryantal parfüm. İçeriğindeki baharatlar, beyaz çiçekler, narenciye notaları ve vanilya ile birlikte harika bir iksir oluşturuyor. Modern, tutkulu, bakımlı ve hayata sıkı sıkıya bağlı kadınlar bu kokuya bayılacaklar. K-274’ü hediye olasılıklarınız arasında mutlaka değerlendirmenizi öneriyoruz.

Beni hatırla!

Loris Parfüm Frequence Serisi K-271 kodlu açık parfüm

Loris Parfüm’ün Sevgililer Günü parfüm seçenekleri arasında sevdiğiniz kişiye vermek isteyeceğiniz türden nefis bir odunsu çiçek kokusu: K-271. Bergamot, mandalina, gül, şeftali ve sandal ağacı notalarının buluştuğu bu yepyeni parfüm, sadece O'nu değil sizi de mutlu etmeye aday. Unutmayın, sevdiğinize hangi hediyeyi verdiğinizin bir önemi yok, çünkü sevmek anımsamaktır, her fırsatı değerlendirmektir!

Meyve tazeliği, çiçek güzelliği

Loris Parfüm Frequence Serisi K-272 kodlu açık parfüm

Ahududunun aromasını, limonun serinliğini, gülün güzelliğini bir araya getirdik ve adına K-272 dedik. Eğer bu Sevgililer Günü'nde sevgilinizin/eşinizin tenine neşe ve mutluluk getirecek bir parfüm denemesini isterseniz K-272’i tavsiye ediyoruz. Her mevsime uygun, kalıcılık düzeyi yüksek ve her cilt tipinde güzel durabilecek bu güzel parfüm, O'nu mutlu ederken size de meyve ve çiçek kokularından gelen tazeliği taşıyacak.

Sevgiler Günü için en güzel erkek parfümleri

Erkek parfümünde odunsu kokular

Loris Parfüm Frequence Serisi E-019 kodlu açık parfüm

Erkek parfümleri içinde odunsu parfümlerin özel bir yeri vardır. Loris Parfüm Frequence koleksiyonunun favori kokularından E-019, sedir ağacı, vetiver, misk ve gül notalarının harika bir karışımını ortaya koyuyor. Tüm gün kalıcı, her mevsime uygun, çok özel bir erkek koku.

Sakin, dingin ve güçlü

Loris Parfüm Frequence Serisi E-082 kodlu açık parfüm

Bazı kokuların içindeki notalar bir araya geldiklerinde çok özel bir etki oluşturuyorlar. Vanilya, kakule, adaçayı, ananas ve sedir notalarının buluştuğu E-082’de bunlardan biri. Erkeklerin favori parfümlerinden biri olan E-082, vanilyadan kremsi ve yumuşak yanını, kakuleden baharatlı derinliğini, ananastan canlılığını ve sedirden gücünü alıyor. Karakterli ve dayanıklı bir erkek kokusu olarak öne çıkan E-082, Sevgililer Günü için de harika bir armağan seçeneği olabilir.

Trendy ve çekici

Loris Parfüm Frequence Serisi E-225 kodlu açık parfüm

Loris Parfüm Frequence erkek koleksiyonunun en yenilerinden biri de E-225 kodlu parfümümüz. Oryantal baharat grubunun öne çıkan kokularından biri olan E-225, bergamot, biber ve sedir ağacının etkisiyle çok özel bir etki oluşturuyor. Erkek arkadaşınızın veya eşinizin, hem çok trendy hem de çok çekici bir parfümle tanışmasını istiyorsanız, E-225 i önce siz bir koklayın. Bakalım ne hissedeceksiniz?

Günün yıldızı olun

Loris Parfüm Frequence Serisi E-226 kodlu açık parfüm

Erkek parfüm koleksiyonumuzun yeni yıldızlarından biri olan E-226, sportif erkeğin rahat ve günlük kokusu olma özelliğini taşıyor. Erkekler, yeşil elma, mandalina ve ananastan aldığı tazelik ve coşkuyu tenlerinde hissetmeyi çok seviyorlar. Kakulenin baharlı etkisiyle dengelenen bu coşku, sevgililer gününde farklı bir koku denemek isteyen beyler için harika bir armağan seçeneği olabilir.