Sevdiklerinize En Zarif Yılbaşı Hediyesi

Sevdiklerinize en zarif yılbaşı hediyesi

Yeni yıl vesilesiyle yakınlarımıza ve sevdiklerimize hediyeler vermek, onlarla mutlu anları ve gireceğimiz yılla ilgili umutlarımızı paylaşmak sizce de çok özel bir deneyim değil mi? Hediyenizi seçerken ve onu verirken siz de hediye almış gibi hissedersiniz ve mutluluk duyarsınız. İyilik ve mutluluk daima etrafa saçılır. Peki bu yılbaşı sevdiklerinize nasıl bir hediye almayı düşünüyorsunuz? Gelin önce hediyelerin dünyasında ve sonra da Loris’in dünyasında bir keşif yapalım.

Hediye seçerken bunlara dikkat edin!

· Her zaman kendinize bir bütçe belirleyin. Hediyeye ayıracak bütçenizi ve hediye alacağınız kişi sayısını bildiğinizde her bir hediyenin ortalama bütçesi de ortaya çıkar ve bu da seçiminizin sınırlarını belirlemenize yardımcı olur.

· Eşiniz, partneriniz veya kız/erkek arkadaşınız için bir hediye seçiyorsanız, hediyeyi seçmek nispeten daha kolaydır. İkiniz günün çoğunu birlikte geçirdiğiniz için neye ihtiyacı olduğunu ve neyin yüzünü güldüreceğini bilirsiniz. Ama yine de son birkaç aydır ne hayaller kurduğunu ve ne alırsa sevineceğini düşünüp karar verin. Sakın eşinize ütü alıp onu hayal kırıklığına uğratmayınJ

· Aileniz için bir hediye seçerken karar vermek zor olabilir. Aile üyeleriniz için mükemmel hediyeyi bulmak için biraz bakınmanız gerekecek. İhtiyaç duydukları her şeye zaten sahip oldukları hissine kapılabilirsiniz. Ama unutmayın ki ne alırsanız alın mutlu olurlar.

· Özel arkadaşlarınız için bir hediye seçerken, gördüklerinde onlara sizi hatırlatacak bir hediye olduğundan emin olun. Ayrıca onlara, onlarla vakit geçirebileceğiniz bir şeyler de hediye edebilirsiniz. Örneğin, birlikte gidilecek bir sinema veya konser bileti bile olabilir.

· Hediyenizi güzel notlarla ve incecik mesajlarla özel kılın. Küçük kağıtlara yazacağınız anlamlı sevgi sözcükleri ne almış olursanız olun akılda kalır.

Loris Parfüm dünyasından hediye fikirleri

Bizim işimiz hayatınızı güzelleştirecek harika kokuları, sadece parfüm değil birçok formda size ulaştırmak… Ürün yelpazemiz giderek geliştiği için bir Loris Parfüm mağazasına girdiğinizde son derece uygun bir bütçe ile sevdikleriniz için mutluluk verici hediyeler seçme şansınız var. Deneyin, bilgi alın, koklayın ve siz karar verin. Karar vermenize destek olmak için birkaç hediye fikrini sizin için sıraladık:

Çok özel bir hediye için Niche Koleksiyonu

Loris Parfüm’ün efsanevi Niche Koleksiyonunu hala keşfetmediyseniz yılbaşı tam zamanı. Dünyanın en özel koku karışımlarından oluşan, üniseks ve yüksek esans oranlı bu özel seri olağanüstü bir parfüm deneyimi sunuyor. Koleksiyonun üniseks olması seçiminizi daha da kolaylaştırabilir. Ama parfümler arasında daha erkeksi veya daha kadınsı kokular var.

Niche Koleksiyonu, parfümler dışında oda spreyi, bambu çubuklu oda parfümleri ve mumlarla zenginleştirildi. Bu kusursuz koleksiyonun içinde size ve özel anlarınıza eşlik edecek bir seçenek bulacaksınız.

Loris Niche Koleksiyonu’nu incelemek için tıklayın.

Loris Exotic Blend Unisex Niche Parfüm 100 ML
Loris Bergamot Patchouli Unisex Niche Parfüm 100 ML
Loris King Oud Unisex Niche Parfüm 100 ML
Loris Passion Delight Unisex Niche Parfüm 100 ML

Nostaljik bir hediye mi aradınız?

Sizi muhteşem Nostalgia koleksiyonumuzla tanıştıralım. Nostalji serisindeki 3 yeni kadın parfümü nostaljik pompalı spreyleriyle sadece muhteşem bir koku değil aynı zamanda çok değerli bir aksesuar görünümünde. Nefis kutuları ile hediye etmeye hazır olan Nostalgia serisi parfümleri, harika bir anı olarak akılda kalır.

Bu özel seti bu linke basarak inceleyebilirsiniz.

Oda kokularıyla havayı değiştirin!

Oda kokuları gerçekten çok iyi bir hediye olabilir. Her bir kokunun kendine ait bir ruhu ve bir etkisi var. Kimisi bizi daha dingin yaparken kimisi kalbimizi attırıyor. Kimisi huzur veriyor kimisi temizlik hissi. Şık kutuları ve kaliteli içerikleriyle bambu çubuklu oda kokularımız harika bir yılbaşı hediyesi olabilir.

Loris’in muhteşem oda kokusu koleksiyonunu inceleyin.

Yeni başlangıçlar ve Loris Setleri

Yeni yıl demek umut etmek ve yenilenmek demektir. O zaman sizi Loris’in harika setleriyle mutlaka tanıştırmamız gerek. Kadın ve erkekler için özel olarak hazırlanmış olan setlerimiz, parfümlerle aynı notalara sahip duş jeli, deodorant, vücut spreyi ve vücut losyonlarından oluşuyor. Aynı notalara sahip bir set aldığınızda koku deneyimini zirveye taşımış, katmerlendirmiş ve kalıcılığını garantiye almış oluyorsunuz.

Loris setlerini bu linke tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Koku, hayatımızın tam kalbinde. Sessiz ve derinden ilerleyen bir güç. Güzel bir anınızı anımsatan, çocukluğunuzu anımsatan, gittiğiniz bir yeni anımsatan binlerce nota arasında sevdiklerinizi mutlu edecek bir nota karışımı mutlaka vardır. Hayatın kendisi bir hediye ve bu hediyeyi kokularla anlamlandırmak için size daima yakınız.

Nice güzel yıllarda birlikte olalım.

Daha Fazla hediye önerileri için aşağıdaki Blog yazılarımızı inceleyebilirsiniz.

Yılbaşı Hediye Önerileri