LORİS Parfüm’den Hediye Parfüm Önerileri

Peki parfüm bir hediye olarak doğru bir seçim midir? Herkese her parfüm olmayacağına göre, hediye parfüm alırken nelere dikkat etmelisiniz?
- Öncelikle elbette parfüm iyi bir hediye olur. Ama alacağınız parfümü seçtiğiniz kişi tamamen farklı zevklere sahip ise bir parça risk almış olursunuz. Parfümü alacağınız kişinin hangi parfümü veya koku ailesini sevdiğini öğrenirseniz işiniz kolaylaşır. Böylece her zaman kullandığı bir parfümü veya koku ailesini bu kez ona siz hediye etmiş olursunuz.
- Parfüm alışkanlıkları kişiden kişiye göre değişir. Bazı kişiler tek bir parfüm kullanır ama bazıları, farklı ortamlarda farklı parfümler kullanır. Hatta sabah farklı akşam farklı parfüm kullananlar bile olabilir. Seçeceğiniz koku, hediyeyi vereceğiniz kişi için bir seçenek olabilir, böylece dener ve beğenirse devam eder.
- LORİS Nostaljik parfüm seti, şahane bir hediye seti olarak dikkat çekiyor. Şık şişe tasarımı ve püskürtme pompası ile makyaj aynasının önünde bir mücevher gibi duruyor ve müşterilerimiz nostaljik parfüm setimize bayılıyorlar. Mağazalarımıza uğradığınızda bu harika ambalaj ve parfüme bir göz atmanızı öneriyoruz.

- LORİS Nishe Parfüm Koleksiyonu’muz mağazalarımızın gözde ürünleri olarak harika birer hediye alternatifi olabilir. Özel bir hediye almak istiyorsanız, Nishe’lerimizin test kokularını mutlaka deneyin.

- LORİS mağazalarında 400’ü aşkın parfüm seçeneği var. Ama parfümlerimizin yanı sıra bambaşka ürünlerimizle hediye ihtiyacınızı karşılamaya hazırız. Biliyorsunuz, banyo ürünleri artık çok moda. İnsanlar, güzel kokularla banyo yapmayı ve sonrasında aynı kokularla bakım yapmayı çok seviyorlar. Banyo bakım ürünlerimizle oluşturacağınız hediye setleri, herkes için çok şık ve kullanışlı bir hediye olacaktır.

- Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz. Bazen kalabalık bir toplantıda herkese bir minik hediye vermeniz gerekebilir. Sabunlarımız, araba kokularımız, ortam kokularımız, çocukların narin ciltlerine uygun çocuk parfümü seçeneklerimizle biz herkese, her keseye uygun ürünlerimizle daima yakınınızdayız. Önemli olan anımsamak, değer vermek. Özel günler bahane, insan sevdiklerine aklına gelen her anda ve yerde hediye alabilir. Özel günlerde hediye vermek bir gelenektir ama esas güzel olan, kimsenin aklına gelmediği bir anda içinizden gelen bir hediye ile mutluluğu paylaşmanızdır.