Hediye Parfüm Seçimi İçin İpuçları

Parfüm hediye etmek oldukça zordur. Ama size verdiğimiz ipuçlarına dikkat ederseniz parfüm seçimlerinizi çok kolay bir hale getirebilirsiniz. İşte bu yüzden hediye parfüm seçimi nasıl yapılır konulu makalemizi incelemenizi öneriyoruz.
Kendinize “Neden parfüm almalıyım?” diye sorabilirsiniz. Parfüm hediye etmek son derece duygusaldır. Çünkü parfüm sadece bakımlı olmak ya da güzel kokmak için tercih edilmez. Parfüm seçimleri, insanların karakterleri ile ilişkilidir.
Birine parfüm vermek, onun kim olduğunu ve nelerden hoşlanabileceğini çok fazla düşündüğünüzü gösterir. Bu yüzden çok hoş bir sevgi göstergesidir.
Ayrıca parfümler hatıralar yaratır. Onun için seçtiğiniz parfümü hediye ederek, aranızdaki ilişkiyi daha özel bir hale getirebilirsiniz. Çünkü parfümler ömür boyu sürecek kıymetli bağlar oluşturmanıza yardımcı olurlar. Yıllar geçse kokuyu her duyumsadığında hatırlanırsınız.
Diğer yandan parfümler söz konusu olduğunda kişisel zevklerimiz dışında çok önemli bir faktör daha vardır. Herkeste aynı etkiyi yaratmaması seçtiğiniz parfümün enerjisini değiştirebilir. Koku uzmanları bu farkın cildin nem seviyeleriyle ilgili olduğunu düşünüyorlar.

Hediye Alacağınız Kişi ile İlişkiniz Yarar Sağlar

Parfüm hediye etmeyi düşündüğünüz kişi ile yakın bir ilişkiniz varsa onun nelerden hoşlandığını ve hangi parfümü kullandığını bilirsiniz. Böylece hangi kokulardan hoşlanacağını tahmin etmeniz çok kolay olur. Mevcut şartlarda kullandıkları parfümleri seviyorlarsa ve o kokunun içinde tarçın varsa, seçenek olarak tarçın notası içeren parfümleri ya da oryantal kokuları inceleyebilirsiniz.

Hobilerini Biliyor musunuz?

Şaşırdınız mı? Hiç şaşırmayın, bir insanın hobileri sevdiği koku grupları ile ilgili ipuçları verebilir. Örneğin bahçe ile ilgilenmeyi çok seviyorsa, taze çiçek kokuları içeren bir parfüm alabilirsiniz. Bir spora ilgi mi duyuyor? Daha taze kokulara yönelin, narenciye notası içeren parfümleri deneyin.

Popüler Parfümleri Deneyin

Sevdiğiniz kişiye hangi parfümü alacağınızla ilgili hala şüpheleriniz varsa popüler bir koku ile risk alın. Hangi parfümü alacağınızdan emin değilseniz ve karşınızdaki kişinin nelerden hoşlandığını/sevmediğini bilmiyorsanız, en çok satan parfümlere bir göz atın. Bu güvenli bir seçenektir; genellikle parfümlerin popüler olmasının belli bir nedeni vardır.
Loris’in en çok beğenilen ve popüler parfümlerini sizin için sıraladık:

En beğenilen 5 Loris Kadın Parfümü:

K-204 Frequence Kadın Parfümü
K-270 Frequence Kadın Parfümü
K-222 Frequence Kadın Parfümü
K-201 Frequence Kadın Parfümü
K-035 Frequence Kadın Parfümü

En beğenilen 5 Loris Erkek Parfümü:

E-202 Frequence Erkek Parfümü
E-080 Frequence Erkek Parfümü
E-130 Frequence Erkek Parfümü
E-131 Frequence Erkek Parfümü
E-149 Frequence Erkek Parfümü

Neden Loris Parfüm?

20 yıla yakın bir süredir parfüm üretiyoruz ve bu alanda son derece deneyimliyiz. Üretiminin her anında dünya standartlarında bir kalite anlayışımız var. Dünyanın dört bir yanına ihracat yaptığımız için küresel kalite koşullarını mükemmel bir biçimde karşılıyoruz. Frequence Koleksiyonu’nda 400’ü aşkın parfüm çeşidimiz var ve kullanıcılarımız mağazalarımızdan hep mutlu ayrılıyorlar. Her zevke ve koku tercihine uygun ürünlerimizle hizmet etmeye devam ediyoruz.
Olağanüstü kokulardan oluşan Niche Koleksiyonu’numuz çok özel hediye seçenekleri sunuyor, incelemeden parfüm arayışınıza son vermemenizi öneririz.
Loris Parfüm kişisel bakım ürünleriyle de çok güzel hediye seçenekleri sunuyor. Parfümler ile uyumlu kişisel bakım ürünlerinden setler oluşturarak gösterişli ve mis kokulu hediyelerle sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.