Hafta Sonu İçin Parfüm Önerileri

Hafta Sonu İçin Parfüm Önerileri

Hafta sonu ile iş günü arasındaki en önemli fark nedir? Tabi ki daha fazla özgürlük! Hafta içi giyinirken, makyaj yaparken ve parfüm kullanırken bir çok şeyi düşünebilirsiniz ama hafta sonu özgürsünüz! Ne istiyorsanız onu yaparsınız. Hafta sonu parfümlerinin seçiminde daha farklı kriterler de var.

Eğer hafta içi tüm günü klimatik bir ortamda geçiriyorsanız, kuru bir ortamda parfümün performansı elbette değişir. Eğer hafta sonu çocuklarla uzun bir piknik veya deniz kenarı ziyareti yapacaksanız, kalkıp en ağır gece kullanımına uygun parfümünüzü kullanmazsınız zaten.

Hatta belki hiç bir parfüm kullanmak istemezsiniz. Tamamen size kalmış. Ama sabah kalkayım, sakin bir kahvaltının ardından bakımımı yapıp evde kendime de olsa güzel kokayım diyenlerdenseniz... Hafta sonu parfümümüm bile bana rahatlık ve huzur versin diyenlerdenseniz... Kendinizi iyi hissetmek ve hafta sonunun tadını çıkarmayı sevenlerdenseniz... Loris Parfüm ekibi olarak size bir kaç önerimiz var.

Haftasonu İçin Kadın Parfüm Önerileri

Taptaze Bir Günün Sabahında...

Tutkunun meyvesi olarak adlandırılan çarkıfelek bitkisinin meyvesi Loris Parfüm Frequence Serisi K-204’ün tatlı ve rahatlatıcı kokusunun da kaynağını oluşturuyor. K-204 ne çok çiçeksi ne de çok meyveli bir koku, son derece dengede her şey. Daima Loris Parfüm’ün en çok tercih edilen açık kadın parfümlerinden biri olan K-204’ün diğer notaları, vanilya, greyfurt, şakayık ve orkide. Taptaze hissedeceğiniz güneşli bir havanın müjdecisi gibi K-204. Hafta sonuna çok yakışacak bir dengesi ve çekiciliği var. Ne az ne çok, muhteşem bir ahenk. Son derece kalıcı bir etkisi olduğunu söylemeden geçmeyelim. Ama parfümünüzün daha kalıcı olması için mutlaka şu makalemizi de okuyun.

Işıl Işıl Mutluluk

En iyi hafta sonu parfümlerinde ikinci sırayı Frequence Serisi K-201 kadın parfümü alıyor. Lezzetli bir nektarin aroması ile başlayan kokuya sonrasında elma, turunçgiller, armut, kırmızı meyveler ve bergamot eşlik ediyorlar. K-201’i meyveli ve çiçekli kokular kategorisinde sunuyoruz. Kalp notaları olan orkide, vadi zambağı, siklamen, yasemin yapraklarına dipte misk, kehribar ve tonka fasulyesi eşlik ediyorlar. Yine sıcacık, yine parlayan ve yine sizi mutlu hissettirecek bir koku K-201. Hafta sonu, dinlenme ve ruhunuzu yenileme zamanlarında en çok ihtiyacınız olan şeyler de bunlar değil mi zaten? Hafiflemek, ışıldamak ve iyi hissetmek.

Pudra Dokunuşlu Çiçek Çokusu

Güzel bir hafta sonuna pudralı tonlarla bezenmiş, yumuşak ve içinizi gün boyunca açan bir parfümle merhaba demek isterseniz size Frequence Serisi K-025 kadın parfümünü önerelim. Tüm zamanların en beğenilen Loris parfümlerinden biri olan K-025 aynı zamanda sakinleştirici bir özelliğe sahip ve kullanan kişiye rahatlık veren bir etkisi var. Genel olarak bir çiçek kokusu olarak sınıflandırılabilir. Şeftali, sümbül, adaçayı, ve iris kokularından oluşan enfes bir nota sepeti olarak tanımlayabiliriz K-025’i. Derinlerde ise odunsu notalar, misk, sedir ve sandal ağacı etkisi hissedilir. Tümüyle kaliteli, iyi hissettiren ve hafta sonunun tüm anlarına mükemmel eşlik edecek bir parfüm almak isteyenlere...

Her Günün, Her Anın Kokusu

Sadece bir hafta sonu parfümü olarak adlandırılamaz ama hafta sonlarına da çok yakışan bir parfümdür. Loris Parfüm Frequence Serisi K-35 kadın parfümü notaları arasında önce kırmızı biber, yasemin ve paçuli ile karşılaşır ve tüm bu notaların birleşerek ortaya koyduğu tezatlığın keyfine varırsınız. Çiçek notalarının içinde en baskın olan yasemindir. Vanilya ve misk ise bu çok özel açık parfüme ruh katar, derinlik verir. Kalp atışlarınızı hissettiğiniz tüm noktalara onu uygulayarak gün boyu size sunacağı keyfin tadını çıkarın.

Süet Dokunuşlu Çiçek Buketi

Loris Parfüm Frequence serisinin içinde K-120’nin çok özel bir yeri var. Onu hemen hemen tüm listelerimizde bulacaksınız. Çünkü K-120 kadın parfümü öylesine özel bir koku ki, her özel ana mükemmel biçimde eşlik ediyor. Çiçeksi ve odunsu bir koku olan K-120’in onu çok özel kılan bir süet notası farkı var. Çiçek notaları arasında en güçlü sayılabilecek frezya ve menekşe bu süet notasını taçlandırıyorlar. Sandal ağacı odunsu bir sıcaklık katıyor ve kediotunun yumuşaklığıyla parfüm farklı bir katmana ulaşıyor.K-120 öylesine yumuşak ve etkileyici ki, ister hafta sonu olsun ister hafta içi onu teninizde istiyorsunuz.

Haftasonu İçin Erkek Parfüm Önerileri

Gücünüzü hissedin

Doğal, bir yanıyla çok sert ve bir yanıyla çok duygusal. Loris Parfüm Frequence Serisi E-202 erkek parfümü sevenler için onu haftasonu veya içinde kullanmak gibi bir sınırlama yok. Erkeği öne çıkarırken, onu koklayan kadını da etkileme gücüne sahip. Odunsu ve taze bir koku olarak sınıflandırılabilir. Deniz notaları ve greyfurttan alır tazeliğini. Ahşap notalarıyla derinleşir ve ısınır. Yaseminin güzelliğiyle kendini gösterir. Tüm bu özel notaların birleşimiyle ise etkileyiciliğin diğer adı olur. Mağazalarımıza gelerek özellikle isteyin onu ve deneyin, hissedeceksiniz.

O Benim Kokum

Hem bu kadar taze olup hem bu kadar gizemli bir duygu vermeyi nasıl başarıyorsun diye sorabilirler size. Çünkü siz Loris Parfüm Frequence Serisi E-131 erkek parfümü kullanıyorsunuz. Sımsıcak bir koku ama enerjinin, tutkunun ve ferahlığın da sembolü. Taze yeşil elmalar ve incecik çiçek notalarıyla ışıldıyor. Paçuli, çam ve vetiverden destek alıyor ama onları da kendine özel bir kıvamla yansıtıyor. E-131 hafta sonunun tüm anlarında sizinle olabilir. Spor sonrasında, bir film izlerken veya özel bir buluşma sırasında... Hep aynı etkiyi yapacağından emin olun. %100 çekim gücü.

Odunsu Dokunuşların Altından Çıkan Tazelik

Loris Parfüm Frequence Serisinin vazgeçilmezlerinden biri de E-033 erkek parfümü kodlu açık parfüm. E-33 aromatik ve odunsu bir koku olarak sınıflandırılıyor. Tüm dokusunda hissedilen tazelik hissini nane ve bergamottan alıyor. Bu iki özel nota, tazeliğin habercisi. Sedir ağacı ve sandal notaları ise parfümün, bir erkeğe çok yakışan odunsu ruhunu katıyorlar. Aromatik ve odunsu tüm parfümlerin kendine has bir gücü var ve E-33 bu gücü müthiş bir biçimde ortaya koyuyor. Sadece bir duş alıp, deodorant sonrası onu kullanın. Basit bir t-shirt bile sizi karşı konulamaz yapabilir.

Sürprizlere hazır olun!

Kesinlikle erkeksi ve kesinlikle etkileyici. Onu bu kadar özel yapan ve size tepeden tırnağa özel hissettiren tatlı ve baharatlı dokusu. Hafta sonu akşamına hazırlanırken, henüz kullanmadan önce Frequence E-065 erkek parfümü kapağını açın ve koklayın. Hazırlanırken bile ondan alacağınız bu enerji size yeter. Sıcak çikolata, kehribar ve kırmızı biberli notalarla patlayan enerji, vanilya ile dengeleniyor. Zencefil ise dipten derinden bir keskinlik katıyor dokuya. E-65 ile bu akşam çok özel olabilir!

Tutkunun Kokusu

Loris Parfüm Frequence Serisinin iddialı bir başka kokusu da E-163 erkek parfümü. Kakao ve vanilyanın birleşimiyle ortaya çıkan tatlılık hissi onun en önemli özelliği. Sakın böylesine tatlı diye dişi bir koku olduğunu sanmayın. Odunsu baharatlı bu çekici parfüm, lavantanın desteğiyle enerji buluyor, sedir ve kehribardan ise bambaşka bir güç alıyor. Ortaya, erkeğin kullanmaktan kadının ise koklamaktan bıkmayacağı çok özel bir parfüm çıkıyor.