Anneler Günü Parfümleri

Anneler gününde annenize parfüm alarak, hem ekonomik hem de akılda kalıcı bir armağan vermiş olursunuz. Size bir tüyo verelim. Ona uygun hiç kullanmadığı bir kokuyu belirleyin. Ona verin ve parfümü açtığında birlikte koklayın. Sıkıca sarıldığınız o anın kokusunu sonsuza dek mühürleyin. O da siz de ne zaman o kokuyu duysanız, o ana geri döneceksiniz inanın. Hiç kimsenin annesinin eşsiz kokusundan zamansız ayrılmamasını içtenlikle diliyor ve bu anneler gününde parfüm uzmanlarımızın sizin için seçtiği 10 Loris parfümünü sizin için değerlendiriyoruz.

Loris Parfüm Frequence Serisi K-011 Kodlu Açık Parfüm

Loris Parfüm mağazalarının en sevilen kokularından biri de Frequence Serisi K-011’ dir. K-011 annenize seveceğinden emin olabileceğiniz son derece özel bir kokudur. Taze ve çiçeksi bir koku olduğu için her mevsime uyar ve yine bu özelliğinden dolayı esmer, sarışın, kumral her tende güzel durur. Frequence Serisi K-011, portakal, yasemin ve vanilya notalarının bir araya gelmesinden oluşmuş çok iç açıcı ve sade bir kokudur. Fakat bu sadelik onun aynı zamanda çok sevilen ve cazip bir parfüm olmasına engel olmaz.

Loris Parfüm Frequence Serisi K-147 Kodlu Açık Parfüm

Madem çiçeklerle girdik konuya öyle devam edelim. Anneler genellikle çiçeksi taze ve çok abartılı olmayan kokuları çok severler. Frequence Serisi K-147 kodlu açık parfüm de bu tanıma şahane bir biçimde uyar. Portakal, yeşil sümbülteber, .sandal ve vanilya notaları bir arada son derece kalıcı ve hoş bir birliktelik yaratıyorlar. K-147, uzun zamandır Loris’in en beğenilenler sıralamasında yer alıyor. Annenizin mis gibi kokusuna aynı güzellikle eşlik edecek bir koku arıyorsanız K-147’i bir koklayın.

Loris Parfüm Frequence Serisi K-147 Kodlu Açık Parfüm

Loris Parfüm Frequence Serisi K-177 Kodlu Açık Parfüm

Annenizin hafif ve oryantal bir kokuyu beğenebileceğini düşünüyorsanız K-177 harika bir seçenek olabilir. K-177’nin koku piramidi içinde vanilya, misk, yasemin, iris ve armut var. Vanilyanın tatlı kokusu miskin oryantal etkisi, yasemin ve irisin girdikleri her kokuyu değiştirme güçleri ve armudun dengeli meyve esansı parfümü eşsiz bir karışım haline getiriyor. Annenize eşsiz bir koku sunmak için gayet iyi bir koku K-177.

Loris Parfüm Frequence Serisi K-177 Kodlu Açık Parfüm

Loris Parfüm Frequence Serisi K-183 Kodlu Açık Parfüm

Loris anneler günü listesinin bir başka iddialı kokusu da Frequence K-183. Bu koku cyhpre/şipre koku ailesinden. Şipre ailesinin en önemli özelliği kalıcı, güçlü ve zengin içeriğe sahip parfümlerden oluşmasıdır. Frequence K-183 içindeki vanilya, paçuli, gül ve frezya ile bu tanıma mükemmel bir biçimde uyuyor. Annenize iki parfüm almak isterseniz, biri Frequence K-183 olabilir. Birini gün boyu kullanırken, ikincisini de kendi için önemli gördüğü buluşmalar için tercih edebilir.

Loris Parfüm Frequence Serisi K-183 Kodlu Açık Parfüm

Loris Parfüm Frequence Serisi K-246 Kodlu Açık Parfüm

Loris anneler günü listesinde çiçekli ve meyveli enfes bir koku da Frequence K-246. Yaz ve bahar ayları için harika bir parfüm olan K-246 içeriğindeki çiçek ve meyvelerin uyumuyla mükemmel bir etkiye sahip. İçindeki meyvelerin iddialı olmalarına bakmayın, öylesine dengeli ve ahenkli bir formül ki, hep hepsini hissediyorsunuz hem de hiç biri çok fazla öne çıkmıyor. Ahududu, çilek, vişne ve mandalina, misk esansı ile mühürleniyor, olgunlaşıyor. Anne olmak bir kadına ne kadar yakışırsa K-246’ da o kadar yakışıyor.

Loris Parfüm Frequence Serisi K-246 Kodlu Açık Parfüm

Loris Parfüm Frequence Serisi K-254 Kodlu Açık Parfüm

Anneniz biraz iddialı ve cesur mu. E tabi annelere sadece çiçek kokuları yakışır diye bir kural yok. Onlara, ruhlarına uygun her koku yakışır. Frequence K-254 çiçek etkisinde bir şipre koku. Baharın iki güzeli olan gardenya ve yasemin K-254’ün ruhunu veriyorlar. Bu iki iddialı çiçeğe parfüme doğal bir tat katan bal ve tüm karışıma gizem katan paçuli eşlik ediyor. Böylece ortaya bir sanat eseri çıkmış oluyor. Annenize en çok yakışacak türden...

Loris Parfüm Frequence Serisi K-254 Kodlu Açık Parfüm

Loris Parfüm Frequence Serisi K-258 Kodlu Açık Parfüm

Anneler günü her zaman Mayıs ayının ikinci haftası olduğuna göre, Mayıs da dünya döndükçe bizim ülkemizde bir bahar ayı olduğuna göre çiçeklerden vazgeçmemiz mümkün mü? Frequence K-258 de bir çiçek kokusu ve kalbindeki yasemin notaları onun karakterini de ortaya koyuyor. Bir kokuda yasemin varsa mutlaka iddia da vardır. Çünkü yaseminler özeldir. Frequence K-258’ de yasemine eşlik eden diğer notalar greyfurt, ylang ylang, misk ve sandal. Her biri çok karakterli notalar ve bir araya geldiklerinde nefis bir bahar esintisine dönüşüyorlar.

Loris Parfüm Frequence Serisi K-258 Kodlu Açık Parfüm

Loris Parfüm Frequence Serisi K-266 Kodlu Açık Parfüm

Loris Parfüm Frequence K-266 kodlu açık parfüm de, yaz bahar aylarına ve annelere en çok yakışacak kokulardan biri. K-266’ da tam bir çiçek festivali. Sümbül ve yaseminin eşsiz kokuları parfümü eşsiz kılıyor. Bu iki güzeli bir arada tutmak için de zencefil, sandal ve vanilyadan destek alınıyor. Hepsi bir arada öylesine uyumlu bir koku oluşturuyorlar ki, içinize çekerken mutlu oluyorsunuz. Annenizin kokusu gibi...

Loris Parfüm Frequence Serisi K-266 Kodlu Açık Parfüm

Loris Parfüm Frequence Serisi K-267 Kodlu Açık Parfüm

Loris Parfüm Frequence K-267 kodlu açık parfüm, sadece çiçeksi değil biraz da oryantal. Bu oryantal ruh ona çok hoş bir derinlik katıyor. Çiçek yanını yaseminden alan K-267, notalarının arasındaki kehribar, misk, ylang ylang ile oryantal bir havaya bürünüyor. Çok dengeli bir ahududu notasıyla parfüm hayat buluyor. Hayat veren annelerimiz için birebir...

Loris Parfüm Frequence Serisi K-267 Kodlu Açık Parfüm

Loris Parfüm Frequence Serisi K-271 Kodlu Açık Parfüm

Bu listenin en güzeli yok. Her bir parfüm birbirinden özel ve iddialı. Ortak noktaları ise anneler kadar özel olmaları. K-271 çiçeksi ve aynı zamanda odunsu bir koku. Ruhunu gülden alıyor. Gülün etkisi, bergamot, mandalina ve şeftali ile zenginleşiyor. Odunsu yanını veren sandal ağacı ise K-271’nin kalıcı, güçlü ve vazgeçilmez bir koku olmasını sağlıyor.

Loris Parfüm Frequence Serisi K-271 Kodlu Açık Parfüm

Siz de biliyorsunuz ki, anneler hediyeden çok sıcacık bir sarılma, bir söz, bir gülümseme beklerler. Hepsinden önce ise anımsanmayı... Hediyeler sadece araçtır ve bir mutluluk bahanesidir. Anneler günü kutlu olsun!