Anneler Günü Hediye Önerileri

Anneler Günü’nde hediye seçmek sizin için de zor mu? Gelin birlikte bunu biraz daha kolay hale getirelim. Önce ne yapmamanız gerektiğini konuşalım isterseniz. Ona ütü ya da benzer bir elektronik ev aleti almayacaksınız. Annenize onu özel ve değerli hissettirecek, sevgi dolu bir hediye seçin. Daha da önemlisi o hediyeyi yaratıcı fikirlerle anlamlandırın.

Çok Özel Bir Parfüm

Loris Parfüm Niche koleksiyonunu mutlaka çok özel parfüm seçeneklerinin arasında tutun. Dünyanın en güzel kokularını bulacağınız bu özel koleksiyonda çok güzel bir parfüm seçebilirsiniz. Annenize hayatının en güzel parfümlerinden birini hediye etmek için Niche koleksiyonuna ilk sırada yer vermenizi öneririz. Niche Koleksiyonu parfümleri özel tasarım şişeleri ve muhteşem koku piramitleriyle dünyanın en seçkin hediyesi olabilir. Loris’in özel kreasyon uniseks kokularını da bulabileceğiniz Niche’de odunsu, çiçeksi, oryantal, meyveli birçok koku seçeneği var.
Niche koleksiyonundan annelere önereceğimiz parfümler:

Coco Vanille
Love Blossom
Saffron Ambre
Rose Amyris

Unutulmaz Bir Hediye Seti

Loris Parfüm’de hemen hiçbir yerde bulamayacağınız çok özel bir hediye seçeneğiniz var; aynı kokunun bakım seti. Seçeceğiniz bir Frequence Parfüm’ü aynı notalarla üretilmiş deodorant, duş jeli, vücut spreyi ve vücut losyonu ile tamamlayabilirsiniz. Böylece anneniz hem kişisel bakımı için çok özel bir hediye setine kavuşurken hem de çok kalıcı bir çözüme ulaşmış olur. Loris Parfüm mağazalarında bulacağınız bu setler sayesinde notalar eşleşir ve gün boyu taşıyacağınız enfes bir kokuya sahip olursunuz. Anneniz duş jeli ile duş aldıktan sonra, aynı serinin deodorantını kullanabilir, vücut losyonuyla cildini nemlendirebilir, vücut spreyi ile parfümünü kalıcı hale getirebilir.
Bu set ona kişisel bakımı, güzelliği ve kendine ayıracağı zamanla ilgili çok güzel bir mesaj verir: “Sen herşeyden ve herkesten önemlisin, en güzelini ve iyisini hak ediyorsun!”

Loris Scarlet Parfüm Seti
Loris Lavie Parfüm Seti
Loris Chocolate Parfüm Seti
Loris Goodness Parfüm Seti

Anneniz İçin Doğru Parfümü Nasıl Bulursunuz?

Anneler günü hediyesi olarak annenizin en sevdiği parfümü de hediye edebilirsiniz ama yaratıcı davranarak çok daha özel bir konseptte olması onu çok mutlu edecektir. Şu önerileri sizin için hazırladık.

  1. Annenizin en sevdiği çiçeği biliyor musunuz? Bilmiyorsanız hemen öğrenmenin yolunu bulun. Varsa babanızdan destek alın ve ona en sevdiği çiçeğin içinde bulunduğu bir parfüm sunun. Şu mesajı da iliştirebilirsiniz: “Canım Annem, sana en sevdiğin çiçeğin kokusunu veriyorum ama benim en sevdiğim çiçek sensin. En sevdiğim koku da senin kokun!” Ne dersiniz, güzel olmaz mı?
  2. Anneniz çalışıyorsa ona günlük kullanabileceği hafif ama özel bir parfüm seçmeniz güzel olur. Çiçeksi, pudralı, narenciye etkisindeki kokular iş yaşamında günlük kullanıma çok uygun. Mesajı da “Sen hep çok özelsin, kokun da özel olsun istedim. Benim mis kokulu güzel annem, iyi ki varsın!” olabilir.
  3. Annenizin zevklerini düşünün. Çikolatayı çok mu seviyor? Muhtemelen içinde çikolata olan kokuları da sevecektir. Veya taze fırından çıkmış bir keki sofraya getirirken gözlerinin içi mi gülüyor? Vanilya notaları onu mutlu ediyor olabilir.
  4. Hediye olarak çok yoğun ve oryantal parfümler almak riskli olabilir. Bu arada anneler gününün mayıs ayında olması aslında size kolaylık sağlayacak. Çünkü yaz aylarında nemlenen tenlerimiz daha hafif ve uçucu kokuları güzel taşır. Çok yoğun parfümler yerine bahar yaz parfümlerine göz atmanızı öneririz.

Her ne alırsanız alın, aldığınız hediyeyi kişiselleştirin. Anneler Günü’nde çoğunlukla “hediye istemem siz gelin yeter” diyen bir anneniz olsa da hediyeyi verdiğinizde mutlu olmaması imkansızdır. Yanlarına gidip onlara sarılabiliyorsanız şanslısınız, bu şansı kullanın. Uzakta ise görüntülü konuşun, mümkünse birkaç gün önceden hediyesini kargoya verin. Hayatımızın en kutsal varlıkları olan annelerimiz o gün ve her gün mutlu olsunlar.
Anne olan ya da içinde anne sevgisi taşıyan tüm kadınların anneler gününü kutlarız!