Sonbahar İçin Erkek Parfüm Önerileri

Loris Parfüm’ün en iyi erkek parfümü listesinden kendinize seçeceğiniz parfümü en yakın mağazamıza gidip teninizde deneyin, bakalım bu sonbaharda size en iyi eşlik edecek erkek parfümleri hangileri olacak? Sonbahar aylarının gelmesiyle parfüm seçimlerimizde de ufak tefek değişiklikler yapma zamanımız geldi. Malum, ciltlerimiz soğuk havanın etkisiyle yavaş yavaş kurumaya başladı. Eylül artık bir yaz ayı sayılabilir. Mevsim değişiklikleri sayesinde Eylül ayı artık normalin üzerinde bir sıcaklıkla geçiyor. Fakat Ekim ile birlikte değişecek olan gardrobunuza eşlik edecek yeni parfümlerinizi seçmek için şimdi tam zamanı. Sonbahar için en iyi erkek parfümü seçerken, dikkat etmeniz gereken en önemli konu, parfümünüzün kuruyan havanın etkisiyle teninizde daha uzun süre kalması olabilir. Erkeklerin bakımlı olması en az kadınlar kadar önem taşıyor. Parfümünüzün performansını en üst düzeye çıkarmak ve gün boyu kalıcı bir kokuya sahip olmak istiyorsanız, nemli cildinize uygulama yapmanız gerekiyor.

Deniz Kokusuna Özlemle

Loris Parfüm Frequence Serisi E-003 kodlu parfüm

Loris Parfüm’ün en iyi erkek parfümü listesinin ilk sırasında deniz kokuların taptaze, dalgalı ve esintili etkisinden vazgeçemeyenler için E-003 kodlu açık parfüm var. E-003 erkeğe en yakışan kokular arasında daima yer alıyor ve yıllardır tüm listelerimizde parlamayı sürdürüyor. Sonbahar geldi diye yazın tazeliğinden vazgeçmek istemeyen erkekler, Frequence serisi E-003 kodlu açık parfümü mutlaka kullanıyorlar. Günlük bir parfüm olarak son derece doğru bir seçim olan E-003’ in koku piramidinde deniz notaları, limon ve yasemin var. Yaz bahar aylarını yakasına iliştirmekten hoşlanan beyler, hala denemediyseniz E-003’ i mutlaka deneyin.

Klasik Tutkusu

Loris Parfüm Frequence Serisi E-029 kodlu parfüm

Bir klasiği klasik yapan nedir? Tabi ki zamansızlığı... Hatta zaman geçtikçe kıymetlenmesi ve aranmaya devam etmesi. E-029, daima klasiklerimiz arasında yer alacak gibi görünüyor. Frequence serisi E-029, içeriğindeki tonka, vetiver, lavanta, sandal ağacı ve bergamot sayesinde çok katmanlı ve etkili bir koku. Kalıcılığı tartışma götürmeyen parfümlerin başını çekiyor. Tanıdık bir koku olması, onu koklayanlarda nostaljiyle karışık bir güven duygusu oluşturuyor. E-029 erkeği, klasiklerden hoşlanıyor çünkü karakterindeki özgüven baskın. E-029 da sonbaharın en iyi erkek parfüm sıralamasında her sene yer alacak kalite de parfümlerimizden biri.

Kokunun Gücü

Loris Parfüm Frequence Serisi E-082 kodlu parfüm

Loris Parfüm Frequence serisi E-082 kodlu açık parfümün tam bir çekicilik iksiri. Sonbahara harika eşlik edebilecek aromatik bir yapısı var. Bu aromatik etki, yazın en sıcak havalardan ziyade hafifçe serinleyen güz aylarında ortaya çıkacak süper karizmatik bir hava getiriyor. E-082’nin notaları arasında yumuşak ve kremsi vanilya var. Kakule ve adaçayının bitkisel dokunuşuyla parfüm hem rahatlatıcı bir özelliğe sahip hem de kendine özgü bir aromaya. E-082’nin içeriğindeki ananas parfümün canlı, tazı ve meyvemsi ruhunun anahtarı. Dipteki sağlam gövdeli sandal ağacı ise onu teninize bağlayan en önemli notalardan biri. E-082 güçlü bir koku ve bu kokuyu taşıyabilen erkeklere çok yakışıyor ve en iyi erkek parfüm sıralamasında yerini alıyor.

Odunsu ve Sıcak Etki

Loris Parfüm Frequence Serisi E-099 kodlu parfüm

Sonbahar en iyi erkek parfüm sıralamasında aromatik odunsu koku var Frequence serisi E-099 tam size göre bir parfüm. E-099’un içeriğindeki limon kokunun tazelik kaynağını da oluşturuyor. Lavantanın özgün ve tok esansı E-099 koku koridorunu vazgeçilmez kılan bir esans. Parfümün ruhunda yasemin çiçeğinin güçlü etkisi var. Yasemin notalarına, romantik ve yumuşak vanilya eşlik ediyor. Odunsu parfümlerin içinde sandal ağacının yeri bir başka. Sandal ağacı, parfümün kalıcı, derinlikli ve sağlam bir karaktere oturmasına destek oluyor. Doğal odunsu etki ile birlikte E-099 uzun zamandır en çok satan açık parfümlerimizden biri olarak yerini koruyor.

Kararlı ve Doygun Bir Parfüm Arıyorsanız

Loris Parfüm Frequence Serisi E-154 kodlu açık parfüm

Yine odunsu bir parfüm fakat aynı zamanda zengin bir oryantal yapısı var. E-154’ün koku piramidinin 4 temel notası, vanilya, badem, sedir ve fesleğen. Son derece iddialı ve bambaşka karakterlere sahip bu notaların birlikteliğinden sakin gibi görünen ve ama tende geçirdiği zaman boyunca etki alanını genişleten son derece kararlı bir parfüm var. Bademin kremsi etkisi vanilyanınkiyle birleşerek kokunun yumuşaklığını artırıyor. Fakat hemen ardından devreye giren fesleğen keskin dokunuşu ile bu yumuşaklığı dengeye oturtuyor. Ve tüm notalar sedir ağacının gövdesinden güç alıyorlar. Tatlı sert bir etki ve kesinlikle erkeklere çok yakışıyor.

Kahve ve vanilya yumuşaklığında

Loris Parfüm Frequence Serisi E-163 kodlu açık parfüm

Başta da söylediğimiz gibi sonbaharın sarı sıcak renklerine ve serinliğine odunsu parfümler çok yakışıyor. Bu kez odunsu ve baharatlı bir parfüm önerimiz var: Frequence serisi E-163 kodlu açık parfüm. E-163 kahvenin doygun ve uyarıcı etkisiyle ruh buluyor. Kahvenin vanilya ile yumuşaması da kokunun etkisini güçlendirmiş. Kehribar ve lavanta baskın iki nota olarak güç gösterisinde bulunuyorlar ve parfümün baharatlı etkisini oluşturuyorlar. Nihayetinde sedir yine tüm notaları dalları arasında topluyor ve birleştiriyor. Denemeye değer!

Oud ağacının gücü

Loris Parfüm Frequence Serisi E-197 kodlu açık parfüm

Loris Parfüm Frequence Serisinin en güzel odunsu kokularından biri. Odunsu yanını oud ağacının özgün ve derin aromasından alıyor. Amberin yüzyıllardın vazgeçilemeyen gücünü kullanıyor. Yeşil çay ve misk ile katmanlaşıyor. Gerçekten kalıcı ve gerçekten dikkat çeken bir erkek parfümü arıyorsanız Frequence serisi E-197’yi mutlaka denemelisini. Bakalım odunsu etkinin gücü sizin ruhunuzda nasıl bir fırtına yaratacak?

Güçlü taze bir rüzgar

Loris Parfüm Frequence Serisi E-202 kodlu açık parfüm

Sonbahar en iyi erkek parfümleri listesinde yine odunsu fakat bu kez taze notalardan aldığı rüzgar sayesinde son derece modern ve hafif bir koku var. Hafif olması daha az kalıcı veya daha az etkileyici olduğu anlamına gelmiyor, tam tersi tüm zamanların en iyi erkek parfümlerinden biri E-202. Deniz notalarına iliştirilmiş bir yasemin patlaması içeriyor. Greyfurt parfümün hem taptaze hem de enerjik olmasını sağlıyor. Dipten gelen ahşap notaları ise bu taze rüzgarı biriktiriyor ve dengesini sağlıyor. Frequence serisi E-202’yi denemeden sonbahar kokusu seçmeyin.

Daima moda

Loris Parfüm Frequence Serisi E-220 kodlu açık parfüm

Bazı parfümlerin daima sizinle olmasını istersiniz ve şu anda tanışacağınız parfüm onlardan biri. Frequence serisi E-220 kodlu açık parfüm greyfurt etkisinde başlayan bir yolculukta sizi lavanta tarlalarından geçiriyor. Biberle keskinleşen koku vetiverin karakterli yumuşaklığında denge buluyor. Ve sedirle gelen son nefes kokunun karakterini oluşturuyor. Daima moda olacak E-220!

İddianın ötesi

Loris Parfüm Frequence Serisi E-223 kodlu açık parfüm

Madem iddialı bir koku istiyorsanız E-223 sizin parfümünüz. Peki siz onu taşıyacak kadar iddialı mısınız? Aromatik ve baharatlı bir koku teninizi ele geçirirken ruhunuzu da etkisi altına alıyor. Zencefil, tarçın ve kekik gibi üç keskin notayı barındırmak kolay bir iş değil. Ama vanilya desteği ile asla rahatsız edici değil, tam tersine baş döndürücü. Ve bergamot. Girdiği her ortamı tazeleyen, enerji veren ve Akdeniz’e çeviren bergamot. Frequence serisi E-223’ün notalarında aşk ve tutku var.