2023 Yazının En İyi Erkek Parfümleri

2022’in yaz ayları tüm hızıyla devam ediyor. Biz de müşterilerimizin beğenileri ve yorumları doğrultusunda bu yaza damga vuran erkek parfümlerini sizin için sıralamak istedik. Erkeklerin stilini güçlendiren ve cazibelerini arttıran en kalıcı parfümlerin listesi, işte 2022’in en iyi erkek parfümleri!

Suyun Tazeliğini Teninizde Hissedin

Su hayattır ve bazı erkekler suyla gelen tazeliği gün boyu tenlerinde taşımak isterler. Deniz notalarının fresh ve duru halini, yaz mevsimine çok başarılı bir şekilde taşıyan Loris Parfüm Frequence E-003 kodlu erkek parfümü, yasemin ve limon ile harmanlandı. Temiz ve akılda kalıcı bir erkek parfümü arıyorsanız E-003 sizin için ideal bir seçim olacak. Frequence E-003 parfümü ile girdiğiniz her mekânda unutulmaz bir etki bırakabilirsiniz.

Deniz, Vanilya ve Portakal Etkisindesiniz

Turunçgillerin en etkilisi portakal! Portakalın kusursuz esansından vazgeçemeyenlerin kokusu Loris Parfüm Frequence E-008 erkek parfümü 2022 yılının en sıcak günlerinde de tercih edildi. Taze ve keskin portakal notası, romantik vanilyanın aromasıyla dengeleniyor. Kokunun cazibe merkezi ise tabi ki deniz notaları… Ofiste hayatında ve sosyal yaşamda rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir koku olan Frequence E-008 her an yanınızda olmalı!

Hem Ferah Hem de Lezzetli Bir Koku

Yazın en çok tercih edilen erkek parfümlerinde sıkça rastladığımız deniz notaları E-037’de kendini gösteriyor. Deniz notaları beraberinde tatlı kavun lezzeti, nane ve bergamot notalarıyla dengeleniyor ve harika bir erkek parfümü ortaya çıkıyor. 2022 yazının en unutulmaz anılarda ikon haline gelen Frequence E-037 her yaştan erkeğin favorisi oldu!

Deniz esintisinde nane ferahlığı

Her yaz en çok tercih edilen erkek parfümleri listesine giren bir efsane, Loris Parfüm Frequence E-048 erkek parfümü! Cool havasıyla fark yaratan erkeklerin ikonu haline gelen bu parfümün başrolünde yine deniz notaları var. Tazeliğin diğer adı nane notalarının dingin ve keskin aromasına senkronize bir şekilde eşlik eden deniz notaları çok daha umursamaz ve çekici bir hale geliyor. Frequence E-048 , benzersiz bir koku. Benzersiz olduğu kadar samimi ve ferah kokusuyla iz bırakan parfüm aynı zamanda merak uyandırıcı bir etkiye sahip.

İddiası karakterinde gücü kokusunda

2022’de güneşi ancak böyle bir parfümle karşılayabilirsiniz, taptaze bir kokuyla. Turunçgiller her zaman olduğu gibi bu yaz da parfümlerde başrolde. Ancak şimdi bir de greyfurtun enerjik aroması eklendi. Ferah olduğu kadar aynı zamanda iddialı olan Frequence E-088’de ahududu, anason ve lavanta gibi güçlü notalar da var. Karakteristik bir hava kazandıran bu aromalar ile güçlü ve stil sahibi her erkeğin seçimi olmaya aday olan bu erkek parfümü şimdiden en iyi erkek parfümleri arasında yerini aldı.

Erkek parfümünde aradığınızın ötesi

Çiçeksi ve meyveli notaların bir araya gelip harikalar yarattığı unutulmaz bir erkek parfümüyle tanışın: Loris Frequence E-114! Tutku dolu manolya ve şehvetli iris aromasına iki baskın meyveye de ekledi, karpuz ve Frenk üzümü. Karpuz ve Frenk üzümüyle birleştiğinde sıcak yaz gecelerinin vazgeçilmez kokusu haline gelen bu erkek parfümü eğlenmeyi ve eğlendirmeyi sevenlerin ilk tercihi oluyor. Frequence E-114 erkek parfümü aradığınız gücü fazlasıyla bulacağınız sihirli bir iksir.

Sizin esintiniz, sizin stiliniz

Her an deniz kenarında olamayabilirsiniz ama deniz notaları her an sizinle olabilir. Loris Parfüm Frequence E-124 erkek parfümüyle yüzünüzü denizden gelen esintiye dönün ve tazeliği ruhunuzda hissedin. Bergamot ve sandal notalarıyla zenginleşen koku piramidi, aynı zamanda dayanıklı ve kalıcı bir erkek parfümünü ortaya koyuyor. Gittiğiniz her yere esintinizle gidin!

Heyecan yüklü bir macera

Sınırlarını gökyüzünden ilham alarak belirleyen erkeklerin ilham verici kokusu Loris Frequence E-178! Zaman ve moda gibi kavramlar onun çok uzağında, çünkü o bir efsane. Bergamot, sedir ağacı, biber ve lavantanın muhteşem buluşmasını teninizde yaşatabilirsiniz. Bu parfümün teninize her teması başka bir heyecanla dolu!

Enerjik ve güven dolu

2022 yılının en sıcak günlerini, teninizi sımsıkı saran ama bunu yaparken de olağanüstü ferahlatan bir erkek parfümü ile geçirmeye ne dersiniz? Greyfurt, lavanta, biber, sedir ve vetiveri bir araya getiren bu baştan çıkarıcı iksirde tazelik bulacaksınız. Günlük kullanıma çok uygun ama özel bir geceye de kusursuz biçimde eşlik edebilir. Loris Frequence E-220, teninizde kendinden emin bir dalga oluşturacak.

Yaz hatıralarınızda yeri olacak

Loris Parfüm Frequence E-226 Kodlu Erkek Parfümü Unutulmaz yaz günlerinin tatil ruhunu yansıtan, hafif ve iddialı bir esinti arıyorsanız onu buldunuz! Loris Frequence E-226 erkek parfümü, yeşil ananas ve baharatlı kakulenin egzotik kalbine, deniz notalarıyla açılmanızı sağlar. Yeşil elma ve mandalina ile harmanlanan enerji dolu bu kokuyla formunuz hep yerinde olur.