Zambak Kokulu Loris Parfümleri

Saflığın, temizliğin ve güzelliğin sembolü zambak, belirgin ve kendine özgü kokusuyla parfümörlerin en önemli ilham kaynaklarından biridir. Evinize aldığınız zambağın bir hafta gibi kısa bir süre içinde mekanınızın atmosferini nasıl değiştirdiğini şaşırarak izleyebilirsiniz.

Mitolojik bir öyküye göre ilk zambaklar şöyle doğmuş. Zeus’un eşi Hera, Herakles’i emziriyormuş ve süt damlaları göğsünden yeryüzüne düşerek zambakları oluşturmuş. Mitolojik öyküler elbette gerçek değiller ama birer peri masalı olarak ne hoş bir anlatım değil mi?

Zambak Ruhu

Zambak özel bir çiçek. Asil ama bir o kadar da kırılgan. Büyümek için en kuytu yerleri seçiyor olmaları onlara biraz da hüzün yüklüyor. Farklı renk zambaklar var ama en güzel olanları kuşkusuz beyaz zambaklar. Beyaz zambak bir geline kusursuzca eşlik eder. İster gelin çiçeği olarak ister duvak süslemesi. Gelinin o masum titreşimlerine çok yakışır ve büyüleyici kokusuyla onu sakinleştirir, rahatlatır. Zambak kokusunun aromaterapideki en önemli görevlerinden biri dengelemek ve rahatlatmaktır. İster kullanıldığı parfümlerin içinde bir nota olarak, isterseniz ise yılın çok kısa bir bölümünde arzı endam eden muhteşem bir bitki olarak zambak insan ruhuna iyi gelir, onu rahatlatır, dengeler.

Loris Parfüm’ün En Güzel Zambakları

Kokularımızın içindeki zambak esintileri, içine girdikleri her parfümü özel kılar. Loris parfüm koku gruplarının arasında kimi zaman meyveli, kimi zaman çiçeksi kimi zaman da oryantal bir kokunun içinde yer alan zambak notaları içeren imza kokularımız var.

Duyguların en yüksek olduğu anlar

Loris Frequence K-265 kadın parfümü: Gül, zambak ve hanımeli... İddialı, çekici, baskın ve muhteşem 3 çiçek. Hanımeli incecik bir örtü gibi sararken bahçe duvarlarını, gül yüzünü güneşe verirken ve zambak kısacık bir süreliğine bir armağan gibi gösterirken yüzünü, o bahçede olmak vardı diyorsanız K-265 tam size göre bir parfüm. Çiçekler parfümün kalbinde yer alarak baskın misk notalarına rağmen kokuya çiçeksi bir ruh katıyorlar. Kadınları iyi hissettiren, güçlü ve güvenli hissettiren özel bir koku K-265.

Sonsuza dek çekici olabilmek

Loris Frequence K-161 kadın parfümü: Son derece kalıcı ve çekici bir kokuyla tanışmak üzeresiniz. Karanfilin başına buyrukluğu, zambağın masumiyeti, frezyanın neşesi ve menekşenin asaleti bir araya gelerek K-161’in şaşırtıcı ruhunu oluşturmuşlar. Son derece romantik ve zarif bir koku K-161. Kendine özgü, hem klasik hem de son derece modern. Deneyin ve gözlerinizi kapatarak kokunun kalbini hissetmeye çalışın.

Çiçeklerin dansı

Loris Frequence K-264 kadın parfümü: Egzotik ve sürükleyici bir koku daha. Lotus çiçeğinin rahatlatıcı etkisi kokunun dibinde hissediliyor evet ama cazibeyi yaratan elbette sümbül ve zambak. Baharın bu iki mucizesi, K-264’ü en beğenilen parfümlerimizden biri haline getirecek etkiyi birlikte oluşturuyorlar. Dipte ve derinde iris çiçeği kokuya bir başka boyut katıyor ve K-264 misk ile mühürleniyor. Her günün, her mevsimi kokusu...

Sakin, sessiz, derinden

Loris Frequence K-154 kadın parfümü: Gül, menekşe, zambak, iris, sardunya bir araya gelince sizce nasıl bir cümbüş ortaya çıkar? Ama ilginç bir biçimde son derece huzur veren ve sakin bir koku K-154. Çiçekler birbiriyle uyum ve barış halindeler bu kez. Bu çiçek harmanını birbirine bağlayan oryantal ve meyve notaları da barındırıyor K-154 ama o kesinlikle bir çiçek kokusu...