2021 Yılının En Gözde Erkek ve Kadın Parfümleri

2021 Yılının En Gözde Erkek ve Kadın Parfümleri

Heyecanla beklenen konularımızdan biri olan 2021 yılının en güzel erkek ve kadın parfümleri yazımızla sizlerleyiz. Ardında iz bırakacak kadar iddialı bir parfüm arayanlar, bu yazımızı çok sevecek. Asi, otantik, sofistike, enerjik veya gizemli… Loris Parfüm ürünlerini hemen keşfedin ve favori parfümünüzü seçin. Seçtiğiniz size özel koku ile parfümlerin büyüleyici gücüne olan inancınız daha da artacak.

2021 Yılının En Gözde Kadın Parfümleri

Kendiniz için yeni bir koku seçmek hem çok heyecanlı hem de çok dikkatli olunması gereken bir konudur. Kokunuz, geçmişten gelen bir duyguyu çağrıştırıp, onu açığa çıkarabilir ve duygusal deneyimlerimiz arasında köprü kurabilir. Sezonun en beğenilen parfümlerini Loris’le keşfedin.

Loris K-222 Kadın Parfüm

Kahve kokusu tüm notalarda hissedilen, yasemin çiçeğinin tutkulu kokusuyla bütünleşen bu yenilikçi koku adeta bir aşk iksiri. Yves Saint Laurent Black Opium ile aynı notalara sahip olan bu zarif ve etkileyici kokumuzu mutlaka deneyin.

Loris K-041 Kadın Parfüm

Chanel Coco Mademoiselle ile aynı notalara sahip bir koku arıyorsanız K-041, turunçgil ve odunsu kokusu ile feminen kadınların vazgeçilmezi olacak!

Loris K-147 Kadın Parfüm

Pudralı kokusu ile kadınsı ve çiçeksi bir parfüm olan K-147, çiçeklere olan tutkunuzu ortaya çıkaracak. Kendini uçsuz bucaksız taze bahçelerde hissetmek isteyenler, Gucci- Bloom ile aynı notalara sahip bu parfümümüzü deneyebilir.

Loris K-001 Kadın Parfüm

Feminenliği ve rahatlığı eşsiz bir zarafetle bütünleştiren K-001, teninizle bütünleştiğinde kışkırtıcı bir his yaratarak vazgeçilmez kokularınızdan biri olacak. Carolina Herrera 212 ile aynı notalara sahip bu parfüm ile vanilya, biber ve gardenya notalarının uyumunu sonuna kadar hissedeceksiniz.

Loris K-018 Kadın Parfüm

Özgür ruhların yeniden canlanmasını anlatan K-018, greyfurt, gül, elma sümbül ve kehribar esanslarını içeriyor. DKNY Be Delicious ile aynı notalara sahip güçlü bir koku arayanlar için ideal.

Loris K-248 Kadın Parfüm

Kadının harikulade varlığını öne çıkaran bu koku, fark edilmenizi sağlayacak kadar güçlü. Notalarında hoş kokulu kakao, baş döndürücü tonka, badem, kahve ve sümbülteber ile feminenliği vurguluyor. Üstelik Carolina Herrera Good Girl notaları ile yeniden bestelendi.

2021 Yılının En Gözde Erkek Parfümleri

İnsanlarla ilk karşılaşmada bıraktığımız ilk izlenim oldukça önemlidir. Bu ilk izlenimi oluşturan en önemli detaylar arasında “Güzel Koku” ilk sıralarda yer alır. Parfümler yalnızca güzel kokmak için değil, karşınızdaki kişinin duyularını harekete geçirmek için de kullanılırlar. Aynı zamanda parfüm, kişisel özelliklerinizi yansıtan bir ayna niteliğindedir.

Bazen nasıl göründüğünüz ve ne giydiğiniz bile kokunuz sayesinde önemini yitirebilir. İşte tam da bu sebeple doğru parfüm seçimi son derece önemli bir konudur. Parfüm seçmek ya da istediğiniz tarzda bir koku bulmak sizi zorlayabilir. Sizin için seçtiğimiz parfüm önerilerine bir şans verin…

Loris E-002 Erkek Parfüm

Üst notalarda mandalina, bergamot; orta notalarda kakule ve biber, alt notalarda vanilya, misk ve sandal ağacının uyumuyla; fresh, maskülen ve seksi bir erkek parfümü. Carolina Herrera 212 Sexy ile aynı notalara sahip bu parfümü mutlaka deneyimlemelisiniz.

Loris E-149 Erkek Parfüm

Sofistike, kendine güvenen, seksi ve modern bir koku olan E-149, aynı zamanda Paco Rabanne One Million ile aynı notalara sahip. Tarçın, deri, greyfurt ve kehribar notalarının birleşimi ancak bu kadar etkileyici olabilirdi…

Loris E-163 Erkek Parfüm

İşte sizi gün boyu etkileyici kılacak bir parfüm: E-163. Rochas Man ile aynı notalara sahip. Lavantayla açılan notaları giderek tatlılaşıyor ve şekerli hoş bir cappucino kokusu gibi sizi sarıyor.

Loris E-154 Erkek Parfüm

Odunsu ve oryantal notalarının hakimiyetinde, çevrenizdekileri büyüleyecek olan sofistike parfümlerden. Eşsiz notaları ile sizi çekim alanına nazikçe davet ediyor. Givenchy Pi ile aynı notalara sahip olan E-154, oldukça gizemli bir koku.

Loris E-048 Erkek Parfüm

Lavanta, kişniş ve portakal çiçeğinin eşsiz birleşmesi hafızalarda unutulmayacak bir etki bırakan, Davidoff Cool Water ile aynı notalara sahip E-048, yumuşak etkisiyle size canlılık katacak.

Loris E-178 Erkek Parfüm

Sıra dışı notalara sahip kokusuyla E-178’in kokusu oldukça karakteristik. Christian Dior Sauvage ile aynı notalara sahip olan bu eşsiz parfüm zamansız bir klasik olarak ardında odunsu ve hoş bir esinti bırakır. Siz de sezonun trendlerini takip ederek kendinizi Loris'in özel kokuları ile şımartabilirsiniz...

Niche Parfümler

Birbirinden çarpıcı unisex kokulara sahip olan Loris Niche Koleksiyonu, kalıcı ve özel esanslarıyla kullanıcılarına olağanüstü bir deneyim vaat ediyor. İşte son zamanların en çok satan Niş parfümleri:

LORİS BERGAMOT PATCHOULI UNISEX NICHE PARFUM

Bergamot, frenk üzümü, vanilya, yasemin ve odunsu kokuları dengeleyen BERGAMOT PATCHOULI, Loris Niche Koleksiyonu’nun en sevilen kokularından biri.

LORİS EXOTIC BLEND UNISEX NICHE PARFUM

Şeftalinin egzotik notalarla bütünleşmesi ile harmanlanan kokusu, onu benzersiz kılan noktası. Portakal çiçekleri, yasemin ve şakayıkların taze güzelliği; misk ile beraber size benzersiz bir his yaşatıyor.

LORİS SAFFRON AMBRE UNISEX NICHE PARFUM

Parfümün şiiri yazılsa en çok SAFFRON AMBRE’ye yakışırdı. Yaseminle sedir ağacı birleşerek safranla derinlik katan bir başyapıt Saffron Ambre, Loris’in vazgeçilmez unisex kokularından biri olarak kendinizi daima oldukça özel hissetmenizi sağlayacak.

LORİS AQUA WOODS UNISEX NICHE PARFUM

AQUA WOODS’un sıktığınız anda teninize yayılan tazeliği, size Akdeniz kıyılarının esintisini getirecek. Akdeniz’in yumuşak suları saniyeler içinde, keskin okyanus notalarına dönüşecek ve kalıcılığı sonsuza kadar aklınızın bir köşesinde yer edecek.

Avrupa Birliği Standartları, GMP Yönetmelikleri ve IFRA Standartları'na uygun en kaliteli ham maddeleri seçerek sizlere sağlığa dost, kaliteli ve kalıcı bir koku deneyimi sunmaktan gurur duyuyoruz. Ayrıca; Loris'in koku tasarımdaki birikimi ve Loris Parfüm Akademi'nin katkıları ile gerçekleştirilen Uluslararası platformda 13 ülkede 28 dalda ödül alan YILIN BELGESEL FİLMİNİ izlemeyi unutmayın.