Yeni Yıla Yeni Kokular

Hiç bir beklentim yok diyenlerin bile yeni yıldan bir beklentileri olur. Kiminin sağlık, kiminin para, kiminin mutluluk, huzur veya aşk. Kötü alışkanlıklar için bir milattır yeni gelen yıl ve yeni umutlar için de bir bahane. Yeni bir yılın başladığı anda insanın önce kendinde yaratacağı değişikliklere odaklanması adettendir. Ve bu değişikliklerin içine küçük küçük mutluluklar serpildiğinde hayat güzelleşir.

İşte biz de hayatı güzelleştirmek için tüm mağazalarımızda heyecanlı bir hazırlık içindeyiz. Değişen yüzümüzle birlikte hediye paketlerimiz, mesajlarımız, hem alışık olduğunuz hem de yeni tanışacağınız yüzlerce parfüm seçeneğimizle sizi değiştirmeye, güzelleştirmeye ve yenilemeye hazırız. Loris’te sadece parfüm mü var? Elbette hayır. Gelin ürünlerimiz ve seçenekleriniz arasında bir minik gezinti yapalım. Siz yeni yıl hayallerinize bizi ekleyin, biz de sizin için daha iyilerini geliştirmeye devam edelim.

Loris’in parfüm seçeneklerinden başlayalım önce. Farklı koku ailelerinin içinde, herkese, her keseye uygun serilerimizle aradığınız kokunun bizde mutlaka olduğuna emin olun. Mağazalarımıza veya lorisparfum.com’a yapacağınız kısa bir ziyaret ile beklentilerinize uygun bir kokunuz olabilir. Hem kim bilir, belki de değişmek için doğru kokuyu bekliyorsunuzdur!

Duş jellerimiz, banyo keyfinize keyif katmak için raflarımızda ve sanal mağazamızda sizi bekliyor. Ulaşılabilir fiyatlarla ve farklı zevklere uygun duş jellerimiz, o gün hangi duyguyla uyandıysanız o duyguya eşlik etmek için hazır.

Veya tam tersi, biraz yorgunsanız sizi canlandırmak için, çok stresliyseniz size sakinlik vermek için. Loris duş jelleriyle yaptığınız harika banyonun üzerine, vücut losyonlarımızla bakımınızı devam ettirin. Mis gibi kokunuz kalıcı olsun, cildiniz nemlensin. Ayni seriye ait duş jeli ve vücut losyonunun kalıcı etkisini gün boyu hissedin.

Oldu olacak bir de vücut spreyi kullanırsanız, tüm gün kendinize güveniniz artar, tertemiz ve bakımlı görünüşünüzle iyi izlenim bırakırsınız. Siz iyi hissederseniz, herkes sizi daha iyi hisseder. Gün güzel geçer. Ne olursa olsun kullanmayı unutmamamız gereken deodorantlarımız da çeşit çeşit kokularıyla kullanımınıza hazır. Her banyodan sonra terlemeyi önlemek ve ter kokusunun önüne geçmek için mutlaka deodorant kullanmalıyız.

Loris ürünleri arasında yine her zevke uygun bir çok sabun seçeneği var. İsten el yıkamada kullanın ister banyoda, nasıl tercih ederseniz. Loris sabunları şık ambalajlarıyla banyonuzun süsü, teninizin nefes açıcısı olmaya hazır. E bu kadar güzel başlayan bir günü, güzel kokan bir ortamda devam ettirmekten daha güzel ne olabilir. İsten narenciye, ister vanilya, ister sandal ağacı, ruhunuza uygun oda ve ortam kokularımız kendinize ve sevdiklerinize armağan edebileceğiniz kalitede ve şimdi yeni ambalajlarında...

Unutmayın, önce siz, önce sizin kendinize vereceğiniz hediye önemli. Kendinize bir şıklık bir güzellik yapın, mağazalarımıza veya lorisparfum.com’a uğrayın.