Yaz Aylarında Hangi Parfümler Kullanılır?

Yaz geldi bile! Artık hepimiz biraz daha fazla dışarda olacağız. Pencereler açılacak evler havalanacak, kışlıklar kalkacak, yazlıklar ortaya çıkacak? Üzerimizdeki ağırlıklardan kurtulacak hafifleyeceğiz. Yaşam hepimize farklı zorluklar getirse de yaz güneşi daima umutla gelecek. Ve biz de bu umudun hakkını vereceğiz.

Giysilerimiz hafiflerken, kokularımız aynı mı kalacak sizce? Kesinlikle hayır, onlar da hafifleyecek, yaza uyum sağlayacak ve ışıltılı güneşle uyumlu hale gelecek.

Yaz için iyi bir koku arayışındaysanız buyurun size birkaç öneri!

Deniz notaları

Yaz geldiğinde hepimiz denize girmiyor olabiliriz ama kabul edelim ki yaz demek biraz da deniz demektir. Hiçbir şey yazı deniz ve kumsal kadar iyi tarif edemez. Bu yüzden yaz kokuları arasında deniz notalarının çok önemli bir yeri vardır.

Bu şahane notalar sizi bir anda bir deniz kıyısının tuzlu ve ferah rüzgarıyla karşı karşıya getirebilirler. Aynı zamanda çok taze ve hafif bir his verdikleri için yaz güneşinde size harika bir şekilde eşlik ederler.

Loris Parfüm ürün yelpazesindeki deniz notaları parfümlerini denemek isterseniz:

Kadınlar için:

1. Loris K-042 Frequence Parfüm

2. Loris K-204 Frequence Parfüm

Erkekler için:

1. Loris E-003 Frequence Parfüm

2. Loris E-124 Frequence Parfüm

Narenciye kokuları (Citrus)

Yaza iyi gelen tüm kokular sıralandığında elbette narenciye kokularını atlamak olmaz. Hem kadın hem de erkek parfümü olarak yaz denince akla bu lezzetli kış meyvelerinin gelmesi ne ilginç değil mi?

Citrus kokular olarak da adlandırılan narenciye kokuları, serinletici, tazeleyici ve inanılmaz derecede enerjik kokulardır. Narenciye notaları sadece mandalina, portakal ve limondan oluşmaz, aynı zamanda greyfurt, bergamot ve limon otu da bu notalar arasında sayılır.

Loris Parfüm ürün yelpazesindeki narenciye kokularını denemek isterseniz:

Kadınlar için:

1. Loris K-042 Frequence Parfüm

2. Loris K-274 Frequence Parfüm

Erkekler için:

1. Loris E-089 Frequence Parfüm

2. Loris E-202 Frequence Parfüm

Çiçek kokuları ve yeşil kokular

Yaz için parfüm notaları ararken taze, canlandırıcı, havadar ve sizi bunaltmayan taze kokulara şans verin. Hanımeli, paçuli, nane, biberiye ve çiçek kokuları bu sınıfa girebilir.

Hafif çiçek kokuları teninizde çiçek açtırırken, yeşil notalar taze ve ferah hissetmenizi sağlar. Çok kalıcı parfümler aramanız gerekmez. Çünkü yazla gelen nem, koku notalarının teninize sıkı sıkı tutunmasını sağlar. En kuru ciltler bile yazın nemlenir, kokulara uygun bir zemin haline gelir.

Loris Parfüm ürün yelpazesindeki çiçek kokularını ve yeşil notaları denemek isterseniz:

Kadınlar için:

1. Loris K-035 Frequence Parfüm

2. Loris K-110 Frequence Parfüm

Erkekler için:

1. Loris E-001 Frequence Parfüm

2. Loris E-010 Frequence Parfüm

Lezzetli gurme kokular

Gurme kokular yoğun baharatlarla karıştığında kışlık kokular olarak düşünülebilir. Ama bu lezzetli parfümlerin tutkunu olanlar için de bazı seçeneklerimiz var. Gurme kokular vanilya, karamel, çikolata veya şeker gibi yenilebilir kokan ve sizi kesinlikle lezzetli kokan notalardır.

Çiçek notalarından daha güçlü olan bu notalar, gün boyunca güzel kokmanızı sağlar. Daha önemlisi, gurme kokular gündüzden geceye kolayca geçiş yapar ve sizi gün boyu mutlu ederken, özel bir akşam yemeğinde de size eşlik edebilir.

Loris Parfüm ürün yelpazesindeki lezzetli gurme kokuları denemek isterseniz:

Kadınlar için:

1. Loris K-119 Frequence Parfüm

2. Loris K-128 Frequence Parfüm

Erkekler için:

1. Loris E-065 Frequence Parfüm

2. Loris E-080 Frequence Parfüm

Meyveli kokular

Çiçek kokuları ve gurme kokular gibi meyveli notalar da yaz ayları için harika birer seçim olabilir. Meyve notalarına sahip bir yaz parfümü, sizi hem çok çekici hem de taze hissettirir. Tıpkı gurme kokular gibi hem gece hem de gündüz kullanımına uygundur. Meyve kokuları arasında yer alan elma, karpuz, çilek ve mango gibi notalar iyi bir yaz kokusu seçerken harika bir seçenek olabilir.

Loris Parfüm ürün yelpazesindeki meyve kokularını denemek isterseniz:

Kadınlar için:

1. Loris K-018 Frequence Parfüm

2. Loris K-024 Frequence Parfüm

Erkekler için:

1. Loris E-131 Frequence Parfüm

2. Loris E-108 Frequence Parfüm