Parfüm Kalıcılığını Arttırmanın Yolları

Bir parfümde kalıcılık en çok aranılan özelliklerden biridir. Sabah evden çıkmadan önce sıktığımız parfümün gün boyu bize eşlik etmesini ve herkes tarafından farkedilmesini isteriz. Fakat hava koşulları, cilt tipi, parfümün içeriği ve esans oranları parfüm kalıcılığını etkileyen önemli unsurlardandır. Bu nedenle parfüm kalıcılığı hem göreceli hem de değişken bir konudur.
Açıkça söylemek gerekirse, kalıcı parfüm kaliteli parfüm anlamına gelmemektedir. Daha az kalıcı parfüm, kalitesiz parfüm demek değildir. Örnek vermek gerekirse çiçeksi kokular çok daha kolay uçar, tatlı ve baharatlı notalar ise kalıcılığını uzun süre korumaya devam ederler.
Parfüm kalıcılığını sağlayan en önemli faktörlerden biri parfümdeki esans oranıdır. Eau De Perfume (EDT) olarak adlandırılan parfümler, en çok kullanılan parfümlerdir ve esans oranları yüzde 10-20 arasında değişmektedir. Ama notaları ve koku ailesi farketmeksizin kalıcı parfüm arayışında iseniz extract parfümleri deneyebilirsiniz.
Extract parfümleri niş parfümler olarak da bulabilirsiniz. Niş parfümler en gözde parfümlerdir ve her markanın extract parfüm üretmediğini de söylemek gerekir. Extract parfümler söz konusu olduğunda Loris Parfüm’ün oldukça başarılı parfüm koleksiyonları sunmaktadır. Üstelik sadece Türkiye’de değil dünyanın birçok yerinde ilgi görmektedir.

Teninizde koku katmanları yaratarak en iyi sonucu alın

Bir parfümün kalıcılığını korumanın en etkili yolu, aynı kokuya ait farklı bakım ürünleriyle birlikte kullanmaktır. Böylelikle parfümünüzün daha uzun süre kalıcı olmasını sağlayabilirsiniz. Parfüm kalıcılığının önemini bilen Loris Parfüm en sevilen parfümleri ile aynı notalara sahip duş eli, vücut spreyi ve losyon fikri ile benzersiz bir avantaj sunuyor.
Loris Parfüm’ün vücut bakım setleri ile cildinize bakım yaparken, teninizi de parfüme hazırlamış olursunuz. Farklı parfümlere ait setler ile kokunun katmanlarını teninizde hissederken maksimum bakım deneyimini de yaşarsınız.

Okyanus kadar derin ve etkileyici

Loris Aqua Woods Unisex Niche Parfüm
Kalıcı, iddialı ve taptaze bir koku arayışındaysanız Aqua Woods’un greyfurt ve yaseminle güçlenen doygun kokusuna bayılacaksınız. Tam bir Akdeniz esintisi! Taptaze başlangıcın ardından gelen deniz notaları Aqua Woods’un en ferah yanını oluşturuyor. Ferahlık hissinden sonra alt notalarda gelen odunsu notaların elegantlığı kokuyu benzersiz kılıyor. Amberle mühürlenen Aqua Woods Niche Parfüm Seti, unutulmaz kokularınız arasında yer almayı bekliyor.

Sıradışı ve etkili bir ışıltı

Loris Bergamot Patchouli Unisex Niche Parfüm
Bergamot Patchouli Niche Koleksiyonu’nun en iddialı parfümlerinden biridir. Üst notalarında bulunan bergamot ve Frenk üzümü ile orta notalardaki yasemin ve meşe ağacı notalarının cazibeli uyumu sıradışı bir deneyim sunuyor. Bergamot ve paçulinin dansı olarak tanımladığımız bu sihirli karışımda, vanilyanın yumuşaklığını de teninizde hissedeceksiniz.
Bergamot Patchouli ile aynı notalara sahip vücut spreyi ve losyon ile parfümün teninizdeki etkisini arttırabilirsiniz.

Egzotik, sıradışı ve Niche

Loris Coco Vanille Unisex Niche Parfüm
Coco Vanille, Niche Koleksiyonu’nun parlayan yıldızlarından biridir. Kokunun açılışını yapan Hindistancevizi egzotik etkisiyle içinizi ısıtıyor. Ylang-ylang ile birleşen bu egzotik nota, yasemin çiçeği ile harmanlanarak muhteşem bir aura oluşturuyor. Taban notalarında yer alan vanilya ve beyaz misk, Coco Vanille’e inanılmaz bir çekim gücü katıyor.
Coco Vanille spreyi ve losyonu ile kusursuz bir deneyime hazır olun.

Kalbinde çekicilik var

Loris Exotic Blend Unisex Niche Parfüm
Loris Parfüm Niche Koleksiyonu’nun en çarpıcı parfümlerinden biriyle tanışmaya hazır olun, Exotic Blend. Şeftali ve egzotik liçi meyvesinin iddialı etkisiyle açılan parfüm, bergamot notaları ile yükseliyor. Kokunun kalbinde portakal çiçekleri, yasemin ve şakayıklar var. Dip notalarında harmanlanan ahşap ve misk notaları Exotic Blend’in en cazibeli yönünü oluşturuyor. Exotic Blend karşı konulamaz etkisini losyonu ve vücut spreyinde de gösteriyor.

Parfümün ötesini arayanlar için

Loris Saffron Ambre Unisex Niche Parfüm
Saffron Ambre sofistike, çarpıcı ve büyülü notalarıyla fark yaratan bir kokuya sahiptir. Saffron Ambre, sizi çiçeklerin en güzeli, yaseminin çekiciliği ile alıkoyuyor. Safran ile harmanlanan yaseminin etkisi karşı konulamaz bir özellik kazanıyor. Kokunun kalbindeki amber, odunsu koku ailesinin naif notası sedir ağacı ile bütünleşiyor. Saffron Ambre ile aynı notalara sahip vücut bakım ürünleri ile günler boyu sürecek bir yolculuğa hazır olun.