Kanatlanmaya Hazırsanız Angel Wings’i Yakından Tanıyın

Loris koku dünyasında devrim yaratan 2023 koleksiyonu kapsamında Angel Wings’i gururla pazara sundu. Şimdiden Loris Mağazaları’nın en sevilenleri arasında yerini alan bu özel kadın parfümü, kanatlanmak için hazır kadınların yeni kokusu olmaya aday.

Angel Wings Tarzı

Kadınların güzel kokulara olan düşkünlüğü çok eski zamanlara dayanıyor. Bir kadının güzel kokma isteği, sadece fark edilmekle ilgili değil aynı zamanda kendini kusursuz hissetme eğilimi ile ilgili görülüyor. Giyim ve aksesuarlar iyi hissetmenin yüzde 50’sini oluşturuyorsa, kalan yüzde 50 parfüm ile ilgili dersek çok mu abartmış oluruz? Hiç de değil. Bir kadın güzel koktuğunu bildiğinde ve kendisini bu anlamda iyi hissettiğinde çok daha güvenli oluyor. Angel Wings tarzı işte bu tarz kadınlara hitap ediyor. Güvenli, hayata sıkı sıkıya tutunan ve her an kanatlanmaya hazır kadınlara.

Angel Wings Koku Piramidi

Bir kokuyu tarif etmek kolay değil ama bir deneyim isterseniz: Egzotik çiçeklerin ihtişamı, birbirleriyle yarışan güzellikleri… Hepsini ve daha fazlasını içine alan derin ve tatlı bir nefes. İçinize çektiğiniz anda başınızı döndüren, zaman geçtikçe olgunlaşan ve uzun süre etkisinden çıkamayacağınız bir karışım.

Angel Wings üst notaları

Lezzetiyle parfümün kapılarını sonuna kadar açan elma, kusursuz güzelliğiyle salınan nilüfer çiçeği, kayısı kokusuna benzer kokusuyla ezberleri bozan sütlü ve odunsu Osmantus notaları.

Bildiğiniz gibi üst notalar, sizi cezbeden ve koku hakkında ilk izleniminizi yaratmanıza neden olan kokuları temsil eder. Parfümü ilk kokladığınız anda onlar sahneye çıkarlar. Bir parfümü sadece üst notaları için satın almak bile isteyebilirsiniz. Ama doğru olan parfümün kalbindeki notaları keşfe devam etmektir.

Angel Wings kalp notaları

Birkaç dakika içinde kendini ortaya koyan orta notalar bir başka deyişle kalp notaları, kokunun gerçek ruhunu oluştururlar. Üst notaların sizi hazırladığı büyülü kapıdan girdiğinizde Angel Wings kalp notalarıyla karşılaşacaksınız. Angel Wings kalp notaları tam bir çiçek bahçesi vaat ediyor. Muhteşem yasemin, gizemli lotus çiçeği ve kokusuyla sizi yakalayan hanımeli notaları. Üst notaların etkisinden henüz kurtulmuşken, onların hafifçe geri çekilmesiyle kendini gösteren bu kalp notaları kokunun çiçeksi bir karakteri olmasını sağlıyor.

Angel Wings temel notaları

Kalp notalarının şovu tamamlanırken parfümleri teninize mühürleyen temel notalar devreye girer. Parfümlerin temelini oluşturan bu seçilmiş notalar kokuya derinlik ve dolgunluk katarlar. Angel Wings temel notaları son derece iddialı: Musk, kaşmir ve iris.

Musk parfüme doygunluk ve kalıcılık katarken, kaşmir onu yumuşatıyor ve iris ise bu büyülü karışıma güzellik mührünü basıyor.

Angel Wings Koku Grubu: Çiçeksi ve Vazgeçilmez

Bazı kadınlar çiçek kokularından vazgeçemez. Bunun birçok nedeni var. Kimi zaman annemizin şifonyerinde ilk kez kokladığımız bir kokunun nostaljisi kimi zaman çiçekli bir bahçenin içimizde yarattığı huzur yüzünden. Çiçek kokuları insanın iyilik halini destekler ve daha az kaygılı hissetmenizi sağlar. Angel Wings kullanan kadınların özgüvenlerindeki sihirli artışın nedeni belki de bu, ne dersiniz?

Gelin Angel Wings’e ruhunu katan çiçekleri de keşfedelim.

Angel Wings’in Çiçekleri

Lotus çiçeği: Günümüz parfümlerinin üretiminde ıslak, hafif, temiz ve tazelik katan lotus çiçeği daima rağbet görüyor. Budist ve Hindu sanatının, mimarisinin ve edebiyatının vazgeçilmez ögelerinden biri olan lotus çiçeği, aynı zamanda huzuru ve dinginliği de simgeliyor.

Osmantus çiçeği: Benzersiz bir koku profiline sahip bu özel nota Asya'ya özgü tatlı, hoş kokulu bir çiçeği temsil eder. Bir çiçeğin hem çiçek gibi hem de meyveli kokabileceğine tanıklık edeceğinize emin olun.

Yasemin: Karakteristik tatlı kokusu ve cömert beyaz çiçekleri ile yasemini tanımayanınız var mı? Peki tanıyıp da ona âşık olmayanınız? Dünyanın en değerli çiçek özlerinden biri olarak kabul edilen yasemin, Angel Wings kalp notaları arasında salınıyor.

İris: Pudralı, nostaljik ve güzeller güzeli iris. Bir yanıyla çiçek bahçesi bir yanıyla yağmur sonrası toprak kokusunu anıştıran gizemli bir koku. Angel Wings gizeminin bir bölümünü bu şahane çiçeğe borçluJ

Hanımeli: Bir hanımeli çalısının yakınından geçerken onu hissetmemeniz imkânsız. Hele de sabah erken veya akşam geç saatlerse… Angel Wings’in cazibe sırlarından biri olan hanımeli notaları onu ballı bir çiçek dokunuşuyla büyülüyor.


Loris’in 2023 kadın parfüm koleksiyonunun eşsiz parfümlerinden biri olan Angel Wings’le yaptığımız kısa yolculuk tamamlandı. Daha özel bir deneyim için sizi mağazalarımıza bekliyoruz.