Hindistancevizi Notalı Parfümler

Dünyadaki hangi koku içinizi hem ısıtıp hem de tropik mavi suları olan adalara götürebilir? Tabi ki Hindistan cevizi kokusu. Hindistan cevizi notaları taşıyan parfümlerin derinliklerinde tropik bir vaat bulunur; Sıcak sarı kumlar ve turkuaz rengi sular…
Hindistan cevizi notaları güneş kremlerinde de çok kullanılır. Bunun nedeni yine kokuların insanlara hissettirebildikleridir. Kullanıcıları uzak iklimlere götürebilmek ve tropik hissi uyandırmak, Hindistan cevizi kokusu ile mümkündür.
Hindistan cevizi notaları taşıyan parfümler tam da bu nedenlerle sıcak havalar ve yaz aylarında gündelik kullanıma en uygun parfümler arasında yer alırlar.

Hindistancevizi Nasıl Kokar?

Hindistan cevizi kokusu, meyvenin iç kabuğundan ve içindeki tatlı sudan kaynaklı çok özel bir kokudur. Hafif, taze, tatlı, kremsi ve biraz egzotik... Hindistan cevizi meyvelerinin yetiştiği iklimlerin ılıklığını, yüksek sıcaklıklarını, ara ara yağan yağmur hissini ve elbette tropik ormanların yüksek nem duygusunu notanın özünde hissedebilirsiniz.

Hindistancevizi Notalı Loris Parfümler

Hindistan cevizinin egzotik sıcaklığını teninize taşımaya hazır mısınız? Kalbindeki menekşe ile yükselen nefis bir Niche serisi parfümü Coco Vanille. Adını Hindistan cevizi notalarından ve vanilyadan alan bu kusursuz karışım, ylang ylang ve yasemin notalarıyla zenginleştirildi. Yasemin girdiği tüm ortamlara çekicilik ve güzellik katan muhteşem bir nota olarak parfüme değer katıyor. Vanilya ve beyaz misk, parfümün yumuşak ve derinliğinin sırrı. Loris Parfüm Niche Serisi’nin uniseks kokuları arasında Coco Vanille’in yaydığı enerji bambaşka. Kim kullanırsa kullansın ister kadın ister erkek, etkisi inkâr edilemez.
Coco Vanille Niche Parfüm

Frequence Serisinin Hindistan Cevizi Notalı Parfümleri

K-253 ile tatilin kokusunu yıl boyu yaşayın

Yaz için ideal, canlılık ve neşe veren, canlılığını meyvelerden alan sıcacık bir kokuyla karşınızdayız. Türkiye’nin en çok satan parfüm koleksiyonlarından biri olan Loris Parfüm Frequence Serisi’nden K-253 bergamot, elma, Hindistan cevizi, kum, lotus meyveli notalar ve kremşanti ile zenginleştirildi. Günlük kullanım için çok ideal fakat özel günlerde de size kusursuz biçimde eşlik edecek.
K-253 Frequence Kadın Parfümü

K-037 ile tropik rüzgârın esintisi

Bir koku aynı anda hem bu kadar saf hem de bu denli dişi olabilir mi? K-037 kadın parfümünde yakalanan özel formül bunu başarıyor. Kadınsı, zarif ve son derece kalıcı bir koku. Aynı anda hem saf hem de şehvetli olan sihirli bir parfüm. Oryantal koku ailesinin bir üyesi olan K-037, üst notalarda zencefil, biber ve gardenya ile ışıldıyor. Kokunun kalbindeki Hindistan cevizi notaları kremsi, tatlı ve kesinlikle egzotik bir etki bırakıyor. Alt notalardaki kehribar ve miskin harmanlanmasıyla gizemli ve şehvetli bir kokuya dönüşüyor.
K-037 Frequence Kadın Parfümü

K-279 ile güneşi hissediyor musunuz?

Kadın parfümlerinin yaz ikonları arasında yer alan K-279, güneşi ve denizin serinliğini aynı anda hissettiren özel bir karışım. Egzotik Hindistan cevizi bu kez kokunun üst notalarıyla selamlıyor teninizi. Hindistan cevizi notalarına sandal ağacı, vanilya ve vetiver eşlik ediyor. Neredeyse tüm narenciyelerin dokunduğu bir nota karışımı olan K-279, tabandaki çiçeklerle kusursuz bir final yapıyor. Koku piramidinin en altında yer alan tiare çiçeği, yasemin, manolya yaprakları, portakal çiçeği tomurcukları, taze lavanta sizi alıyor ve tropik bir adanın rüya gibi sahiline bırakıyor.
K-279 Frequence Kadın Parfümü

Hindistan cevizini kalbinde saklayan K-282

Hindistan cevizi ile güçlenen, çağdaş kadınlar için üretilmiş, çiçeksi-meyveli gurme parfüm K-282 ile üst notalarda bergamot ve liçi meyvesini hissedeceksiniz. Armut ve greyfurt ise tepe notalar arasında yer alıyor. Muhteşem Isparta gülü, vetiver, tütsü ve Hindistan cevizini kalbinde saklayan parfüm, ambroxan, misk ve vanilya ile tamamlanıyor. Loris Frequence Serisi’nde yer alan K-282 kadın parfümü, özel günlerde ve günlük yaşamda rahatlıkla kullanacağınız bir parfümdür.
K-282 Frequence Kadın Parfümü