Günlük ofis - iş parfüm önerileri

Parfüm, kendimize olan güvenimizi artıran ve varlığımızı unutulmaz kılan bir şeydir. Kullandığımız koku kişiliğimiz ve stilimiz ile ilgili önemli ipuçları verir. İşe giderken kullandığınız parfüm bu yüzden önemlidir. Fakat, ofiste ve iş yerinde parfüm kullanmak birçok şirketin tartıştığı konulardan biri. Bunun nedeni, özellikle açık ofis ortamlarında birbirleriyle çok yakın çalışan insanların tamamının parfüm kullanmasının olası etkileri. İşte tam da bu yüzden ofis parfümünüzü seçerken biraz daha dikkatli olmalısınız. Doğru parfüm size özgüven kazandırır, yanlış olan ise iş arkadaşlarınızı rahatsız edebilir.

Bu yazımızda işyerinizdeki parfümünüzü seçmenizle ilgili birkaç ipucunu paylaşmak istiyoruz.

Hafif ve zarif notalara yönelin

Çok yoğun, güçlü ve keskin notalar sizi fazlaca öne çıkarır. Hafif ve zarif notalar ise sizinle yürür ve stilinizi güçlendirir. Profesyonel ortamda esas olan parfümünüz değil toplam etkinizdir. Nasıl ki ofisinize giderken aşırı renkli, aşırı hareketli veya ortama ters giysiler giymekten kaçınıyorsunuz parfümde de bunu yapın. Taze, çiçeksi, hafif meyveli notalara yönelin. Aşırı tatlı ve yoğun çiçeksi kokular da uygun olmaz.

Parfümünüzü aşırı sıkmayın

Her yerde olduğu gibi ofiste de çok fazla parfüm kullanılması tavsiye edilmez. Hafif bir parfüm kullanıyor olsanız bile çok dengeli kullanmalısınız. Nabız noktanıza 2 sprey uygulayın ve işte güne hazırsınız. Bu kadar parfüm sizi saatlerce mis kokulu tutmaya yeter.

Keskin deodorantlardan kaçının

Deodorantınızı da ölçülü kullanın. Hele de parfümünüzden bağımsız bir koku kullanıyorsanız, mümkünse bu kokusuz bir deodorant olsun. Çok baskın bir deodorant kokusu parfümle birleştiğinde istenmeyen bir kokuya dönüşebilir.

Loris Parfüm’ün ofis kullanımına uygun kadın parfümleri

K-025: Zarif, ferah ve etkileyici

Loris Frequence Serisi K-025 kodlu kadın parfümü, ofis zarafetinizin yanısıra profesyonel görünümünüzü de destekler. Turunçgil etkisindeki bu özel karışım, sümbül, sıklamen, zambakla bütünleşir. Koku piramidinin alt notalarındaki sandal ağacı, sedir ve misk ise parfümün yumuşak gücünün garantisidir.
Loris K-025 Frequence parfüm

K-035: Romantik ve dengeli

Ofis ortamında rahatlıkla kullanabileceğiniz K-034 size gün boyu tazelik ve ferahlık getirir. Kokunun üst notalarında sümbül ve yasemin; orta notalarda paçuli, iris özü ve sedir ağacı; temel notalarda ise beyaz misk, vetiver, amber, vanilya bulunur. Bu zengin nota karışımı son derece dengeli bir güzelliğe dönüşür.

Loris K-035 Frequence parfüm

K-048: Zarafetin sembolü

K-048 çok zengin bir karışım olmasına rağmen, ofis ortamları için ideal bir dengede durur. Parfümün en belirgin notaları iris, sümbül, pudralı notalar ve leylaktır. Bu floral etki sayesinde K-048 günlük hayatta arzu ettiğiniz güzelliği taşımanızı ve zarafetinizi korumanızı sağlar.

Loris K-048 Frequence parfüm

K-087: İlk izlenimin büyüsü

İlk izlenimde dış görünüşünüz kadar kokunuz da önemlidir. K-087 hem zengin hem de son derece asil bir parfüm olarak iş dünyasında size mükemmel bir biçimde eşlik edebilir. Vanilya ve kehribar notalarını misk notalarıyla birleştiren bu özel karışım, günlük kullanım için aradığınız etkiyi size getirebilir.

Loris K-087 Frequence parfüm

K-110: Çiçeklerin özünden

Çiçeklerin özünden elde edilen kokularla kadınların saklı güzelliklerini açığa çıkarıyor. Bu koku yasemin, gül ve ylang ylang özleriyle size içinizdeki kadınla tanışma fırsatı sunuyor. Üst notalarında manolya, kavun, şeftali, armut, bergamot; orta notalarında sümbülteber, erik, menekşe, orkide, freya; alt notalarında misk, vanilya, sedir, böğürtlen notalarıyla denenmesi gereken bir keşif.

Loris K-110 Frequence parfüm