Yeni Yılda Yeni Parfüm

Yeni Yılda Yeni Parfüm

Yüzler bile unutulabilir ama çekici bir parfümün unutulması neredeyse imkansızdır. Kişiler sevdikleri parfümün etkisiyle uyanan hisleri, o parfümün kokusunu her duyumsadıklarında yeniden yaşarlar. Anlar ve anılar değişse bile koku hafızası, bedeni ilk andaki gibi uyarmaya devam eder. İşte bu çarpıcı etki için parfüm seçimi oldukça önemlidir. Doğru parfüm kişinin bakımını bütünlerken, özgüvenini perçinler.

Peki doğru parfümü neye göre seçeceğiz? Öncelikle koku, kişiliğin ifadesinin bir yansımasıdır. Öyleyse nasıl bir kişiliğiniz var? İddialı, sakin, romantik, tutkulu, dışa dönük ya da içe dönük… İşte tüm bunlar parfüm seçiminizde önemli kriterlerdir. Ayrıca bulunduğunuz yerin iklimi de parfüm seçimde önemli bir rol oynar. Çok sıcak bir havada ağır parfümler iyi etki bırakmayabilirler. Soğuk havalarda ise hafif kokular hissedilmeyebilir.

Bu yüzden parfümler mevsimlere göre değişmektedir. Hangi cilt yapısına sahip olduğunuz da oldukça önemli bir faktördür. Yağlı ciltler baharatlı ve oryantal kokuları rahatça taşırken, kuru ciltler çiçeksi kokular ile daha hoş bir hal alırlar. Kuru bir cildiniz varsa eğer hafif kokular, narenciye, çiçek kokuları, temizlik hissi veren ya da okyanus etkisindeki kokuları deneyebilirsiniz. Eğer yağlı bir cildiniz varsa daha ağır ve yoğun kokuları deneyebilirsiniz. Beğendiğiniz parfümün uzun süre etkisi sürsün istiyorsanız duş jeli, vücut spreyi ve losyonu ile etkisini arttırabilirsiniz.

Karizma Ondan Sorulur: Loris E-025 Erkek Parfümü

Baskın ve maskülen bir karakterseniz işte bu odunsu oryantal parfüm kişiliğinizin altını çiziyor. Cildiniz koyu ya da yağlı ise bu parfümü mükemmel bir şekilde taşıyacaksınız. Etkisini ilk anda belli eden meyveler bergamot, limon, erik, elma ve kalıcılığa katalizör olan orta notalarda tarçın ve karanfil bulunuyor. Her ikisi de metabolizmayı hızlandıran, cinsel cazibeyi arttıran kokulardır. Alt notalarda ise parfümü taşıyan odunsu notalar yer alıyor; sedir, sandal ve vetiver.

Kalıcılığın İzinde: Loris K-011 Kadın Parfümü

Floral etkisi olan parfümlerin etkileri oldukça uzun sürer. Bunun nedeni çiçek kokularının tenden yavaş yavaş uzaklaşmasıdır. K-011 açık renk tenli, kuru ciltlerde en yüksek kalıcılık performansını yakalasa da teninde yaseminin afrodizyak etkisini, turuncu çiçek esansının neşesini, siklamenin zarafetini ve vanilyanın oryantal esintisini taşımak isteyen kadınlar için ideal bir parfümdür.

Tarifine Kelimeler Az Gelir: Loris Amber Cam Şişe Kolonya

Şık tasarımlı doğaya uyumlu cam şişelerde saklanan gizli bir güzellik, Amber Cam Şişe Kolonya. Masallara konu olan ve çağlar boyu etkisini sürdüren koku amber, sandal ağacının dinginleştirici etkisiyle rahatlatıcı bir aromaya kavuşuyor. Büyüleyici cazibesiyle gelen vanilya ve balzamik ferahlığı ise bu kolonyayı yalnızca bir kolonya olmaktan çıkaran unsurlardandır.

Açık Renk Saçlarda Cazibenin Işıltısı: Güneş Işığı Saç Parfümü

Açık renk saçlara güneşin ışıltısını ve çiçeklerin mis kokusunu taşıyan Güneş Işığı Saç Parfümü ile cazibeni saçlarına yansıt. Bu öyle bir cazibe ki saçlar ışıltıyla dalgalanırken meyve çiçeklerinin kokusu ile baş döndürüyor. Tutkunun gizli çiçeği şakayık ve orkidenin belirgin vurgusu Loris Güneş Işığı Saç Parfümü’nün baş rollerinde. Tüm saç tiplerinde kullanılabilir olsa da açık renk saçlarda bir başka güzel!

Parfümü Aratmaz: Extreme Erkek Vücut Spreyi

Okyanus notalarını teninize taşıyan Loris Extreme Vücut Spreyi’ni denediniz mi? Yaseminin çekiciliği, greyfurtun enerjisi ve ahşabın sağlamlığı ile erkek tenine gün boyu temiz ve ferah bir hava katan bu spreyin duş jeli de var. Loris E-202 erkek parfümünden ilhamla tasarlanan vücut spreyi ve duş jelini, parfümle birlikte kullandığınızda herkesi kokunuza hayran bırakacaksınız.