Yeni Yıl Gecesine Hazırlık

Kokular bizimle yolculuk yaparlar ve ruh halimizi belirlemekte önemli etkileri vardır. Yeni bir yıla hazırlanırken kendi içimizde küçük hesaplaşmalar yapıyor, hedefler koyuyoruz. Yılbaşı gecesinde seçeceğiniz parfümün, hatta oda kokusunun bile tüm yıl boyunca dileklerinizi yansıttığını, mutlu anıları hatırlattığını hiç düşündünüz mü? 2022 yılı için planlar yapıp hayaller kurarken, anılarınızı hangi kokuyla anımsamak istediğinize karar verdiniz mi? Unutmayın ki kokular en iyi hatırlatıcılardır.

Yeni Yıl Gecesi Size Hangi Parfüm Eşlik Etmeli?

2021 yılının son dakikalarına nasıl bir iz bırakmak istersiniz? Vanilyanın afrodizyak etkisi ile anılarınıza heyecan katabilir ya da meyveli ve çiçeksi kokular ile 2022’ye huzurlu bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu özel gecede ne hissetmek istediğinize karar vererek sizin için doğru kokuyu bulabilmeniz mümkündür. Her zaman söylediğimiz gibi kokunuz sizin için çok özeldir. Seçeceğiniz parfümle kişisel bir köprü kuramıyorsanız dünyanın en güzel parfümü bile sizi mutlu edemez. Bu yüzden koku gruplarına göre seçim yapabilir en çok tercih edilen parfümlerden kendiniz için en uygun olanı bulabilirsiniz.

Yeni Yıl Parfümleri

Citrus Parfümler

Narenciye; yani limon, mandalina ve portakal gibi kokuların moralinizi yükselttiğini biliyor musunuz? Bu tarz kokular sadece mutluluk vermekle kalmaz, aynı zamanda enerjinizi de yükseltir. Temizlik ve ferahlık duygusu narenciye kokularla ulaşılabilir. Yılbaşı gecesi için ihtiyacınız olan duygular bunlar ise citrus koku gruplarımızdan seçeceğiniz bir parfüm size harika bir şekilde eşlik edebilir. Örnek olarak şu parfümleri düşünebilirsiniz.

Odunsu Parfümler

Temelinde ağaç, kök ve bazı durumlarda yaprak notalarından oluşan kokulardır. İnsanlar odunsu kokular sayesinde kendilerini daha sıcak bir ortamda ve güvende hissederler. Odunsu kokularla toprağın sıcaklığını ve ağacın gücünü ruhunuza dolduğunu hissederiz. Eğer odunsu parfümlerin ruhunuza iyi geldiğini düşünüyorsanız sizin için birkaç önerimiz var.

Yeni Yıl Parfümleri

Oryantal Parfümler

Oryantal parfümlerde genellikle vanilya, tarçının yanında çeşitli baharatlar yer alır. Ayrıca süsen, yasemin, orkide ve portakal çiçeği gibi daha egzotik ve sıra dışı notalara da sıklıkla yer verilir. Bu nedenle lüks izlenimi taşırlar. Yılbaşı gecesinde iddialı bir koku arıyorsanız oryantal parfümleri denemenizi öneririz.

Çiçeksi Parfümler:

Bir parfümde ruh halini iyileştiren ve daha iyi hissettiren sihirli bir dokunuş varsa mutlaka çiçek notalarıyla harmanlanmıştır. Hassas çiçek notalarınım duygusal sağlığımızı olumlu yönde etkileme gücüne sahip olduğunu unutmayın. Yeni yıla çiçeksi notalarla başlangıç yaparak tüm yıl mutlu kalabilirsiniz! Loris Parfüm Frequence serisinde sizi mutlu edecek çiçek kokularından önerilerimizi görebilirsiniz.

Yeni Yıl Parfümleri

Yeni Yıl Partisi İçin Önerilen Oda Kokuları

Birlikte yenilen akşam yemeği, sonrasında gelen keyifli sohbetler, eğlenceli oyunlar ve hediyeleşmeler yılbaşı gecelerinin olmazsa olmazlarındandır. Özellikle son yıllarda ev dekorasyonu da yılbaşı gecelerinin önemli ayrıntılarından olmuştur. Yeni yıl ruhunu yansıtan ağaç süslemeleri, ışıklandırmalar ve tabi ki kokular yılbaşı dekorasyonunun olmazsa olmazlarındandır. Yılbaşı akşamını planlarken ev dekorasyonunuzda kullanabileceğiniz oda kokuları ile ambiyansı istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Enerji verici, canlandırıcı ve neşeli bir ortam için narenciye içerikli oda kokularımızı öneririz.

Narenciye içeren oda kokularımıza göz atmak isterseniz;

Yılbaşı gecesi evinize enerji ve tazelik katmak için meyveli oda kokularını keşfedin;

Yeni yıl gecesinde farklı, iyi hissettiren ve bir oda kokusu isterseniz aşağıdaki özel oda kokularımızı mutlaka deneyin:

Yeni Yıl Parfümleri

Yeni Yılda Loris ile Tanış!

Yeni yılda da Loris sizinle! Oda kokuları ve parfümler dışında size eşlik edebilecek harika duş jelleri, vücut spreyleri, losyonlar ve deodorantları deneyerek yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Loris Parfüm herkese mutlu, sağlıklı ve sevgi dolu bir yıl diler!