Çiçek Kokulu Parfümler

Çiçek Kokulu Parfümler

Doğanın insanlara en güzel hediyelerinden biri çiçeklerdir. Çağlar boyunca çiçekler birçok durumun, duygunun ya da ritüellerin sembolü haline gelmiştir. Hatta kadınlar çoğu zaman çiçekle özdeşleştirilir. Çiçek kokularının insanlar üzerindeki etkisi, parfüm sektörünün başlıca ilham kaynağıdır. Loris Parfüm’ün çiçeksi kokular konusunda geniş bir ürün yelpazesi bulunmaktadır. Üstelik Loris’in parfüm koleksiyonunda çiçeksi notalar moda, mevsimlere, kullanım alanlarına, ten renklerine ve gece/gündüz zamanına göre değişir. Kişisel bakım ürünleri, araç ve ortam kokularında da etkili bir şekilde çiçek notaları kullanılmaktadır.

Tutku Dolu Bir Parfüm

Gardenya yetiştirilmesi oldukça zor bir çiçektir. Zaman, ilgi ve doğasına uygun elverişli bir ortam ister. Gardenya gizli bir aşkın sembolü olarak nitelendirilir. Loris K-001 kadın parfümünde bu narin çiçek biber ve vanilya ile birlikte işlenmiş. Doğal bir afrodizyak olan vanilya parfümün çekiciliğini arttırırken, biber kokusu ise kadın gücünün altını çiziyor.

Özgür ve Büyüleyici Bir Parfüm

Menekşe özgürlüğü ve sadakati vurgulayan bir çiçektir. Kokusu ise yalnızca pozitif çağrışımlar yaratır. Yasemin ise zerafetin, çekiciliğin ve güzelliğin sembolüdür. Yasemin kokusu afrodizyak etkilidir. K-077 kadın parfümünde bu eşsiz çiçeklere vanilya ve hindistancevizi notaları ekleniyor. Hindistancevizi kokusunun erkekler üzerinde etkili olduğu araştırmalarla kanıtlanmıştır. Aynı zamanda kullanıcıyı da rahatlatan bir etkiye sahiptir.

Huzur Verici Ferahlık

Uçsuz bucaksız mor lavanta tarlalarından çantanıza giren lavantalar en sevilen kokular arasındadır. Yatıştırıcı kokusu ve şifa veren özellikleriyle tanınan lavanta çiçekleri Loris’te kolonya olarak yer alıyor. Zarif şık cam şişesi ile Loris Lavanta Kolonyası'nı denemenizi öneririz.

Aşkın ve Güzelliğin Simgesi

Kolonya yelpazesi ile dikkatleri üzerine toplayan Loris, alışılmadık bir kolonya ile karşımıza çıkıyor. Notalarında misk bulunan Kiraz Çiçeği Kolonyası kırmızı meyve, kremsi ve meyvemsi lactonic ile aradığınız mutluluğu size getiriyor. Bahar tazeliği gibi ruhunuzu saran Kiraz Çiçeği neşe dolu bir dünyanın kapılarını açıyor. Ruhunuza yaşam katan, parfüm etkili yeni kolonyamızı mutlaka deneyin.

Dönüp Baktıran Koku

Moda göre parfüm Loris’in uzmanlık alanı. Kendini çekici ve eğlenceli hissetmek istediğin gün vücut spreyin, Goodness olsun. Neşenin ve hafifliğin simgesi olan sümbüle, karizması tartışılmayan yasemin eşlik ediyor. Tonka fasulyesi ve kakao bu eğlenceli ruh haline eşlik ediyorkar. Loris’in tavsiyesi: Goodness vücut spreyini K 248 parfüm, duş jeli ve vücut losyonunu birlikte kullanmak! Böylece çekiciliğin ve eğlenceli modun etkisi gün boyu devam eder.

Tutkulu Buluşma

Loris’in en dikkat çekici serisi Frequence’ın göz bebeği K-035 kadın parfümü, sümbül ve yasemini bir araya getiriyor. İyi ruh halinin ve güçlü bir modun sembolü sümbül, kadına en çok yakışan çiçeklerden yasemin ile buluştuğunda ortaya baş döndüren bir koku çıkıyor. Paçuli, iris özü ve sandal ağacı ile samimiyet kazanan parfüm tutkuyla doluyor. Paçulinin odunsu ve topraksı kokusu, yasemin ve sümbüle alan açarak rollerini daha iyi oynamalarını sağlıyor. Gerilerde bir yerde oryantal etkiyi hatırlatan, vanilya, amber ve beyaz misk bulunuyor. Toraktaki taze kesilmiş çim kokusu hissini ise taze vetiver uyandırıyor.