Portakal Çiçeği Kokusu

Portakal Çiçeği Kokusu

Portakal çiçeği, beyaz rengi ve büyüleyici kokusuyla en etkili çiçeklerden biridir. Bahçede bulunan portakal ağaçlarından gelen kokusu bile insanları kendine çekebilir. Nisan ayında Akdeniz bölgesindeki insanların istemsizce gülümsemesinin, mutlu ve huzurlu hissetmesinin en önemli nedeni, şehirleri saran portakal çiçeği kokusudur.

2013 yılından bu yana Adana’da ‘Uluslararası Portakal Çiçeği Festivali’ düzenlenmektedir ve dünyanın dört bir yanından insanlar coşkuyla festivale akın ederler. Diğer yandan portakal çiçeği masumiyeti, karşılıklı aşkı ve bereketi de temsil etmektedir. İşte bu yüzden düğünlerde kullanımı da yaygındır.

Parfüm sektöründe de portakal çiçeği kokusu kullanımı oldukça yaygındır. Üstelik sadece kadın ve erkek parfümlerinde de kullanılmaz. Kolonya, oda kokuları, araç parfümleri, mumlar ve banyo serilerinde de sıklıkla portakal çiçeği kokusuna yer verilmektedir. İnsanlara böylesine derin coşku veren ve sevinç getiren portakal çiçeği, elbette Loris Parfüm’de de kendini gösteriyor.

Bergamot Çiçeği ve Bergamot Etkisi K-267

Baş döndürücü ve etkileyici parfümde portakal çiçeğinin yanı sıra misk, ahududu ve bargamot başrollerdedir. Seratonin ve dopamin salgılanmasını arttıran bergamot kokusunun rahatlatıcı etkisi, portakal çiçeğiyle harmanlanıyor. Ahududunun tatlı esintisiyle birlikte Frequence K-267’nin cazibesi arttırılmıştır. Ylang-ylang, yasemin, misk, amber, paçuli ve Mısır papirüsün de tüm ihtişamıyla koku piramidinde yerini aldığını görüyoruz. Loris Parfüm’ün iddialı serisi Frequence’da bulunan
K-267 ilham veren kadınların kokusu olma yolunda ilerliyor.

Mutluluğu Portakal Çiçeği ile Evinize Taşıyın

Loris Portakal Çiçeği Dekoratif Ortam Kokusu ile bahar, yılın her vakti evinizde olabilir. Mutluluk ve enerji veren portakal çiçeği kokusunun aynı zamanda rahatlatıcı bir etki yarattığını biliyor muydunuz? Bu kokuyla günün stresinden sıyrılırken, baharın müjdesini yeniden içinizde hissedebilirsiniz. Loris Parfüm olarak bir önerimiz var. Loris Portakal Çiçeği Oda Kokusu eşliğinde sevdiğiniz bir şarkıyı dinlerken gözlerinizi kapatın ve kokuyu içinize çekerek mutlu anılarınızı düşünün. Pozitif enerji garantidir.

Portakal Çiçeği ile Gelen Bahar Esintisi

Bir parfüm düşünün ki tüm gözler taşıyanını takip ediyor. İşte bu Loris Parfüm Frequence serisinin gözbebeği K-048 kadın parfümü. Bu parfümde portakal çiçeğiyle gelen bahar esintisi, pembe biberin afrodizyak etkisiyle taçlanıyor. Bu parfümü tamamlayan güçlü notalardan olan kedi otu kokusunun rahatlatıcı etkisini keşfedin. Koku piramidinin en altında bulunan misk ise K-048’e zarafet katıyor.

Yasemin ve Portakal Çiçeği ile Büyüleyici Bir Masal

Yasemin kokusu, çağlar boyunca insanları peşinden sürükleyen büyüleyici bir etkiye sahiptir. Diğer yandan uyarıcı özelliğiyle hipnotize edicidir. Portakal çiçeği kokusu ise mutluluk, neşe ve enerjinin kaynağıdır. Loris’in oda kokusu serisinde bu iki cazibeli çiçeğin ahenkli dansını içeren bir ürün bulunuyor; Dekoratif Bambu Çubuklu Yasemin & Portakal Çiçeği Ortam Kokusu. Misafirleriniz bahar esintili evinizi ya da ofisinizi asla unutmayacak!

Baharı Saçlarınıza Taşıyın

Bir kadının saçları, güzellik kozlarından en büyüğüdür. Önce saçlar dikkat çeker. Uzun ya da kısa, dikkat çekici ve güzel kokan saçlara sahip olmak ister misiniz? Loris’in Yıldızlı Gece Saç Parfümü’nü deneyebilirsiniz. Baskın vanilya ve karamel kokusuna eşlik eden portakal çiçeğini bergamot, ahududu, incir yaprakları ve müge çiçeği taçlandırıyor. Ürün tüm saç tiplerine uygun ama size bir sır verelim, siyah saçlarda bir başka güzel!

Cazibeli Erkeğin Sırrı

Loris Frequence E-089 erkek parfümünün koku piramidinde yer alan portakal çiçeği, narenciyeler, ardıç meyveleri ve yeşil yapraklar ile harmanlandı. Bu parfümü güçlü kılan sadece bu notalar değil. Baharatlar, kakule ve sağlam bir kişiliğin altını çizen selvi ağacı cazibeyi arttırırken, parfümün kalıcılığını sandal ağacı, sedir ağacı ve misk kamçılıyor. Her an farkedilir olmak Loris Frequence E-089 erkek parfümü ile mümkün.