Loris Parfüm Bayiliği Şimdi Çok Daha Avantajlı

Loris Parfüm Bayiliği Şimdi Çok Daha Avantajlı

Gelişerek büyümekte olan, parfüm/kozmetik sektörünün tecrübeli ve istikrarlı kurumsal firmalarından biri olan Loris Parfüm, pandemi döneminde de Türkiye ve dünyanın dört bir yanında, yeni konsept mağazacılık anlayışıyla yaptığı yatırımlar ve sağladığı istihdam gücüyle, koyduğu hedefler doğrultusunda en bilinir global Türk markası olma yolundaki yolculuğuna yükseliş trendiyle devam ediyor. 2021 yılına yılına yepyeni umutlarla merhaba derken, Francheise adaylarımızla çıktığımız bu yolculukta, Loris Parfüm çatısı altında hem karlı hem de prestijli bir girişimde bulunmaya davet ediyoruz. Gelin şimdi sizlere parfüm/kozmetik sektörüne yapmayı düşündüğünüz bu yatırımda, girişiminizin daha değerli ve sürdürülebilir olması için Loris Parfüm ile sağlayacağınız bu avantajları ve bayilik koşullarını özetlemeye çalışalım.

Neden Loris Parfüm Bayisi Olmalısınız?

Son yıllarda büyük bir ivme kazanarak yatırımcılara karlı bir girişim fırsatı vaat eden, parfüm/kozmetik sektörü, karlı bir yatırım için marka, fiyat ve konsept anlayışıyla, aslında birçok koşulu birlikte değerlendirmeniz gereken basit bir denklem. Loris Parfüm bu denklemde, Ar-Ge faaliyetleri, güçlü satış pazarlama ağı, finansal yapısı, marka bilinirliği, ürün kalitesi ve çeşitliliği ile sektörün en hızlı büyüyen global Türk markası olarak önemli ilke müşteri, bayi ve çalışan üçgeninde kalıcı memnuniyeti sürdürülebilir kılmak olarak ortaya çıkıyor. Çünkü iyi biliyoruz ki mutlu çözüm ortakları, karlı ve kalıcı bir markanın en önemli unsurları. Eğer siz de parfüm/kozmetik sektörünün hızla büyüyerek yükselen bu karlı yapısında, yer almak ve faaliyette bulunmak istiyorsanız, mutlaka bazı önemli soruların yanıtlarına yapacağınız yatırımlar öncesinde sahip olmalısınız.

Bayisi olmayı düşündüğüm marka ürün çeşitliliği ve kalitesine yönelik olarak ne gibi çalışmalar gerçekleştiriyor? Loris Parfüm Gebze/Kocaeli’nde bulunan, 5.000 m2’lik üretim tesislerini yine 2021 yılı içerisinde, projesi ve ön hazırlıkları tamamlanan ve kendisine ait 20.000 m2’lik modern teknolojiyle tasarlanmış yeni tesislerine taşımak üzere tüm çalışmalarını büyük bir hızla sürdürmektedir.

Yeni üretim tesislerinde aynı hedeflerle yine, kaliteden asla ödün vermeyen Ar-Ge departmanlarıyla birlikte, deneyimli kimya mühendisleri eşliğmde, patenti Loris Parfüm e ait olan teknolojik InoLab laboratuvarlarında ve "IFRA"standartlarındaki ham madde seçimleri ile ürün yelpazesini geliştirme çalışmaları yine aralıksız olarak devam edecektir. Hali hazırda üretim tesislerinde kullanılan robotik teknoloji, tüm ürünlerde şişelemeden başlayarak, etiketlemeye kadar geçen prosesle el değmeden hazır hale getirilirken, titiz bir kalite kontrol sürecinden geçiriliyor.

"GCMS" teknolojisi ile gerçekleştirilen üretim aşamaları için Loris Parfüm tesislerinde dünyanın kabul ettiği tescilli kalite standartları ödün vermeden uygulanıyor. Üretilen her bir ürün Avrupa'dan Amerika 'ya uzanan geniş bir lojistik ağıyla dağıtıldığı için başta soğuk hava zinciri de olmak üzere global gerekliliklerin tamamı eksiksiz olarak yerine getiriliyor.

Birlikte Çalışacağım Marka iş Süreçlerime Ne Kadar Destek Veriyor?

Loris Parfüm açısından her bir satış noktası, kurumsal marka kimliği ve müşteri memnuniyeti açısından eşit öneme sahip ayrı bir kar merkezidir. Loris Parfüm tabelası altındaki her bir nokta koşulsuz olarak desteklenmekte ve bir bütünün ayrılmaz bir parçası olarak algılanmaktadır.

Bu bağlamda Loris Parfüm markası altında yatırım yapmak isteyen girişimciler, bayilik talepleri onaylandığı andan itibaren ürün, pazarlama, eğitim ve sosyal medya faaliyetleri ile sürekli desteklenirler. Açılan her bir mağaza için yatırım maliyeti çerçevesinde bedelsiz ürün desteği sağlanır.

Ayrıca mağazanın açılacağı lokasyonla ilgili olarak, pazarlama ve reklam faaliyetlerinde bulunularak satışların geliştirilerek büyütülmesi hedeflenir. Loris Parfüm kurumsal kimliği altında çalışacak her bir personel için olası adaylarla ilgili olarak seçme ve yerleştirme süreçlerinde koşulsuz destek verilirken, ayrıca LORIS ACADEMY vasıtasıyla gerekli mesleki eğitimlerim alarak birer parfümolog olmaları ve görevlerine mesleki yeterliliğe sahip başarılı birer personel olarak başlamaları sağlanır.

Mağaza içerisinde kullanılan destek yazılımlar mağaza bilgisayarına entegre edilmek suretiyle, genel merkez ile stok, sipariş ve ürün yönetimi konularında bayilerin, tam anlamı ile uyum içerisinde çalışılması sağlanır.

Yatırım Yapmayı Düşündüğüm Marka Eğitim Alanında Nasıl Bir Yol İzliyor?

Sektörde bir ilki gerçekleştiren Loris Parfüm, tüm çalışanlarına yönelik olarak, LORIS ACADEMY ile eğitim platformunu hayata geçirerek, marka kimliğine özel eğitim çalışmalarını, konularında deneyimli akademisyenlere hazırlatarak bu alanda da öncü görevini üstlenmiştir. LORIS ACADEMY çatısı altında tüm çalışanlar öngörülen mesleki ve kişisel gelişim alanındaki eğitimlerini, belirlenen program çerçevesinde tamamlayarak mesleki yetkinlik sertifikalarını almaya hak kazınırlar.

Tüm LORIS çalışanları bu süreçte LORIS kurum kültürü, mağazacılık anlayışı, satış, pazarlama, etkin iletişim ve parfüm başlıkları adı altında eğitim görme şansı elde ederler. Katılacakları bu eğitimler sonrasında yetkin bir satış danışmanı olmanın ötesinde, parfüm sektöründe bir yenilik olan parfümolog ünvanına da sahip olurlar. Bu eğitimler neticesinde parfümolog olan satış danışmanı arkadaşlarımız parfümler, parfümleri oluşturan notalar ve kullanım alanları ile ilgili her türlü bilgiye sahip olarak satışlarını maksimum müşteri memnuniyeti çerçevesinde gerçekleştirirler. Yeni ürün grupları sürece dahil oldukça, eğitim programları da güncellenerek devam ettirilir ve böylelikle iş üstünde eğitimde sürdürülebilir başarı kesintisiz olarak devam eder.

LORIS bölge müdürlerimiz olası açılması planlanan her bir mağaza için öncesi ve sonrasında süreçlerin doğru yönetilmesi ve karlı bir satış noktaları oluşturmak hedefiyle sahada sizlere destek verirler. İhtiyaç duyduğunuz her anda, her konuda sizlerle kesintisiz bir iletişim sağlayarak çözüm odaklı hareket ederler.

Birlikte Çalışmayı Düşündüğüm Markanın Ürün çeşitliliği, Kalitesi ve Stok Yönetimi Müşterileri Memnun Edebilecek Nitelik ve Nicelikte mi?

Bizler için mağazamızı ziyaret eden ve bizleri tercih eden her müşteri son derece önemli ve değerlidir. Periyodik aralıklarla yaptığımız anket ve araştırmalar özellikle göstermektedir ki LORIS markasının potansiyel müşteri kitlesi genç, dinamik ve yeniliklere açık bir müşteri kitlesidir. Bu nedenledir ki Ar-Ge çalışmalarımızda öncelikli olarak yeni ürünler geliştirmeyi hedefliyoruz. Dünyanın en beğenilen parfüm notalarını mağazalarımızda bulundururken, her bir müşterinin ilgisini çekebilecek ve çapraz satışlara olanak sağlayacak ürün gruplarını da, geliştirerek yatırım yapmaya devam ediyoruz.

Ürün segmentimiz içinde standart esans oranına sahip parfüm notalarının yanında, yüksek esans oranına sahip, kreasyon parfümler olarak da adlandırılan özel NICHE parfüm serisine de yer veriyoruz. Oda kokusu koleksiyonumuz ise satış grafiklerimizdeki gösterdiği performansla sektördeki en kaliteli ve çeşitlilik arz eden koleksiyon olarak açık ara büyük ilgi görmeye devam ediyor. Ayrıca oda ve kumaş spreyleri, aromatik terapik duş jelleri, vücut spreyleri, vücut kremleri, saç parfümleri, deodorantlar, roll-on’lar, aromatik 80 derece kolonyalar ve araç kokularıyla her bir müşteri için farklı alternatiflere sahip geniş bir ürün çeşitliliği deneyimi sunuyoruz.

Parfüm/Kozmetik sektöründe müşteriler tarafından en çok merak edilerek sorulan soruların başında üretim kalitesi ve insan sağlığındaki etkisi yer almaktadır. Loris Parfüm bünyesinde üretilen her bir ürün için en önemli koşul insan sağlığının her şeyden önce geldiği ve bu bilinçle hareket edilmesi gerekliliğidir. Parfüm üreticilerinin uyması gereken kurallar, standartlar ve almış olması gereken ülke ve dünya genelinde geçerli yeterlilik esasına dayalı, mutlak izinlere tabi belgeler bulunmaktadır. Loris Parfüm bünyesinde gerek üretimin her aşamasında, gerekse ürün sevkiyat planlamasında bu izinler eşliğinde taviz vermeden süreçler yönetilerek tüm ürünler müşteriye arz edilir.

Loris Parfüm bünyesinde bulunan üretim tesislerinde Avrupa Birliği standartları başta olmak üzere ihracat yapmak isteyen firmalara ve ihracata konu olan ürünlere yönelik oluşturulmuş tüm belge ve izinlere sahip olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Loris Parfüm bayisi olmak için ne gibi özelliklere sahip olmak gerekir? "LORIS parfüm” markasına yatırım yapmak isteyen girişimcilerle ilgili olarak benimsenen genel ilkeler;

  • Marka mağazacılığı gibi prestijli ve dinamik bir sektörde, yatırım yapma tutkusuna ve isteğine sahip olmak.
  • Marka mağazacılığın gerektirdiği disiplin, çalışma temposu ve iş birlikçi yaklaşımlarda bulunmak.
  • Marka kurumsal kimliğinin en önemli parçası olan mimari konsepte istisnasız uyum göstermek.
  • Ticari ve kişisel referanslarda itibar sahibi olmak.

Loris Parfüm Mağazası Yatırım Maliyetleri Nedir?

Değişmekte olan müşteri davranışları ve ihtiyaçlarına göre sürekli araştırmalar yapıyor, elde ettiğimiz veriler doğrultusunda, global marka yolculuğumuzda gerek ürün yelpazemizi ve gerekse mağaza konseptimizi sürekli geliştiriyoruz. 2020 yılında tasarım sürecini tamamladığımız yeni mağazacılık anlayışımız ve konseptimizle birlikte sektörün en prestijli ve tercih edilen, aranan markası olmak yolunda çok önemli adımlar attık.

2021 yılı itibari ile tüm Loris Parfüm mağazalarının bu konsept çerçevesinde açılarak prestijli ve sürdürülebilir bir yapıyla, rekabetçi kar merkezleri oluşturarak, global dünya ölçeğinde büyüme hedeflerimize dünde olduğu gibi bugün de başarıyla ve sizlerle ulaşmayı amaçlıyoruz. Yeni konsept mağazacılık anlayışımız için ilk yatırım maliyetimiz m2’ye göre değişkenlik göstermekle birlikte yurt içinde TL, yurt dışında ise $ ortalamalarında gerçekleşmektedir.

Bu maliyetlerin en önemli parçası olan marka değeri tabela bedelini almıyor, ücretsiz olarak kullandırıyor, marka değeri bedeli yerine kurumsal bir mağaza konsepti için gerekli tasarım ve uygulama maliyetlerini bütçelendiriyor ve sizlerle uzun vadeli güçlü bir birlikteliğin temellerini atıyoruz. Önerdiği ve/veya düşündüğü mağaza yeri projesi ile birlikte bize başvuruda bulunan iş ortağı adaylarımızın lokasyon önerilerini, mevcut iş ortaklarımızın konumlarını da düşünerek 500 m2’lik interlandda başka bir Loris Parfüm satış noktası olmaması kaydıyla, değerlendirmeye alıyor ve olumlu bulduğumuz yatırım önerilerinizi sizlerle hayata geçirmek için ilk adımları atıyoruz. Bayilik başvuruları için bu formu doldurabilirsiniz.

BAYİLİK BAŞVURUSU FORMU