Elma Kokulu Parfümler

Elma Kokulu Parfümler

Kullandığınız parfümün içindeki her bir notayı bilmeniz mümkün olmayabilir. Bazen üst notalardaki sevdiğiniz bir çiçek veya meyve kokusu sizi parfümün içine çeker ve sadece tek bir nota için bile o parfümü kullanmaya devam edersiniz. Parfümseverlerin tutkuyla bağlı olduğu notalar vardır ve bu notalardan biri de kuşkusuz elma notasıdır. Meyveli aromaları seviyorsanız en sevdiğiniz parfümlerin içeriklerine bir göz atın. Karşınıza mutlaka elma çıkar. Elma kokuları, narenciye parfümleri, vanilya parfümleri ve gül kokuları gibi gerçekten de en sevilen kokulardan biridir.

Elma Notalarının Özellikleri

Tüm notaların belli karakteristik özellikleri vardır. Elma notalarının ortak özellikleri sulu, tatlı ve canlılık veren notalar olmalarından kaynaklanır. Meyvenin kendine has aromasına eklenen bu özellikler sayesinde parfümler de elmanın ruhuna bürünürler. Elma, meyve notaları arasında kendini hemen belli eden ve parfüm notaları hakkında uzman olmayan birinin bile fark edeceği kadar güçlü bir notadır. Fakat bu güç notanın baskınlığından değil, belki de dünyanın en sevilen meyvelerinden biri olmasından kaynaklanır. Elma notaları, eşlik ettikleri diğer notalara mükemmel uyum gösterirler. Parfüm uzmanları yapılan araştırmalar sonucunda elma notalı parfümlerin insanları modern ve farklı hissettirdiği bulgusuna ulaşmışlar. Elma notaları sedir ağacı, amber, pembe biber ve limon gibi diğer birçok bileşenle gerçekten iyi çalışır. Elma kokulu parfümlerin özellikleri nelerdir Kısaca özetlemek gerekirse elma kokularının ortak özellikleri,

  • Fark yaratan ve ayırt edilmenizi sağlayan kokulardır.
  • Bulundukları her parfüme modern ve enerjik bir etki katarlar.
  • Elma kokuları dünyanın en sevilen meyve kokuları arasında yer alır.
  • İyi hissettirme özelliğine sahiptir. (Belki de bunun en önemli nedeni elmanın birçok hikâyenin ve çocukluğumuzun da en eski karakterlerinden biri olmasıdır. Pamuk Prenses’i unutmayın!)
  • Elma kokuları birlikte kullanıldıkları diğer notalara eşlik ederken hem kendi aromalarını ortaya koyma hem de diğer notaların gücünü ortaya çıkarma gibi özel bir etki bırakırlar.
  • Elma kokulu parfümler yaşsızdır, her yaşa yönelik bir nota karışımı bulabilirsiniz.
  • Elma notası diğer notaların arasında herkesin en hızlı hissettiği notalardan biridir.
Elma Kokulu Parfümler

Loris Frequence Serisi K-018 Kadın Parfümü

Loris Frequence K-018 kadın parfümü elma parfümü sevenler için harika bir seçenek. K-018’de elmaya greyfurt, sümbül gül ve manolya eşlik ediyor. Parfümün en önemli özelliklerinden biri kalıcı olması ve kullanıldıktan uzun süre sonra bile giysilerinizde bu harika kokuyu hissedebilmenizdir. Yaş ve mevsim konusunda çok sert bir çizgisi olmasa da yaz aylarında gündüz kullanım için mükemmel olduğu söylenebilir. Elmanın enerjisini ve modern rüzgarını hissetmek isteyen hanımlar için mutlaka denenmesi gereken parfümler listesinin ilk sırasında yer alan K-018 emin olun sizi bir yönüyle mutlu eder.

Elma Kokulu Parfümler

Loris Frequence Serisi K-165 Kadın Parfümü

Taze ve temiz bir kadın kokusu arıyorsanız K-165 kadın parfümü tam size göre… Ne çok baskın ne de soluk bir koku… Hafif meyvemsi, sade fakat güçlü bir parfüm olan K-165, bu yönleriyle uzun süredir en popüler kadın parfümlerimiz arasında yer alıyor. Kesinlikle kadınsı bir koku olan K-165 elma notalarının yanında, portakal, frezya, manolya ve misk notaları da taşır. Özellikle çalışan kadınlar için günlük hayatta her an yanlarında bulundurabilecekleri bir koku seçeneği olarak düşünülebilir. Her koklayışta hayranlık uyandıran bir parfüm arayışında iseniz parfümünüzü buldunuz.

Elma Kokulu Parfümler

Loris Frequence Serisi K-200 Kadın Parfümü

Kadınlar arasında çok beğenilen bir başka elmalı koku olan K-200 kadın parfümü meyve ve çiçeğin muhteşem buluşması olarak tanımlanabilir. K-200’ün notaları arasındaki yeşil elmaya çiçeklerin en güçlülerinden biri olan sümbül eşlik eder. Yeşil elmanın özgün aroması, sümbülün güzellik sinyalleriyle buluşarak ortaya çok özel bir iksir çıkmasını sağlar. Günlük kullanım için ideal bir parfüm olan K-200, kendinizi gün boyu taze ve özel hissetmenizi sağlayabilir.

Loris Frequence Serisi K-201 Kadın Parfümü

İddialı kadın parfümlerinden biri olarak öne çıkan K-201 kadın parfümü baştan çıkarıcı meyvelerin etkisi altında… Elma, nektarin, armut, böğürtlen ve bergamot bu kadınsı meyveli kokusunun güçlü notaları arasında yer alıyor. Tüm meyvelerin içinde elmanın izini sürmenin hiç de zor olmadığını bir kez daha anımsatalım. K-201’in diğer güçlü notaları ise müge çiçeği, orkide ve kehribar… Tabana yayılan misk ise parfümün tüm notalarla güçlü bir şekilde bağ oluşturmasını sağlıyor. Her gün, her mevsim ve hemen her ten için güzel olabilecek bir kadın parfümü arıyorsanız denemelisiniz.

Elma Kokulu Parfümler

Loris Frequence Serisi K-406 Kadın Parfümü

Bir başka mevsimsiz ve zamansız bir koku: K-406. Elma notalarının güçlü esintilerine karışmış paçuli ve lavanta ile açılıyor parfüm. Biber ve kakulenin baharatlı notalarıyla sonbahar kış aylarında ihtiyacınız olan sıcaklığı teninizde hissediyorsunuz. Kehribar rengindeki odunsu notalar ile toprak ve ormanın kokusunu duyumsayın. Son derece derin ve zengin bir kadın parfümü olan K-406 her kullanışta küçük bir yolculuğa çıkmanızı sağlayacak kadar güçlü…

Loris Elma Kokulu Erkek Parfümleri

Loris Frequence Serisi E-025 Erkek Parfümü

Elma sadece kadın kokularına değil, erkek kokularına da muhteşem aromasıyla fark katıyor. Loris’in pazara sunulduğu günden beri ikonik kokuları arasında yer alan E-025 erkek parfümü elma, vanilya, sandal, sedir ve tarçının şahane bir karışımı… Elmanın enerjisini vanilyanın tatlı ve kremsi etkisi dengeliyor. Tarçın ise elmanın ruhundaki hınzırlığı ortaya çıkarıyor. E-025’in tabanında yer alan sedir ağacı notaları ise parfümlerin en güçlü notalarından biri olarak gücün ve kalıcılığın simgesi gibi yükseliyor.

Elma Kokulu Parfümler

Loris Frequence Serisi E-131 Erkek Parfümü

Bir parfüm hem bu kadar klasik hem de bu denli modern olabilir mi? E-131 erkek parfümünü kokladığınızda bu soruyu sorabilirsiniz. Gizemli ve erkeksi bir erkek parfümü olan E-131 taze yeşil elmaların etkisi altında…. Yeşil elmaya incecik çiçek notaları vurgu yapıyor. Yaseminin parfümün içindeki salınımları hissedilmeyecek gibi değil. Odunsu notaların misk ile buluşmasıyla sonlanan E-131 tanıştığınızda aklınızda mutlaka yer edinecek erkek parfümlerimizden biri.

Elma Kokulu Parfümler

Loris Frequence Serisi E-179 Erkek Parfümü

Kokusuyla imza atmayı seven beyler E-179 erkek parfümünü de sevecekler. Aromatik odunsu bir erkek parfümü olan E-179, üst notalarında greyfurt ve yeşil elmanın izlerini taşır. Orta notalarda ise karşımıza şaşırtıcı bir ikili çıkar: bambu ve zencefil… Koku piramidinin taban notaları arasında, Paçuli, sedir ve Hint ağaçlarını barındıran bu güçlü erkeksi iksir, aromatik ve odunsu kokulardan vazgeçemeyen erkeklerin tutkuyla bağlı olduğu bir parfüm.

Elma Kokulu Parfümler

Loris Frequence Serisi E-108 Erkek Parfümü

Hayatı kendi kurallarına göre yaşamak isteyen cesur beyler uzun süredir E-108’in etkisinden vazgeçemiyorlar. Yeşil elma, nane, lavanta, köknar ve fesleğen etkisindeki E-108 erkek parfümü aromatik yeşil notalı parfümler arasında özel bir yere sahip. Elmanın kusursuz aroması bu harika karışımın en önemli taşıyıcılarından biri. Yeşil, erkeksi, taptaze ve kesinlikle etkileyici… Ten seçimi konusunda ise bize göre çok esnek. Bu parfüm aslında ten değil ruh seçiyor dersek, abartmış olmayız.

Elma Kokulu Parfümler

Loris Frequence Serisi E-226 Erkek Parfümü

Elma kokulu erkek parfümleri son ayların çok beğenilen kokularından biriyle sonlanıyor. E-226… Yeşil elma, mandalina, ananas ve kakule karışımı olan E-225 erkek parfümü deniz notalarının taptaze ve ferahlatıcı etkisiyle zenginleşiyor. Narenciye etkisinde sayılabilecek bu özel iksir, günlük yaşamda rahatlıkla kullanabileceğiniz ama özel anlarınıza da harika bir biçimde eşlik edebilecek özellikler taşıyor.