Deniz Kokulu Kadın ve Erkek Parfümleri

Deniz Kokulu Kadın ve Erkek Parfümleri

Deniz kokulu parfümlerin ortak özelliği şüphesiz o hepimizin çok sevdiği tuzlu, serin ve okyanus ferahlığını ruhumuza taşımasıdır. Deniz kokulu parfümler hangi notaları içerirlerse içersinler, denizin o ferahlatıcı etkisini tenimize taşımayı başarırlar. Bazen bir kumsalda hissedersiniz kendinizi bazen de yanı başınızdaki yaseminlerin kokusunu alırsınız bazen ise denizin hemen yanındaki portakal bahçelerinin içinde bulursunuz kendinizi! O anda kokusunu tüm benliğimizle hissettiğiniz bu muhteşem kokular bazen ayrı ayrı bazen de birlikte algılanırlar. İşte deniz kokulu parfümlerin, vazgeçilmez etkisinde tam olarak buradan gelmektedir.

Deniz Notalarının Özellikleri

  • Genel olarak, deniz veya ozon kokuları olarak bilinen ve ferahlatıcı, dinginlik veren saf bir kokuya sahip olan su aromaları okyanus ve deniz suyu kokusu etkisi oluşturan aquatic fresh olarak da bilinen calone etrafından tasarlanmıştır. • Bazı kokular çok seçicidir. Örneğin kavun kokusu ya da gül kokusunu ele alalım. Örneğin bu iki kokuyu ele alırsak bazıları çok severken kimileri çekici bulmayabilir. Deniz kokulu parfümlerin ise ortak özelliği herkes tarafından sevilmeleri ve çekici bulunmalarıdır. Deniz notaları özellikle narenciye ve çiçek notaları ile mükemmel uyum sağlarlar.
  • Deniz kokulu parfümlerin genellikle erkekler tarafından sevildiği ve tercih edildiği düşünülür ama birazdan tanıtacağımız olağanüstü kadın parfümlerini deneyimleme şansını bulursanız bunun tamamen yanlış bir kanı olduğunu anlarsınız. • Deniz kokulu parfümler günlük kullanım da mükemmel bir uyum sağlarlar. Taze, ferah ve hafif kokularıyla sizi her an bir deniz kıyısında hissettirebilirler.
  • Deniz notaları odunsu notalarla da muhteşem bir karışım oluştururlar. Deniz notalı parfümlerin kehribar, sedir ve sandal ağacı gibi bileşenlere sahip olmasının nedeni budur.
  • Deniz kokulu parfümler geleneksel piramidin tepe, kalp ve dip notalarını takip etmedikleri için. Parfüm boyunca tüm bu notalara rastlayabilirsiniz.
  • İş ortamlarında deniz kokulu parfümlerin son derece uygun olduğuna düşünebilirsiniz. Bu ferahlatıcı notalar sizin profesyonel ve güven veren yanınızı ortaya çıkaracak ve aynı zamanda dozunda bir parfüm etkisi oluşturarak hem çok bakımlı hem de sade görünmenize destek olacaktır.
  • Deniz kokulu parfümler kullanıldıkları diğer notalara bağlı olarak çok veya az kalıcı olabilirler. Kendi parfümünüzü içgüdülerinizle analiz ederek gün içinde ara ara tazelemek isteyebilirsiniz.

Loris Parfüm Deniz Kokulu Kadın Parfümleri

Loris Frequence Serisi K-265 Kadın Parfümü

Deniz notalarının çiçeklerle muhteşem uyumu K-265 bu olağanüstü kadın parfümü, size günün her saatinde aradığınız enerji ve ferahlığı verebilecek bir güce sahip. Deniz notalarının zambak ve odunsu notalarla karışımı olan K-265 kadın parfümünün üst notalarında mandalina ve armut etkisini de hissedebilirsiniz. Kalp notasında taşıdığı zambak ona gizem, dişilik ve güzellik katıyor. Parfümün temelindeki odunsu notalar ise, onu tamamlayan enfes bir derinlik oluşturuyor. Günün her saati, yılın her mevsimin de kullanabileceğin bir parfüm arıyorsanız onu mutlaka deneyin.

Loris Frequence Serisi K-026 Kadın Parfümü

Renkli ve sulu nar taneleriyle karışmış serin ve taze bir su etkisi K-026’yı vazgeçilmez parfümler listesine taşıyor. Güçlü, kendine güvenen, kadınsı ve her zaman göz alıcı olmayı seçen kadının parfümü K-026, manolya, şakayık ve nilüfer çiçeklerinin güzelliğinden ilham alıyor. Su notalarının ince bir duygusallık kattığı bu muhteşem karışımı doğası gereği gün içinde birkaç kez tazelemeniz iyi olacaktır. Notaları arasında yer alan kehribar ve miske rağmen K-026 kadın parfümünün hala bir tüy tanesi kadar hafif ve bir dalga kadar tazeleyici. Mutlaka denenmesi gereken parfümlerden biri.

Loris Frequence Serisi K-414 Kadın Parfümü

Güçlü bir koku ile tanışmaya hazır olun: K-414 kadın parfümü. Dingin tarzı ile güç yumuşacık, sizi sarmalayan, size özgüven ve mutluluk veren karizmatik bir güç. Narenciye notalarının etkisinde olmakla beraber çiçeksi bir parfüm. Gün boyu birlikte olmak isteyeceğiniz türden bir parfüm olan K-414’ün içinde limon, sedir, pembe biber, su sümbülü ve yasemin notaları var. Her biri birbirinden özel ve güzel bu notaları ile birbirine mühürlen dalga seslerini ilk koklayışta hissedebilirsiniz

Loris Frequence Serisi K-042 Kadın Parfümü

Yaşamın temel kaynağı olan suyun saflığını çağrıştıran taze ve büyüleyici bir koku arıyorsanız K-042’nin büyüsüne kendinizi bırakın. Temiz, enerjik ve hayat dolu bir koku olarak tanımlayabileceğimiz K-042 kadın parfümü kusursuz bir koku piramidine sahip. Narenciye, ayva, siyah frenk üzümü, ananas, lotus çiçeği etkisindeki tepe notalar parfümün çarpıcı girişini oluşturuyor. Kalp notalardaki yasemin etkisini, dip notalardaki orris, vetiver ve sandal ağacı mühürlüyor. Size denizin tüm ihtişamını vaat eden efsane K-042, yanı başınızda mutlaka olması gereken parfümlerden biri.

Loris Frequence Serisi K-257 Kadın Parfümü

Sulu tatlı armut notaları ve parıltılı bergamot notalarıyla başlayan hayal gibi bir parfüm: K-257. Parfümün kalbinde yasemin, manolya ve şakayıklar var. Duygularınızı ele geçirecek olan bu özel karışımda deniz notaları arka plandaki ferahlığın ve tazeliğin. Sedir ve miskin gücüyle yükselen K-257 kadın parfümü, güçlü bir notalarla ile sarılmış renkli bir çiçek buketi havasında. Modern, kendine güvenen ve en önemlisi kendisini çok seven kadınların ortak tutkusu.

Loris Parfüm Deniz Kokulu Erkek Parfümleri

Loris Frequence Serisi E-037 Erkek Parfümü

Erkek parfümlerinde tazelik arayanlar, deniz notalarının muhteşem etkisini yansıtan E-037 ile hemen tanışın. Deniz notalarının tende oluşturduğu serin dalgalarla belirginleşen E-037 erkek parfümü kavun, bergamot ve nanenin gücünü de yansıtıyor. Kavunun sulu ve tatlı özgün aroması, bergamotun girdiği her parfümü parıltılı hale getiren büyüsü ve naneyle gelen ferahlık. Bir deniz kıyısı gibi serin ve romantik.

Loris Frequence Serisi E-003 Erkek Parfümü

Loris Frequence serisinin yıllardır popülaritesini koruyan efsane parfümü E-003 ile hala tanışmadınız mı? Deniz notalı parfümler denildiğinde mutlaka ilk sıralarda olan E-003 deniz notalarının. Akdeniz esintisi içeren nota ile harika bir karışımı: limon ve yasemin. Akdeniz’in ılık rüzgarlarını teninize ustalıkla taşıyan E-003, enerjik ve doğa tutkunu erkeklerin favori parfümleri arasında yer alıyor.

Loris Frequence Serisi E-048 Erkek Parfümü

Enerjisini su moleküllerinden alan erkekler için gelmiş geçmiş en ikonik parfümlerden biri E-048. Taze erkek parfümleri kategorisinin temel taşlarından biri olan E-048 erkek parfümü içerdiği deniz notalarını vanilya ve nane ile güçlendirmiş. Deniz notalarına karışan vanilya notaları, parfüme romantik ve kremsi bir hava katıyor. Nane ise tam anlamıyla görevini yapıyor ve deniz notalarıyla bir araya gelerek tipik bir buz etkisi oluşturuyor. Yaz bahar aylarında güne mutlu başlamanızı sağlayacak sihirli bir tılsım ihtiyacınız olduğunda K-048 şişesine uzanın. Değişimi göreceksiniz.

Loris Frequence Serisi E-008 Erkek Parfümü

Loris’in en taze ve popüler erkek parfümlerinden biri olan E-008 erkek parfümü deniz notalı parfümlerin en güzel örneklerinden biri. E-008’e tutkuyla seven ve kullanan erkeklerin onu neden bu kadar sevdiklerini ancak koklayarak anlarsınız. Deniz notalarına portakal eşlik ediyor ve güneşin ışıltısını suların üzerine bırakıyor. Vanilya ise bu muhteşem gün batımı etkisine tatlı ve romantik havasıyla bir yumuşaklık katıyor. Karizmanın, yumuşak güçle birleştiği o muhteşem an işte bu.

Loris Frequence Serisi E-124 Erkek Parfümü

Deniz notası dendiğinde ilk akla Fresh–taze-parfümler geliyor. Bu anlamda E-124 erkek parfümü bu parfüm çeşidinin en güzel örneklerinden biri. Muhteşem deniz notaları bu karışımda bergamot ile dans ediyor. Deniz notaları ve narenciyenin muhteşem ilişkisine bir kez daha hayran kalıyorsunuz. Dip notalardaki sandal ise bu havalı iksirin toprağa bağlıyor ve ona güç veriyor. Etkili, karizmatik ve deniz tutkulu erkekler için…