Karamel Kokulu Erkek ve Kadın Parfümleri

Karamel Kokulu Erkek ve Kadın Parfümleri

Hepimiz güzel anlarımızı sıkı sıkıya aklımızda tutmak istiyoruz. Bizi hayata bağlayan en önemli faktör işte o güzel onlar. Dünyanın dört bir yanındaki insanlarla yapılan araştırmalar, onlara çocukluklarını anımsatan, lezzetli ve tatlı kokuların mutluluk verdiğini gösteriyor. Karamel kokulu erkek ve kadın parfümlerini tanıtacağımız bu yazımızda işte biz de bu mutluluğun peşinden gidiyoruz. Parfümde moda var evet ama parfümü sadece moda ile ilişkilendiremezsiniz. Sizin teninize, yaşadığınız iklime, mevsime hatta günün saatlerine göre değişken bir parfüm koleksiyonunuz olabilir. Bu koleksiyonun içinde eğer siz de çok seviyorsanız karamel notalı parfümlerin olması, koku hafızanızdaki güzel anıları harekete geçirebilir.

Parfüm endüstrisinde gurme kokular olarak adlandırılan grupta yer alan karamel notası, genel karakteri ile hafif yanmış bir şeker etkisi oluşturur. Bu koku bazen bir çikolatanın içinde bazen de bir parfümün koku piramidinde karşınıza çıkabilir. Eğer yemek yapmaktan hoşlanan ve denemeler yapan biriyseniz zaten çoktan karamelin mutfağınıza yayılan güzel kokusunu denemişsinizdir. Parfümörler özellikle sonbahar ve kış ayları için önerilen parfümlerde bu sıcak notayı kullanmayı seviyorlar. Karamele eşlik eden notalar onun karakterini bazen öne çıkarıyor, bazen de bir tık geride olmasını sağlıyor. Fakat parfümün içindeki karamel notası bir yanıyla sizi uyarıyor ve beyninizdeki mutluluk düğmesini harekete geçiriyor.

Karamelin bir başka özelliği, her tür koku grubuna harika bir biçimde eşlik etmesi. Onu bazen odunsu parfümlerin bir parçası olarak görüyoruz, bazen de narenciye dokulu bir parfümde boy gösterirken… Karamel notası ile ilgili şu bilgileri paylaşalım, sonra Loris Parfüm koku koleksiyonlarındaki karamel kokulu parfümleri birlikte keşfedelim.

  • Karamel notası parfümde ilk kullanıldığında birçok parfüm uzmanı bu sıcak ve tatlı notaya burun kıvırmışlar fakat ortaya konan enfes kompozisyonlar sonrası önyargılarından vazgeçmişler.
  • Karameli tanımlarken şekerin özü fakat şekerin tatlılığına enfes bir tütsü havası verdiği söyleniyor.
  • Onu anlatan ifadeler arasında derin, zengin, kalıcı ve kesinlikle çekici gibi ifadelere rastlayabiliyoruz.
  • İçinde bulunduğu parfümün baz notaları güçlü ise parfüme kalıcılık kattığı bir başka bilgi olarak cebimizde dursun ve biz Loris’in karamelli parfümlerine göz atalım.
Karamel Kokulu Kadın Parfümü

Karamel Kokulu Kadın Parfümleri

Yoksa siz de mutluluğun karamel ile ilişkili olduğunu düşünenlerden misiniz? Tatlı koku sevenler K-012 kadın parfümünü de çok beğenecekler. Koku piramidinin içinde şeker, vanilya ve karamel taşıyan K-012, Loris Parfüm Frequence koleksiyonunun içinde gençlik iksiri gibi parlıyor. Karamelize olmuş şeker ve vanilyanın bu hoş beraberliğe kattığı kremsi, romantik ruh. Karamel kokulu kadın parfümü dendiğinde akla ilk gelenlerden biri olan K-012, sonbahar ve kış günlerinde teninizde ılık ve tatlı bir rüzgâr estirecek harika bir seçenek olabilir. Herhangi bir mağazamıza uğrayın ve K-012’nin karamelli dokunuşlarını hissedin.

Karamel Kokulu Kadın Parfümü

Loris Parfüm Frequence koleksiyonunun K-067 kadın parfümünü gururla takdim ederiz. Oryantal parfümlerin arasında zarafetle yükselen K-067 karamel notalı içeren en güzel parfümlerden biri. Üst notalardaki erik ve karamel, parfüme meyvemsi ve gurme bir etki bırakıyor. Çiçeksi ve beyaz çiçeklerden oluşan kalp merkezi notaları yasemin, nilüfer, portakal çiçeği ve gülle harmanlanırken, derin odunsu ve misk alt notaları misk, tonka fasulyesi, sedir ve sandal ağacı ile mühürleniyor. Mevsimsiz, yaşsız, ten ayrımı yapmayan ve tüm kadınları eşit olarak mutlu edebilecek bir parfüm. Elbette oryantal parfümleri ve karamelin yumuşak dokunuşunu seviyorsanız….

Karamel Kokulu Erkek Parfümleri

Karamel Kokulu Erkek Parfümü

Son derece karizmatik ve etkili bir erkek parfümü arıyorum diyorsanız E-005 erkek parfümünü denemenizi şiddetli öneriyoruz. Bu parfümle ilgili ya çok seversiniz ya da hiç sevmezsiniz gibi yorumların olduğunu da eklemeden geçmeyelim. E-005, kullanan kişiyi belirgin kılan ve fark ettiren bir etkiye sahip. Karamel, kahve, vanilya ve sandal ağacının kusursuz buluşması olarak adlandırabileceğimiz E-005 kalıcılığıyla da kalplerinizde yer alacak. Parfümün en önemli özelliklerinden biri kuşkusuz kahve ve karamelin daima mükemmel olan uyumu. Vanilya bu uyuma karakteristik özellikleri olan yumuşaklığı, romantikliği ve tatlığını katarken, sandal ağacı gücüyle bu karışımı mühürlüyor. Daima kullanabileceğiniz ve bağlanacağınız bir erkek kokusu seçeneği olabilir.

Karamel Kokulu Parfümler

Tüm ezberleri bozacak muhteşem bir iksir ile tanışmaya hazır olun. Aslında onu anlatacak kelimeleri bulmak çok zor, ilk fırsatta deneyerek kişisel kararınızı vermeniz en doğrusu olur. Fakat birkaç ipucu vermekte fayda var. E-306 iddialı notaların buluştuğu bir erkek parfümü. Rom, şeker kamışı, bitter çikolata, kahve ve karamel notalarını bir araya getiren bu özel karışım, içinizi ısıtırken ruhunuzu da alevlendirme etkisi yaratabilir. E-306 erkek parfümü sevenler arasında bir yaş ayrımı yapmamız zor fakat parfüm trendlerini sıkı sıkıya takip eden genç müşterilerimizin ona olan tutkusu size bir fikir verebilir. Ben daima bu tutkuyu içimde hissediyoruz diyorsanız, en yakın mağazamıza bekleriz.