Şeker Kokulu Kadın ve Erkek Parfümleri

Şeker Kokulu Kadın ve Erkek Parfümleri

Şeker kokulu parfümler tatlı kokularıyla beyindeki mutluluk hormonlarını harekete geçiren parfümler olarak ilgi çekiyor. Genellikle genç insanların şeker kokulu parfümleri tercih ettiği düşünülse de parfümün kişisel bir seçim olduğunu ve herkesin kendisini en mutlu hissettiği parfümü kullanmasını önerdiğimizi bir kez daha anımsatalım. Kokunun insanlar üzerindeki etkisinin de çok kişisel olduğunu artık biliyorsunuz.

Hafızamızla doğrudan bağlantılı olarak koku alma yeteneğimiz, geçmişte bizi mutlu eden kokuları duyduğumuzda harekete geçiyor. Eğer çocukluk ve gençlik yıllarında şeker kokusu sizi mutlu ettiyse ve size mutlu anılarınızı anımsatıyorsa muhtemelen şeker kokulu parfümler de sizi mutlu edecektir. Şeker notalarının yer aldığı parfümleri tamamen şeker kokulu olarak nitelendirmek yanlış olur.

Şekerli notalar, diğer notalarla bir denge sağlayarak parfümün içinde kendi rollerini oynarlar. Bazen bir baharatla bazen bir narenciye notası ile bazen de bir çiçek kokusu ile yan yana gelirler. Kokladığınızda aldığınız koku bariz bir şeker kokusu olmayabilir ama şekerin parfümün içindeki etkisini beyin hücreleriniz hemen hisseder ve harekete geçer. Şeker notaları parfüm endüstrisinde lezzetli notalar olarak da bilinirler ve araştırmalara göre kadınların kullandığını şeker kokulu parfümler erkekleri en çok etkileyen parfümler arasında yer alırlar.

Şeker aromalı parfümler, beyindeki mutluluk hormonlarını harekete geçirerek pozitif enerjiyle dolmanızı sağlarken, karşınızdakini de etki altına almanızı sağlar. Yeni nesil parfümlerin piramitlerinde ustaca kullanılan şeker kokuları, her yaştan kadına ve erkeğe hitap edecek şekilde kullanılır ve benzersiz bir etki bırakır.

Loris Şeker Kokulu Kadın Parfümleri

Loris Frequence Serisi K-012 Kadın Parfümü

Şeker, vanilya ve karamel sözcüklerinin yan yana yazılması bile beyninizde mutluluk alarmları çaldırıyorsa siz kesinlikle K-012 kadın parfümünü denemelisiniz. K-012’nin koku piramidindeki üç lezzetli aroma onu tartışmasız en tatlı parfümlerden biri haline getiriyor. Karamel şekere ruhunu katarak hafif yanık bir etki bırakıyorken; vanilya ise bu iki eğlenceli notaya kremsi, yumuşak ve kesinlikle romantik bir iz bırakıyor. Şeker kokulu parfümlere bayılıyorum diyorsanız öncelikle K-012’yi denemenizi öneriyoruz.

Loris Frequence Serisi K-033 Kadın Parfümü

Bir yanında çilek diğer yanında şeker olan bir kadın parfümünün lezzetli olmaması mümkün mü? Çok sevilen K-033 çilekten ve şekerden aldığı neşeli etkiyi teninize anında geçirir. Genç kızlar için K-033 ideal bir parfüm seçeneği. Kendinizi genç hissediyor ve ruhunuzun en eğlenceli ve masum yanlarını bu parfümle tamamladığınızı düşünüyorsanız, kaç yaşında olursanız olun onu sevecek ve bazı günlerde mutlaka kullanmak isteyeceksiniz.
(image: seker-kokulu-parfumler3-k263.jpg)

Loris Frequence Serisi K-263 Kadın Parfümü

Loris Frequence serisinin en hoş parfümlerinden olan K-263 kadınların fazlasıyla ilgisini çekiyor. Parfüm uzmanları bu çekici kokuyu “en ciddi kadınları bile bir anda neşeli ve eğlenceli bir etkiye sürükleyebilir” yorumunu yapıyorlar. Üst notadaki frezya parfümün güzellik sırlarını taşırken, orta nota olarak kullanılan esmer şeker K-263’e karakteristik tat etkisini veriyor. Kahverengi şekere eşlik eden vanilya onu yumuşatıyor, dengeliyor ve kendine has kremsi etkiyi bırakıyor.

K-263 kadın parfümü fark edilmeyi seçen hanımlar için ideal bir koku. Ama bu fark ediliş, sıradan ve göze batan değil, sempatik ve mutluluk veren bir fark ediliş. Şeker notalarını sevenlerin mutlaka denemesi gereken bir parfüm.
*** (image: loris_frequence_serisi_e-163_kodlu_parfum5.jpg)

Loris Şeker Kokulu Erkek Parfümleri

Loris Frequence Serisi E-163 Erkek Parfümü

Odunsu baharatlı erkek parfüm grubunun sevilen bir parçası olan E-163 erkek parfümü çekim gücünü barındırdığı yanık şekerden alıyor. Kahve, lavanta, vanilya, sedir ve kehribar gibi zengin bir piramide sahip. Yanık şekerin pozitif etkisi parfümün tamamında hissediliyor ama sedirden gelen odunsu etkinin de gücü göz ardı edilemez.

İçindeki neşeyi dışına vurmak isteyen beyler mutlaka bu mutluluk iksirini denemeli. Odunsu ve baharatlı oluşu onu esmer tenlerde ve özel günlerde kullanılabilecek bir parfüm haline getirse de sıcacık yaz akşamlarında bronzlaşmış teninizde hiç de fena olmayabilir.

Loris Frequence Serisi E-208 Erkek Parfümü

Şekerli kokuların etkisi inkar edilemez ama özellikle pudra şekerinin mutlulukla bir ilgisi olmalı! Pudra şekeri ve yaseminin etkisindeki E-208 erkek parfümü, tatlı ve lezzetli kokuları seven beyler için mutlaka denenmesi gerekenler listesinde olmalı. Egzotik ve derinlikli yaseminin şekerle buluşması son derece eğlenceli bir kokunun ortaya çıkmasını sağlamış.

Koku koleksiyonunuzda olması gereken ve içinizdeki pozitif duyguları harekete geçirecek bir parfüm arıyorsanız E-208 ile mutlaka tanışmalısınız.

Loris Frequence Serisi E-306 Erkek Parfümü

Sizi şaşırtmayı başaracak bir E-306 erkek parfümü. Tatlılığı dengede ve etkileşimi harika. Açılış notaları arasında rom var. Girdiği her parfüme lezzet ve derinlik katan kahve kokusu ile devam ediyor. Bitter çikolata, karamel, şeker, badem ve biraz da vanilya girince işin içine tüm zamanların en doygun ve lezzetli kokularından biri ortaya çıkmış oluyor.

Koku piramidinin içinde sedir ağacı ve vetiverin de etkisi var. Bu denli iddialı notalar bir araya geldiğinde ortaya çıkan parfümün iddialı olmaması mümkün değil. Eğer tatlı ve lezzetli kokuları beğeniyorsanız E-306 sizi tam anlamıyla mutlu edecektir.