Dünyanın En Güzel Kokusu

Dünyanın En Güzel Kokusu

İçinden geçtiğimiz dönem bize bir kez daha gösterdi ki, insan sağlığı için en önemli nokta temizlik ve hijyen koşullarının yerine getirilmesidir. Kişisel temizliğe dikkat etmemiz sayesinde kullandığımız deodorantlar da parfümler de gerçekten işe yarar. Deodorantlar veya parfümler var olan kokuların yok olmasını sağlamaz. Her zaman söylediğimiz gibi olması gereken ilk sey temiz olmaktır, sonrasında kullanacağınız deodorant ve parfümler gerçek kokularını ancak böyle ortaya koyabilir. Dünyanın en güzel kokusu, temizliğin kokusudur.

Kişisel Hijyen Neden Önemli

Dünyayı saran pandemi, birçok insanın hijyen koşulları ile ilgili alışkanlıklarını bir kez daha sorgulamasını sağladı. Kişisel hijyen, vücudunuza nasıl baktığınızdır. Bu uygulama banyo yapmayı, ellerinizi yıkamayı, dişlerinizi fırçalamayı ve daha fazlasını içerir. Her gün milyonlarca dış mikrop ve virüsle temas ediyorsunuz. Hangisinin vücudunuza hangi yolla geldiğini bilmiyorsunuz. Mikroplar ve virüsler vücudunuza yapışarak, bazı durumlarda sizi hasta edebilirler.

Kişisel hijyen uygulamaları size ve çevrenizdeki insanlara hastalıkları önlemede yardımcı olabilir. Ayrıca görünümünüz hakkında iyi hissetmenize yardımcı olabilirler. Hijyenin neden bu kadar önemli olduğu, bunu uygulamanın en iyi yolları ve kendinizi daha iyi hissetmek ve daha iyi görünmek için alışkanlıklarınızı nasıl değiştirebileceğiniz hakkında gelin biraz daha fazla bilgi sahibi olalım.

Kişisel Hijyen Nelerden Oluşur?

Her insan için hijyen kavramı birbirinden farklı olabilir. Hepimizin farklı hassasiyetleri vardır. Ama dünya standartlarında bir kişisel temizliği ve hijyeni uzmanlar birkaç konu başlığına ayırıyorlar. Bunlardan biri tuvalet hijyeni. Tuvaleti kullandıktan sonra her seferinde ellerinizi 20 ila 30 saniye boyunca sabunla yıkamalısınız.

Parmaklarınızın arasını, tırnaklarınızı temizleyin. Elinize değen virüs ve mikropların hareket halinde olduğunu unutmayın. Mümkünse ılık suyla durulayın ve temiz bir havlu/kağıt/bez ile kurulayın. Eğer suya erişiminiz yok ise bir el temizleme jeli kullanabilirsiniz. Loris’in yeni el temizleme jellerinden birini daima çantanızda bulundurun.

Duş ve Banyo Hijyeni

Haftalık ve günlük duş/banyo rutinlerimiz birbirinden farklıdır. Kimisi her gün yıkanmak ister, kimisi haftada iki kez yıkanır. Uzmanlar yapılan işle ve yaşanılan ortamla ilgili değişiklikler olmak kaydıyla, iki günde bir yıkanmadın hijyenik koşulların sağlanması açısından gerekli olduğunu düşünüyorlar.

Saçların yıkanması ile ilgili farklı bilgiler olsa da, saçların da haftada iki kez yıkanması banyo hijyeninin bir parçası olarak önem taşıyor. Banyo ve vücut ürünlerimize bu noktada bir göz atmak isteyebilirsiniz. Loris ekonomik boy, AB standartlarında kaliteli banyo ve duş ürünleri ile kişisel hijyeninizin bir parçası olmaya hazır.

Tırnak ve Diş Hijyeni

Ellerinizi yıkamanın dışında, tırnaklarınızın temizliğine de dikkat edin. Tırnak araları kiri ve mikropları tutar. Bunlardan kurtulmak için bir el fırçası edinebilirsiniz. Düzenli bakımı yapılan temiz tırnaklar sayesinde, mikropların ve virüslerin ağzınıza ve bu kanalla vücudunuza yayılmasını önleyebilirsiniz. İyi diş hijyeni ise sadece inci gibi beyaz dişler anlamına gelmez. Dişlerinizin ve diş etlerinin bakımı, dişeti hastalıklarını ve diş kayıplarını önlemek için hayati önem taşır. Dişlerinizi günde en az iki kez 2 dakika boyunca fırçalayın. Uyandıktan sonra ve yatmadan önce fırçalamayı hedefleyin. Yapabiliyorsanız, her yemekten sonra fırçalayın. Dişlerinizin arasında her gün diş ipi kullanın.

Temiz Olmak Güzel Kokmanın İlk Yoludur

Kullandığınız parfüm dünyanın en iyi parfümü de olsa onu temiz olmayan bir tende kullanırsanız sadece kötü etki yapar. İlk anda burnunuza iyi kokular da gelse, sonrasında teninizde kaldıkça kokuların kimyaları değişir. Gelin size tüm ürünlerimizin kişisel hijyen koşullarıyla birleştiğinde nasıl etki edeceğini anlatalım.

Loris Parfümleri

Ürün yelpazemizde yüzlerce parfüm var. Loris’de 400’ü aşkın kadın ve erkek kokusu var. Bu kadın ve erkek parfümlerinin kalıcılıklarını ve iyi etkilerini artırmak için yapacağınız en önemli şey kişisel bakımınıza dikkat etmek. Temiz ve nemli bir tende parfüm en iyi performansı ortaya koyar. Ve kalıcılığı artar.

Loris Deodorantları

Deodorantlar ter kokusunu önleyici etkiye sahiptir fakat günlerce duş almadan sadece deodorant kullanarak bu kokuların önüne geçemezsiniz. Teninizin temiz olmasını sağlayın, güzelce kurulanın ve deodoantınızı öyle kullanın. Suya erişemediğiniz durumda sabunlu bez ile kişisel temizliğinizi yapın ve deodorantı uygulayın.

Kendinizi Rahat ve Taze Hissedin

Duş bakım ürünleri: Dünyanın en güzel kokularıyla üretilmiş duş jellerimiz, vücut spreylerimiz ve vücut losyonlarımız son derece ulaşılabilir fiyatlarla elinizin altında. Ürünlerimizle her duş ve banyo ritüelinizi bir keyif haline getirebilirsiniz.

Loris Kolonyaları

80 derece alkol oranlarıyla Loris’in harika kolonya serisiyle tanışın. Ekonomik ve şık amlabajları ile limondan, mandalinaya, lavantadan portakala kadar dünyanın en sevilen esansları kolonyalarımızda… Kolonyanın 80 derece olması, hijyen sağlama konusunda size destek olur. Genel temizlik kurallarına uyduktan sonra bir de mis gibi kolonya kullanırsanız, hem taptaze hissedersiniz, hem de virütik etkileri uzaklaştırırsınız.

Loris El Temizleme Jeli

Tüm kişisel temizlik kurallarına uymak kaydıyla, suya ulaşamadığınız durumlar için el temizleme jellerimizi pazara sunduk. Çantanızda bulundurabileceğiniz el temizleme jellerimiz, dış etkilere maruz kaldığınızda kullanabileceğiniz pratik bir dezenfektan malzemesi.

Evinizin Hijyeni ve Kokusu

Evleriniz güzel koksun diye nefis bir oda kokusu koleksiyonu oluşturduk. Fakat güzel kokmak temiz olmak ile aynı şey değil Evlerinizin tozunu sıklıkla alın, havalandırın ve gerekli temizlik koşullarını yerine getirin. Bu koşulların sonrasında kullanacağınız oda kokuları inanın size çok daha iyi etki bırakacak ve sizi daha mutlu edecek.

Sadece evlerinizin değil, yaşadığınız nefes aldığınız her mekanın güzel kokması için size onlarca seçenek sunuyoruz ama siz önce temizliğe, havalandırmaya özen göstermeye çalışın. Dünyanın en güzel kokusu temizlik, dünyanın en kıymetli şeyi insanın sağlığıdır. Size sadece güzelliği değil, kaliteli ve sağlıklı ürünleri taşımayı da amaçlıyoruz. Ürünlerimizin her biri yüksek ve dünyanın her yerinde geçerli üretim standartlarında size ulaşıyor. Sadece kolonyalarımız değil, tüm parfümlerimiz de 80 derece alkol oranına sahip. Siz kişisel temizliğinize dikkat edin, biz sizin için gerisini hallederiz.