Doldurma Parfüm, Dolum Parfüm Değil Açık Parfüm

Doldurma Parfüm, Dolum Parfüm Değil Açık Parfüm

Açık parfüm pazarının lider markalarından biri olarak, pazarın doğru isimlendirilmesi de misyonlarımızdan biri. Açık parfüm pazarında doldurma parfüm, dolum parfüm gibi bir çok tanım kullanılıyor. Doldurma parfüm, dolum parfüm değil açık parfüm yazımızda pazarda karşınıza çıkacak tanımlara ve markalara daha bilinçli bakabilmenizi hedefliyoruz.

Loris Parfüm’ün Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanındaki yüzlerce mağazasına girdiğiniz zaman siz de göreceksiniz ki, doldurma parfüm diye bir şey yok.Açık parfüm pazarında ciddiyetle takip ettiğimiz herhangi bir markanın da böyle bir uygulaması yok. Parfümün doldurma veya dolum diye tanımlanması, çok eskiden parfüm ve kolonyalarda uygulanan nostaljik bir anı sadece Bu arada parfümler elbette bir yerde şişelere dolduruluyor.

Dünyanın tüm parfümleri gibi Açık parfüm, dolum parfüm, doldurma parfüm, muadil parfüm, dupe parfüm bu pazarın müşteri tarafından kullanılan isimleri. Yurt dışındaki tüketicilerimizin tercihleri ise “similar” veya “dupe” parfüm olarak öne çıkıyor. Loris Parfüm olarak açık parfüm tanımını kullanıyoruz. Tüm şişelerimiz global standartlarda doldurularak özel ambalajlarında tüketiciye ulaşsa da, pazarın uzun yıllardır kullandığı açık parfüm tanımını sahipleniyoruz.

Açık parfüm pazarında farklılığı, getirdiğimiz kalite ve yeniliklerle yakalamak için çaba harcıyoruz. Bu çabaların en önemlisi, sağlık ve kalite standartlarına verdiğimiz önem. Yine de doldurma parfüm ile ilgili aldığımız soru ve yanıtları sizin için derledik.

Doldurma Parfüm Bayisi Açmak İstiyorum Şartlarınız Nelerdir?

Loris Parfüm olarak bayi adaylarımız için son derece uygun koşullar ortaya koyuyoruz. Yurt dışı yatırım bedelimiz 10 bin Dolar, yurt içi ise yatırım bedelimiz ise 60 bin TL civarında gerçekleşiyor. Kendinize ait bir dükkanınız veya iyi bir lokasyonda yatırım yapmak istediğiniz bir dükkân olursa bizi aramanız yeterli.

İncelemelerimizi yaparak, yatırımınızın en karlı gerçekleşmesi konusunda elimizden gelen desteği veririz. Loris olarak bizi farklılaştıran en önemli konu, bayilerimizin tamamını yıllar birlikte yürüyeceğimiz yol arkadaşlarımız olarak görmektir. Bizim için bayilik başvurunuzla başlayan sürecin önemi buradan gelir. Yeter ki siz kendi işinizi layığıyla yapmak konusunda istekli ve en az bizim kadar heyecanlı olun.

Doldurma Parfüm ve Açık Parfüm Arasında Fark Var mı?

Bu mesaj bize sık sık ulaşan mesajlardan biri… Yazının girişinde de anlattığımız gibi doldurma parfüm dendiğinde akla, sanki siz bir mağazaya gidiyorsunuz istediğiniz bir parfümü hemen oradaki büyük bir şişeden size doldurarak veriyorlar gibi bir izlenim oluşuyor. Bu anlamda doldurma parfüm çok doğru bir tanım değil. Çünkü açık parfüm pazarındaki tüm ciddi oyuncuların ve Loris Parfüm’ün ürünleri hazır olarak mağazalara sevk ediliyor.

Loris Parfüm olarak Rusya’dan Almanya’ya, Dubai’den Ukrayna’ya kadar geniş bir coğrafyada ürünlerimizi müşterilerimize ulaştırıyoruz. Her parfümümüz ve her ürünümüz en sağlıklı koşullarda üretiliyor, şişeleniyor, paketleniyor ve satış ağına gönderiliyor. Kars mağazamıza ve Almanya’daki bir mağazamıza giden ürünümüz aynı kalite standartlarını taşıyor ve kalite kontrol çemberinden geçiyor.

Siz değerli müşterilerimiz pazarın adını doldurma veya dolum parfüm pazarı olarak tanıyor olabilirsiniz ama şunu bilmelisiniz ki, insan tenine doğrudan temas eden ürünlerimiz, siz kapağı açana kadar herhangi bir ara süreçten geçmiyor.

Doldurma Parfümlerin Kalitesi Orijinallerle Aynı mı?

Loris Parfüm olarak sıklıkla aldığımız bir diğer mesaj da doldurma parfüm ve orjiinal parfüm farkı ile ilgili oluyor. Bu soruya şöyle bir yanıt verelim; dünyada orijinal veya muadil yüzlerce parfüm markası var. Orijinal parfümler de kendi içlerinde daha kaliteli veya daha ekonomik parfümler olarak çeşitleniyor. Her müşteri için en kaliteli parfümün tanımı aynı değil.

Bazıları, çok pahalı, çok özel ambalajlı veya marka değeri çok yüksek olan kokuları kullanmayı tercih ederler. Bazıları ise, kokunun peşinde koşarlar. Çok tesadüfi olarak bazen markette bulduğunuz bir koku bile sizin için en güzel koku olabilir. O kokunun içinde kullanılan bir nota, sizin teninizde bambaşka bir etki oluşturur ve vazgeçilmez olabilir. Parfümlere karşı marka değeri ile ön yargılı olmamanızı öneririz. Siz tüm kozmetik malzemelerinizde olduğu gibi parfümünüzü seçerken de, daima ulaşabileceğiniz, kendisini geliştirmek için yatırım yapan, kurumsal olarak daima yanınızda olabilecek markaları seçmeye özen gösterin.

Doldurma parfüm olarak da adlandırılan açık parfüm mağazalarından alışveriş eden müşterilerimiz bu pazarda da ciddi ve gelişen markalara yönlenmeliler. Loris Parfüm olarak kendimizi her geçen gün yeniliyor, ürün kalitemizi ARGE laboratuvarlarımızda daima geliştiriyor ve kalitemizi üst sınırda tutuyoruz. Kullandığımız hammadde ve esanslar, orijinal parfüm üreticileriyle aynı. İhracat yaptığımız için çok hassas denetimlerden geçiyor ve dünyanın tüm standartlarını üretimimize yansıtıyoruz.

Doldurma Parfümler Kalıcı mı?

Dolum veya doldurma parfüm olarak da adlandırılan açık parfüm mağazalarından alacağınız parfümlerin kalıcılığı sadece üretim kalitesiyle ilgili değildir. Birçok kez belirttiğimiz gibi bir parfümün kalıcılığını etkileyen çok fazla etken vardır. Bunlardan biri, kullanılan hammadde ve esansların kalitesidir. Kaliteli esans kullanımı parfümün kalitesi de doğrudan artırır. Fakat, parfümlerde kullanılan notaların ve kullanma biçiminizin de bununla çok ilgisi vardır. Teniniz çok kuru ise parfümünüz daha hızlı uçabilir. Yağlı ve nemli ciltler notaları tutarlar ve tene hapsederler. Bu da parfümün daha uzun süre etkili olmasını sağlar. Nemli bir cilde uygulayacağınız kokuyu daha uzun süre hissedersiniz. Parfümü nerenize uyguladığınız da önemli. Kalp atış noktaları, boyun, bilekler gibi nabız noktalarına uygulanan parfüm daha uzun süre kalır.

Doldurma Parfümleri Nasıl Saklarız?

Müşterilerimizin kesinlikle bilmesi gereken bir konu, bir parfümün ömrünün ilk sprey ile başladığı olmalıdır. Parfümünüzü doğru saklıyorsanız, açık, doldurma, dolum veya orijinal parfüm fark etmeksizin, daha uzun süre etkili kullanabilirsiniz. Genellikle yapılan hata, parfümlerin banyoda tutulmasıdır. Oysa banyolarda banyo ve duş sonrası yoğun nemlenme olur. Bu nemli ortam parfümünüz için ideal ortam değildir.

Güneş gören bir yerde tutacağınız bir parfüm de bir süre içinde ilk etkisini kaybeder. Burada en doğru saklama yöntemi, parfümlerin kapalı bir dolap içinde tutulmasıdır. Biliyoruz ki siz de bizim gibi çeşit çeşit parfümlerinizi bir arada ve gözünüzün önünde tutmayı seviyorsunuz ama en doğru yöntem kapalı bir dolapta tutmak. Bu arada hızlı parfüm tüketen biri iseniz, sizin için sadece doğru kokuyu yakalamak yeterli olacaktır.

Doldurma Parfümler Zararlı mı?

Birçok kişi doldurma veya dolum parfüm dese de, marka olabilmiş açık parfüm pazarı parfümleri orijinal parfümler gibi şişelenerek ve özel ambalajda müşteriye sunuluyor. Eğer orijinal bir parfüm teninizde herhangi bir alerjik reaksiyon vermiyorsa Loris Parfüm’den alacağınız parfümler de vermez.

Üretimde kullandığımız malzemeler IFRA (Uluslararası Koku Birliği) onaylıdır. Bu onay sonrasında ise, hem Türkiye’de parfüm üretmek için gerekli standartları hem de ihracat yapmamıza olanak verecek standartları uygulamak zorunda olduğumuzu bir kez daha anımsatalım. Mağazalarımızdan alacağınız tüm ürünlerin arkasında bu standartlar, bizim kalite anlayışımız ve siz değerli müşterilerimize daha uzun yıllar hizmet edebilme arzusu var.