En Seksi Oryantal Kadın ve Erkek Parfümleri

En Seksi Oryantal Kadın ve Erkek Parfümleri

Havaların ısınmasıyla tenlerimiz de tıpkı evlerimiz gibi daha sıcak kokulara eğilim gösteriyor. Yazın kullandığımız esintili parfümler elbette hala kullanılabilir ama kışın sıcak kokularını da ortaya çıkarmakta fayda var. Sıcacık bir parfümünüz olsun isterseniz oryantal kokuların arasında kısa bir tur atmanızı öneririz.

Egzotik notaların, baharatların keskin dokunma noktalarının, tarçının, oud ağacının, karabiberin ve karanfilin etkisinden siz de payınıza düşen sıcaklığı alabilirsiniz. Oryantal parfümlerin kendilerine özgü sıcaklığı ve teninizi yumuşacık saran etkisi, sonbahar kış ayları için ideal bir seçim olabilir. Sıcak ve duygusal salınımlarla kendilerini gösteren oryantal parfümler, genellikle egzotik çiçek ve baharatlı kokularla işaretlenir.

Oryantal parfümler, misk, vanilya ve kıymetli odunlar gibi maddelerden zenginlik çeken sarhoş edici ve yoğun kokularıyla öne çıkarlar. Gizemli kadınlar ve erkekler, koyu tenler ve soğuk havalar dendiğinde akla ilk, oryantal parfümler gelir. Oryantal parfümleri tüm parfüm ailelerinden ayıran bir başka özellik zarafet ve lüksü simgelemeleridir. Bu nedenle yoğun bir oryantal parfümü, ofis ortamlarında veya okulda değil, daha özel ve özgür anlarda öneririz.

Çok spor bir kıyafetlere değil, daha şık ve gecelere uygun kıyafetlere eşlik ederler. Kişiliğinin koridorlarında bir parça sıcaklık, bir parça gizem, bir parça da erotizm saklı olsun diyen kadınlar ve erkekler oryantal parfümleri hayatlarının bir yerinde mutlaka kullanırlar. Kimisi için vazgeçilmez olur, kimisi içinse arada bir etkisine başvurulan özel bir cazibe silahı görevi görürler. Siz nasıl tercih edersiniz?

Oryantal Kadın Parfümleri

Sıradışı Bir Çekim Alanı

Parfümün geleneksel kurallarını hiçe sayan, anında fark edilen ve hayal bile edemeyeceğiniz kadar etkili bir oryantal parfüm arıyorsanız K-009 kadın parfümünü teninize dokundurun. Turunçgillerin ışıltıları arasında kavunun doygun aroması… Şeftali, vanilya, sandal ağacı ve paçulinin muhteşem orkestrasyonu. Lezzetli bir parfüm olur mu? Olmaz diyorsanız K-090 ile tanışın ve siz karar verin. Sıra dışı bir çekim alanı oluşturmak isteyen kadınlar için K-009’un vaat ettiklerinin sınırı yok.

Teninize ArmağanOlsun

Oryantal kokulara tutkun olanlar, sıcak notaların tenlerindeki buluşmasından apayrı bir keyif alıyorlar. K-015 kadın parfümünün dokusundaki kehribar ve yasemin birlikte muhteşem bir uyum yakalıyorlar. Odunsu notaların doygunluğunda zirveye ulaşan parfüm, kalıcılık anlamında kullanıcısından daima tam not almayı başarıyor. Sonbahar kış ayları için kendinize bir K-015 armağan etmeye ne dersiniz?

Özel Bir Deneyim

Oryantalin sıcaklığında vanilyanın yumuşacık kremsi yapısının varlığı çok şeyi değiştiriyor. K-092 kadın parfümü açık parfümü oryantal parfüm grubunun en sevilenlerinden biri yapan da işte bu birliktelik. Notalar arasındaki badem de bu kremsi dokunuşu destekliyor. Hindistan cevizi, sandal ağacı ve yaseminin beraberliği ile oryantal bir parfümün gelebileceği son noktayı K-92 ile deneyimleyin.

En Çekici Oryantal

Yine bir oryantal vanilya ve yine tutkuyla bağlanacağınız bir parfüm: K-133 kadın parfümü. Notalarının arasındaki vanilyanın varlığı her zamanki gibi çok nostaljik, çok yumuşak ve çok çekici bir etki oluşturuyor. Ananasın sulu ve egzotik etkisine eklenen manolya notası ise parfümün karakteristik güzelliğini ortaya çıkarıyor. Sandal ağacının sağlam etkisi parfümü kalıcı bir koku arayanlar için benzersiz kılıyor. K-13, size oryantallerin en çekicilerinden biri.

Oryantal Çiçek Açtığında

Size şimdi de bir oryantal çiçek sunuyoruz size. Vanilya yine başrolde ama bu kez yardımcıları da kendisi kadar güçlü ve derinlikli. Parfümün çiçek yanını yasemin notaları oluşturuyor. K-136 kadın parfümünün en önemli kozu olan tonka fasulyesi girdiği her ortamı yumuşatan çok özel bir dokuya sahip. Bergamot ise parfümün tazeliğini dengeliyor. **K-136** harika bir oryantal çiçek ve oryantal tutkunlarının göz bebeği olmaya aday.

Oryantal Erkek Parfümleri

Erkeksi ve Seksi

Baharat notalarının oryantal parfümlerin en önemli gücü olduğunu biliyoruz. Erkekler için oryantal kokularının içindeki baharatın çekim etkisi bir başka oluyor. E-20 erkek parfümü oryantal baharat koku grubunda bir parfüm olarak bu çekim etkisine fazlasıyla sahip. Deri, anason, tütün, bergamot ve limon karışımı bu harika iksir son derece erkeksi ve son derece dikkat çekici.

Tendeki baharatlı yansıma

Odunsu baharatlı bir oryantal de E-60 erkek parfümü. Kehribar bütün gücüyle parfümün dokularında dans ediyor. Kişniş dünyanın en özgün notalarından biri olarak parfüme çok özel bir tat katıyor. Tütün, kakule ve zencefil gibi iddialı notaların beraberliğiyle ortaya çıkan parfüm, esmer veya hala bronz olan teninizde muhteşem bir yansıma oluşturacak. E-60 ile kan uyuşması yaşarsanız, muhtemelen hiç ayrılmayacaksınız.

Sakin Bir Fırtına

Loris Parfüm Frequence serisinin oryantal kokularının arasında E-138 erkek parfümünün yeri başta. Kakuleden gelen baharat etkisi parfümün ruhunu derinleştiriyor. Lavantadan dinlendirici ve rahatlatan etkisini alıyor. Sedirin güçlü odunu gövdesinden aldığı derinlikle de kalıcı ve çok özel bir iksir haline geliyor. E-138’in kimyon ve vetiverle doruğa çıkan çekim gücü tartışma götürmez. Sıcacık ve etkili, özel ve sakinleştirici.

Kadınlar Onu Çok Beğeniyor

Frequence serisi içindeki en güzel oryantal erkek parfümlerinden biri olan E-179 erkek parfümü elma notalarıyla taptaze bir açılış yapıyor. Sedir, bambu ve hint ağacından odunsu yanını alarak devam ediyor yoluna. Zencefilin keskin aroması ile etkisi zirveye çıkıyor. Oryantal parfümlerin sıcaklığından etkilenen kadınlar için bu vazgeçilmez bir erkek kokusu. Ne de olsa parfümümüzü seçerken en önemli motivasyonlarımızdan biri karşı cinsin beğenisi değil mi?

Keskin Bir Dokunuş

E-222 erkek parfümü Frequence serisinin ilgi çekici oryantal çiçek kokularından biri. Çiçek olan tarafında gül var ve gül dünyanın en özellikli kokularından biri olarak parfüme güzellik katıyor. Paçuli, kehribar ve vanilya oryantal kokuların vazgeçilmez notaları arasında yer alıyor. Biber ise E-222’nin derinlerdeki acı yanını simgeliyor. Acı elbette teninizin hissedeceği bir acı değil, derin ve masum ama kendisini belli eden bir acı. Parfüme en yakışan türden…