Bergamot Kokulu Açık Parfümler

Narenciyelerin içinde, yenmediği halde diğerlerinden daha az keskin olan bir notadır bergamot. İnce ve karmaşık bir kokudur aslında. Tatlı, çiçeksi ve ekşi bir karakteri vardır. Bergamotun parfümeri için eşsiz bir malzeme olmasının sebebi onun hemen her notayla uyum sergileyebilmesidir. Bu uyum, kullanılan notaya göre keskin, tatlı, meyvemsi veya floral olabilir. Fakat bergamotun parfümdeki varlığı, doğrudan kokusunu duymasanız bile hissedilir. Bergamotun uçucu yağı olgunlaşmış meyve kabuğundan ifade edilir ve tatlı tazeliği için parfümler için çok ideal bir notadır. Bergamot, rahatlatıcı, yatıştırıcı ve arındırıcı faydaları ile bilinir. Fakat en önemlisi, spazm çözücü doğal tedavi olarak da faydalı olduğu, tedaviyi destekleyici bir etki yarattığı söylenmektedir. Dünyada ilk kez İtalya’nın Bergamot şehrinde üretildiği için bu şehrin adını alan bu özel narenciye, ünlü bir reçel çeşidi halinde de talep görür. Loris Parfüm’ün bergamot kokulu açık parfümlerini incelemeye başlamadan önce son bir ekleme yapalım. Bergamot, erkek parfümlerinin vazgeçilmez bir ögesi arak biliniyor. Öyle ki, onu erkek parfüm DNA’sının bir parçası olarak tanımlayanlar var.

Bergamot kokulu kadın parfümleri

Bir demet yasemin ve bergamot

Loris Parfüm Frequence Serisi K-136 kodlu açık parfüm

Loris Parfüm’ün dünya standartlarında ürettiği açık parfümlerinin bu kadar talep görmesinin nedeni kokularda yakalanan mutlak uyum ve kalite. K-136 kodlu açık parfümümüz de bu kaliteyi simgeleyen açık parfümlerden biri. Şehvetli ve büyüleyici bir açık parfüm olan K-136, yeşil notaların içine saklanmış bir demet yasemini ruhunuzun hizmetine sunuyor. Bergamot, kendisine has dengeli, taze ve Akdenizli kokusuyla parfümün kalbinde yer alıyor. Odunsu notalar, vanilya ve tonka fasulyesi K-136’nin derinliğindeki diğer notalar. Kadınsı, kalıcı ve güzel bir kokum olsun diyorsanız, K-136 içinizdeki kadını ortaya çıkarmak için tüm mağazalarımızda sizi bekliyor.

Neşeli ve sıcak buluşma için

Loris Parfüm Frequence Serisi K-271 kodlu açık parfüm

Çiçeklerin ve turunçgillerin birlikte oluşturduğu renkli bir bahçede yürümeye ne dersiniz? Bu cümbüşün yanında derinlikli ahşap notalarının ve misklerin huzuru da olsun. K-271 kodlu açık parfümümüz kristal parlaklığında bir etkiyi de yanında taşıyarak size böyle duygular vaat eder. Lezzetli bir bergamot ve mandarin buluşmasıdır o. Yasemin, bergamota güzelliğiyle eşlik eder. Sıcak ve kremsi sandal ağacı yumuşaklık içinde kucaklar. Biraz pudralı, kulağınızdaki bir fısıltı gibi ve kesinlikle kaliteli. K-271, denemeye kesinlikle değer.

Tendeki tehlikeli cazibe

Loris Parfüm Frequence Serisi K-269 kodlu açık parfüm

Bazı parfümler isteseler de masum olamazlar. Onların içinde vahşi, karşı konulmaz bir iksir bulunur ve bu iksir sayesinde vazgeçilmez olurlar. Loris Parfüm Frequence serisi K-269 kodlu açık parfüm işte bu tehlikeli gruba dahil. Bergamotun etkisiyle aydınlanıyor parfümün ruhu. Liçi meyvesi ve şeftalinin doygun tatlarıyla lezzetleniyor. Yasemin, şakayık ve portakal çiçeğinin suç ortaklığında bir kat daha güzelleşiyor. Odun, yosun ve mis kokularıyla ise teninizin derinliklerine sızmanın yolunu bulmuş oluyor. K-269 kullananlar, yeni bir parfüm seçmekte zorlanıyorlar.

Çiçeklerin bergamotla buluşması

Loris Parfüm Frequence Serisi K-257 kodlu açık parfüm

Çiçeklerin dokunuşlarından enerji ve güzellik alan, meyvenin lezzetiyle büyüyen bir koku. K-257’nin üst notalarında taze bergamot ve armut var. Bu iki birbirine benzemez meyvenin nasıl bu kadar etkileyici bir uyum oluşturduğunu şaşırabilirsiniz. Ama siz doğrudan ne armudu, ne de bergamotu duyacaksınız. Duyduğunuz onların oluşturduğu müthiş buluşmanın kokusu. Yasemin, şakayık ve manolya ise K-257’nin nedimeleri gibi süzülüyorlar kokunun içinde. Bergamotla başlayan bir hikayenin çiçek kahramanları onlar. Bu hikayenin bir parçası olmak için K-257 kodlu açık parfümümüzü keşfedin.

Çiçeklerin bergamotla buluşması

Loris Parfüm Frequence Serisi K-218 kodlu açık parfüm

Loris Parfüm Frequence serisi K-218 kodlu açık parfüm, oryantal çiçek koku grubunun şahane örneklerinden biridir. Kullanıcılarımızın en sevdikleri arasında yer alan K-218 dokusunu ve ruhunu bergamotun o taptaze dünyasından alıyor. Bergamotun keskinliğini yumuşatan vanilya parfümü aynı zamanda ısıtıyor. Şeftaliden yazın lezzetli tadını alan K-218, frezyanın asaletiyle ulaşabileceği son noktaya ulaşmış oluyor. Çiçek kokularından vazgeçmem diyorsanız ama kokunuzda oryantal bir hava da olmasını istiyorsanız K-218’i koklayın ve ona şans verin.

Bergamot kokulu erkek parfümleri

İsyanın başladığı nokta

Loris Parfüm Frequence Serisi E-219 kodlu açık parfüm

Doğuştan gelen güvenin ve kendinden emin duruşun sembolü E-219. Fakat aynı zamanda duygusal. Bu özellikler bir araya gelince erkeksi bir kokuya da dönüşüyor. Ve kesinlikle isyankar. Yumuşak ruhun içindeki isyanı hissediyorsunuz. Üst notalarda mandarin ve bergamot yer alıyor. Kokunun kalbinde vetiver, paçuli, sedir ağacı ve elma var. Koku piramidin temelini ise misk ve ambroksan oluşturuyor. İsyanın başladığı noktada, tutku da başlıyor. E-219 bu tutkunun parfümü işte.

Bergamottan gelen esintiler

Loris Parfüm Frequence Serisi E-195 kodlu açık parfüm

Loris Parfüm Frequence serisi E-195 kodlu açık parfüm, teninizdeki heyecanı harekete geçirecek tatlı ve baharatlı bir koku. Tüm tatlı ve baharatlı kokular gibi yüksek bir kalıcılık özelliğine sahip. Sonbahar kış aylarının vazgeçilmez parfümü olabilir. Yaz akşamlarında ise beyaz bir t-shirt veya beyaz bir gömleğe çok yakışır. Sizi farklılaştırın, gecenin seyrini farklılaştırır. Bergamottan aldığı enerjiyi lavantanın yatıştırıcı notalarına harmanlayarak baş döndürücü bir etki oluşturur. E-195’i tam olarak hissedebilmek için onunla bir kaç saat geçirin.

Erkeklik manifestosu

Loris Parfüm Frequence Serisi E-178 kodlu açık parfüm

Taptaze ve bir o kadar da güçlü bir erkek kokusu E-178. Loris Parfüm’ün IFRA standartlarında kullandığı özel esanslar ve formüller meyvesini vermiş ve ortaya iddialı bir erkek kokusu çıkmış. Kesinlikle asil ve güçlü bir koku. Işıltılı üst notalarda bergamot yer alıyor. Ambroxan güçlü ve odunsu bir iz bırakarak formüldeki yerini alıyor. Onu yerinde tutabilmeniz imkansız. Teninizde her an farklı bir etki oluşturuyor ve her adımda sizi kendisine bağlıyor. E-178 kullanmak istiyorum deyin parfümologlarımıza, kesinlikle denemenizi önerecekler.

Yaşam sevinc

Loris Parfüm Frequence Serisi E-130 kodlu açık parfüm

Özgür olmak istiyorum ve yaşamayı çok seviyorum diyor E-130 erkeği. Enerjisiyle büyülüyor. Üst notalarında domates yaprağı, mandalina ve bergamot olan E-130, bu üçlünün gücünü bir şova dönüştürüyor. Sonrasında sahnede beliren paçuli ve sandal ağacı ise kalıcılık ve güven getiriyor ortama. Hafif ve odunsu bir koku olan E-130 ten geçirdiği zaman boyunca daha da oturuyor ve nihayetinde ortaya çıkan duygu, koklayan için de müthiş bir deneyim oluyor.

Denizden esen rüzgar

Loris Parfüm Frequence Serisi E-124 kodlu açık parfüm

Loris Parfüm Frequence serisi E-124 kodlu açık parfümü fresh kokuların en beğenilenlerinden biri. Çok zengin notalardan oluşmasına rağmen, en baskın dokunuşları deniz notaları, bergamot ve sandaldan alıyor. Derinlerde saklanan şeftali, biberiye, çam, amber, misk, meşe yosunu ve vetiver gibi güçlü esanslar ise onu hem kalıcı, hem çok etkileyici hem de unutulmaz bir parfüm yapıyor. E-124’ü günlük kullanımda da, özel bir akşam yemeğinde veya eğlencesinde de aynı mutlulukla taşıyacaksınız. Çünkü onun teninize denizden taşıdığı rüzgarın içinde lezzetli bergamot notaları bulacaksınız.