En Güzel Menekşe Açık Parfümleri

Zarif, küçük, tatlı menekşenin böylesine destansı bir esansa imza atacağını kim tahmin eder ki? Onun güzelliği kokusundan değil, bir canlının yüzü gibi size bakan eşsiz desenlerden ve taşıdığı olağanüstü renkten gelir. Mor rengi ile birlikte anılan güzel menekşenin içine girdiği her parfüm, menekşenin güzelliğinden, morun asaletinden ve cesaretinden bir parça taşır.

Mor menekşenin notaları taze, biraz yeşil ve tatlıdır. Açık parfümlere kattığı bu üç etkinin, diğer notalarda eşleşmesiyle dünyanın en unutulmaz menekşe kokulu parfümleri ortaya çıkar. Menekşenin, parfümlere kalitesiyle birlikte kattığı bir diğer özellik de masumiyettir. Menekşe kokularını bazıları çok uçucu bulur. Ama onun o hassas doğasıyla gelen bir özelliktir bu, parfüm uzmanları bu uçucu etkiyi, misk, sandal, kehribar gibi güçlü notalarla birleştirir ve teninize bağlarlar. Menekşeyi tutarlar onlar ve güzel bir anı gibi size sunarlar.

Mor Menekşenin Asaleti

Loris Parfüm Frequence Serisi K-77 kodlu açık parfüm

Menekşenin en güzel yansımalarından biri olan K-77’yi tanımlarken ne tamamen çiçek kokusu ne de başlı başına oryantal ve baharatlı bir koku diyebiliriz. Hepsi! Kalıcı, kendini belli eden, her tende farklı farklılaşacak çok özel bir menekşe kokusu. Vanilya, Hindistan cevizi ve yasemin, menekşenin bu özel kokudaki eşlikçileri. Hepsi birbirinden güçlü ve güzel olan bu iddialı notalar bir araya geldiğinde biraz romantik ve kesinlikle akılda kalıcı bir parfüm ortaya çıkıyor. K-77’nin bir başka özelliği de bir zaman tüneli etkisi yapıyor olması. Sizi alıyor ve çok sevdiğiniz bir ana götürüyor sanki... Zarif, kadınsı ve sıradan olmaktan çok uzak.

Asi Menekşe

Loris Parfüm Frequence Serisi K-100 kodlu açık parfüm

Kokusu kendine yakışan ve onu iyi hissettiren kadını hemen fark edersiniz. Bakışlarında kokusundan aldığı buğu vardır kimi zaman ve kimi zaman da kokusundan aldığı cesaretle içinizi deler. Asi, kendinden emin ve cesur kadının parfümü K-100’ü mutlaka bir kez deneyin. Ona bir dakika verin ve teninizde oluşturduğu etkiyi izleyin. Meyveli çiçekli açık parfüm grubunun bu isyankar üyesinin bir yanında bir tutam meyve, diğer tarafında ise soğuk renklerini sıcak bir sihir gibi parfüme akıtan iris ve menekşeyi bulacaksınız. K-100 dolu dolu bir açık parfüm. Sizi sarıyor ve gün boyu bırakmıyor. Her an kullanabileceğiniz, fakat o her anın her birinde farklı etki bırakacak bir parfümünüz mü olsun. K-100 kodlu açık parfümümüzle bir randevu ayarlayın kendinize

Tutkunun Kokusu

Loris Parfüm Frequence Serisi K-112 kodlu açık parfüm

K-112 modern bir koku fakat sürprizli bir biçimde oryantal bir etki de yaratıyor. Loris Parfüm çiçek grubu parfümleri arasında yer alan K-113 karşı konulamayan bir tutku şelalesi hissi veriyor. Üst notalarındaki baharatlardan aldığı yumuşak ve sıcak dokuyu, orta notalarda bekleyen gül ve menekşeye taşır. Bu iki güzellik kraliçesi sanki podyumda yarışır gibi alt notalara tüm ruhlarını katarlar. Parfümün temel notaları arasında yer alan ağaç ve misk ise K-112’yi teninize mühürler ve tutkuyu teninize aktarır. Kesinlikle bir deneme yapmalısınız. Eğer size o tutkuyu verdiğini hissederseniz, ayrılamayacaksınız.

Son Derece Kararlı

Loris Parfüm Frequence Serisi K-120 kodlu açık parfüm

Kadınsı ve kararlı. K-120’yi tarif ederken kullanabileceğiniz en iyi iki sözcük bunlar olabilir. Parfümün pudralı bir dokusu var. Kaliteli bir parfümden aradığınız her şeyi size sunan, kalıcı, etkili ve insanı içine alan bir kokusu. Nefis bir çalışan kadın kokusu diyebiliriz onun için. Tüm gün rahatlıkla taşırsınız ve her an etkisini hissedersiniz. K-120’nin koku piramidinin üst notalarında Jamaike biberi ve frezya var. İnanılmaz bir denge yaratıyorlar birlikte. Menekşenin kalbinde K-120’mi var yoksa K-120’nin kalbinde menekşe mi? O kadar yakışıyor ki... Süet dokunuşları kaliteyi artırırken kalıcılığı da yukarı çekiyor. Gerçekten mis gibi kokmak için K-120’yi şifonyerinizde yer açın. Onu çok seveceksiniz. (image: kesfedin-blog.png)

Çiçek Bahçesindeki Küçük Menekşe

Loris Parfüm Frequence Serisi K-154 kodlu açık parfüm

K-154 ile teninize duygulu ve kalıcı bir buket iliştirmiş olacaksınız. Gül, menekşe, iris, sardunya ve zambağın buluşması o. Ama bu güçlü notalarının birlikte oluşturduğu bir cazibe merkezi. Çiçeklerin büyülü etkisi parfüme benzersiz bir duygu katıyor. Sonra sandal ağacının doygun ve oturaklı etkisinde kalıyorsunuz. Miskle bağlanıyor K-154’ün hikayesi ve güçlü misk, teninize onu bağlıyor. Bir açık parfüm satın alacaksanız, önce ondan bir nefes çekin. Eğer siz bir çiçek tutkunu iseniz, K-154 kodlu açık parfüm aradığınız çiçek bahçesine sizi en kısa yoldan taşır.

Kalbinden Menekşe Geçiyor Mu

Loris Parfüm Frequence Serisi K-176 kodlu açık parfüm

K-176’nın bütününü meyveli ve bitkisel notalarla oluşturulmuş çok zarif ve çok akılda kalıcı bir parfüm olarak tanımlamak mümkün., Siyah frenk üzümü, ahududu ve pembe greyfurtun üst notaları, lezzetli bir uyum ortaya koyuyor. Parfümün kalbi, menekşe, kırmızı şakayık, zambak ve vadi zambağı için çarpıyor. Buradaki çiçek uyumu parfümün sürprizli yanı ve bu da onu vazgeçilmez kılıyor. Vanilya, parfümün tabanını yumuşatıyor ve kremsi bir hava katıyor. Kaşmir ve misk ise onu toprağa bağlayan odunsu tonla parfümün karakterini şekillendiriyor. Hiç bir kalıba uymayan, olduğu gibi ve hafızalarda iz bırakan bir parfüm arıyorsanız.... K-176’yı size gururla sunuyoruz.