Şeftali Kokulu Parfümler

Şeftalinin kokusu bile tat alma ve koku alma duyunuzda inanılmaz bir etki gösterir. Şeftali kokusunun kendine has ve doygun etkisi, içine girdiği her parfümde cazip bir etki vermesine yol açar. Dünyanın hemen hemen tüm parfüm üreticileri, şeftalinin emsalsiz kokusunu iddialı karışımlarda kullanırlar. Açık parfümde de şeftali hem meyvesinin hem de çiçeğinin notalarıyla çok kullanılan ve çok sevilen bir kokudur. Şeftali davetkardır ve size şahane yaz mevsiminin tüm duygularını bir çırpıda taşır. Onun açık parfümlere kattığı zenginliği katabilen çok fazla meyve yoktur. İster kolonyada, ister yoğun esans oranlı extract bir parfümde kullanılsın; şeftali teninizde de, duygularınızda da bir fark yaratır ve bu fark yanında kullanılan notalarla doğru orantılı olarak genellikle gün boyu sizinle olur.

Şeftali, bilinçaltınızdaki ılık yaz akşamlarıdır ve son derece kadınsı ve davetkar kokusuyla sizin bile fark etmediğiniz duygularınızı ortaya çıkarır. Işıltılı, kadifemsi, doygun ve derin iz bırakabileceğiniz kokular arıyorsanız Loris Parfüm’ün şeftali kokulu açık parfümlerine göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Ve elbette en kısa sürede mağazalarımızdan birine uğrayarak denemenizi...

Farklı bir güzellik

Loris Parfüm Frequence serisi K-81 kodlu açık parfüm

Loris Parfüm’ün şeftali notalı parfümleri arasında K-81 kodlu açık parfümün özel bir yeri var. K-81’e şeftalinin tatlı kokusunu dengelemek üzere greyfurt eşlik ediyor. Bu iki etkili notanın biri keskin diğeri yumuşak ve birlikte enfes bir ahenk yaratıp K-81 kodlu açık parfümümüzü unutulmaz kokular arasına taşıyorlar. Bu iddialı iki meyvenin iki tane de çiçek eşlikçisi var. Ve ikisi de güzellik tanımlanırken orada yer alıyordu: yasemin ve manolya. Yazın müjdeleyicisi bu iki çiçek şeftali notalarının arasında dans ederek K-81’e kalıcılık, iddia, güzellik ve zevk taşıyorlar. Sıradan olanı değil farklı olanı arayanlar için.

Oryantal çiçekte şeftali

Loris Parfüm Frequence serisi K-90 kodlu açık parfüm

K-90 kodlu açık parfümümüz zengin bir koku piramidine sahip ve bu koku piramidinin en etkili notalarından biri de şeftali. "Hangi parfümü kullanıyorsun" sorusunu bol bol duyacağınızdan emin olacağınız bir parfüm mü arıyorsunuz? K-90 kodlu açık parfümümüz sizin için üretildi demektir. Şeftaliye eşlik eden notalar da en az onun kadar iddialı. Leylak ve yasemin bu kokunun çiçek notaları. İkisi de kendilerine has bir tat doku katıyorlar bulundukları her parfüme. K-90 kodlu parfümün diğer iki notası biber ve kehribar. Onu bir meyve veya çiçek kokusu olmaktan çıkarıyor ve oryantal havasını sağlıyor. Bu oryantal doku onu kalıcı, etkili ve cazip bir parfüm yapıyor.

Duygusallığın kadınsı çekimi

Loris Parfüm Frequence serisi K-121 kodlu açık parfüm

Loris Parfüm, K-90 kodlu açık parfümüyle son derece kadınsı ve bir o kadar da yumuşak bir parfümü beğenilerinize sunuyor. Özgürlüğüne düşkün ve günün getirdiği sürprizleri seven biriyseniz işte tam size göre bir koku K-121. Şahane bir çiçek meyve kokteyli hissi sunuyor kullanıcısına.... Şeftalinin tadını yine bir narenciye ile, portakalla dengede tutuyor. Bir yanına vanilyanın kremli tadını almış diğer yanına ise yaseminin büyülü kokusunu...

Bir çiçekahengi

Loris Parfüm Frequence serisi K-168 kodlu açık parfüm

Loris Parfüm K-168 kodlu açık parfümü tanımlarken bir çiçek dürbününden bakmak gibi diyebiliriz. Renkler, kokular, hisler ve kokunun etkisi her an değişebilir. Sulu şeftalinin kadifemsi etkisini ışıldatan üç güzel çiçek: Yasemin, gardenya ve gül. Üçü sanki bir yarış halindeler ve aslında bu yarış şeftaliye yarıyor ve onu aydınlatıyor. Paçulinin varlığı da K-168’ü zenginleştiriyor ve kalıcılığını artırıyor. Kendine özgü ve has kokusuyla gün boyu sizi bırakmasını istemeyeceğiniz bir kokunuz mu olsun? O halde K-168 ile tanışın.

Derinlerden gelen şeftali rüzgarı

Loris Parfüm Frequence serisi K-191 kodlu açık parfüm

Frequence serisinin harika kokularından biri de K-191 kodlu parfüm. Son derece kalıcı ve oryantal notaların bir arada dans ettiği bu özel kokunun üst notalarında ahududu ve şeftali var. Kokunun kalbinde yer alan yasemin ve portakal çiçeği K-191’in cazibesini artırıyor. Dip notalarda ise, kehribar, sandal ağacı, misk ve gül ağacı var. Kehribardan kalıcılık, sandal ağacından derinlik, miskten oryantal etki ve gül ağacından ise son derece farklı bir dokunuş alan K-191 kodlu açık parfüm şeftalinin kendini dozunda ve nefis bir biçimde hissettirdiği çok özel bir karışım.

Kokunun ahengi

Loris Parfüm Frequence serisi K-217 kodlu açık parfüm

Loris Parfüm K-168 kodlu parfüm kadınsı, iddialı ve zarif bir parfüm. Hem gündüz hem de gece kullanımına uygun ve her tende farklı bir seyir izliyor. Egzotik meyvelerin ve çiçeklerin olağanüstü bir karışımını denemek isterseniz sizi en yakın mağazamızda K-217 nolu parfümümüzü denemeye davet ediyoruz. Şeftaliye eşlik eden notaların en belirginleri, kehribar, badem, misk ve orkide. Her biri birbirinden güçlü ve kalıcı bu notaların varlığı K-217’i zenginleştiriyor ve teninize tutunmasını kolay bir hale getiriyor.

Yaseminin şeftaliyle flörtü

Loris Parfüm Frequence serisi K-247 kodlu açık parfüm

Loris Parfüm’ün şeftali notaları parfümleri arasında K-247’nin çok özel bir yeri var. Sabah güneşinde ısınan ama gecenin çiy tanelerini hala barındıran bir yasemin çiçeği karşılıyor sizi. Şeftali notası bu güzel çiçeğin etkisine tat katıyor ve zenginleştiriyor. Gül notaları ise kendilerinden beklenen asil etkiyi getiriyorlar yanlarında. Daha yoğun ve daha kalıcı bir etki için parfüm uzmanlarının en çok kullandıkları iki nota olan kehribar ve paçuli bu karışımı mühürlüyor. K-247, etkisine doyamayacağınız bir parfüm.

Şeftali yumuşaklığı ve narenciye keskinliği

Loris Parfüm Frequence serisi K-271 kodlu açık parfüm

K271’i size büyük bir gururla sunuyoruz. Şeftali notalarından hoşlanan müşterilerimizin favori parfümlerinden biri olan K-271 kodlu açık parfümümüz, şeftaliyi bergamot ve mandalinanın eşliğinde sunuyor teninize. Narenciyelerin taptaze ve benzersiz etkisi şeftalinin tatlılığında yumuşak bir hal alıyor. Gülün büyüsünden vazgeçmeden yoluna devam eden bu özel koku piramidinde son noktayı sandal ağacı koyuyor. Daha derin, daha kalıcı ve çok özel.