Yeni Parfümünüz Hangisi Olsun?

Yıllardır aynı açık parfümü mü kullanıyorsunuz? Tamam o da olsun, ama hadi gelin biraz cesaretle yepyeni bir kokuyu deneyin teninizde. Yepyeni bir koku bazen size yepyeni bir heyecan katar. Aradığınız biraz heyecan ise, yeni kokuların koridorlarında ilerleyin. Açık parfüm pazarının yükselen markası Loris’te size heyecan verecek bir koku mutlaka vardır.

Sade ve çok fazla süs istemeyen biri misiniz

Açık parfümünüzü seçerken çiçek kokularını gözden geçirmenizi tavsiye ederiz. Çiçek kokuları abartılı olmayı sevmeyenler için idealdir. Her mevsim rahatlıkla kullanılabilir. Çantanızda taşıyacağınız açık parfümünüzü arada bir kullanırsanız, taşıdığınız çiçek kokusunu destekleme şansınız olur. Çünkü çiçek kokuları yanlarında kullanılan diğer notalar da hafif ise daha çabuk uçar. Parfümünüz kalıcı olsun istiyorsanız çiçek kokularına eşlik eden baharatlı kokuları tercih etmeniz gerekir.

Yaz akşamlarında kokunuzla fark yaratmak mı istersiniz

Malum yaz demek düğün demek, nişan demek, kına gecesi demek ve özel gecelerde giyeceğiniz özel giysilere eşlik edecek kokular konusunda biraz daha cesaretli davranabilirsiniz. Oryantal kokular içlerindeki baharatlarla sizi gece boyu yalnız bırakmaz. Şipre koku gruplarımız arasındaki güçlü esanslara sahip harika kokular var. Açık parfümünüzü seçerken parfümologunuzu şipre kokuları denemek istiyorum şeklinde uyarabilirsiniz. Daha etkileyici kokuları oryantal serilerimizde bulabilirsiniz. Oryantal kokular tıpkı isimleri gibi sizi sıcak ve baharatlı diyarlara taşırlar. Bir açık parfümü aynı gece içinde denememenizi öneriyoruz. Her koku herkes için aynı etkiyi ortaya koymaz. Açık parfümünüzü hiç değilse bir gece önce deneyin ve teninizdeki yolculuğunu hissedin. Aradığınız etkiyi yakaladıysanız, o özel gecede çok daha rahat hissedersiniz.

Sporcu bir kişiliğiniz mi var

Sporcu bir kişiliği olanlar, çok hareket ederler ve tabii ki terlerler. Terleyen vücutta çok baharatlı veya çok odunsu kokular ağır durabilir. Sizin daha sportif bir açık parfüm seçmeniz gerekir. İçinde aquatik notalar olan kokuları mutlaka isteyin. Okyanus esintileri, deniz notaları sizi gün boyu fresh hissettirin. Suyun serinliğinden yararlanın. Elbette her açık parfümün temiz bir tende işi durduğunu unutmadan. Temiz olmayan tende kullanacağınız parfüm bakterilerin çoğaldığı bir ortamda gerçek performansını göstermez. Çiçek notaları, pudralı parfümler, bademin etkisiyle kremsi bir yumuşaklık kazanan parfümler hoşunuza gidebilir.

Çok romantik biri misiniz

Harika! Meyveli çiçekli kokuları mutlaka deneyin. İnci gibi hissetmenizi sağlayacak, romantik ruhunuza iyi gelecek meyvelerin ve çiçeklerin dünyasına mutlaka göz atın. Meyve ve çiçek kokularının arasında vanilyanın tadını da arayabilirsiniz. Vanilya girdiği her ortama romantizm katan çok özel bir notadır. Özellikle meyve ve çiçeklerle kullanıldığında çok tatlı ve dengeli bir etki oluşturur. Romantik yanınız bu tatlı etkiyi mutlaka çok sever. Tonka fasulyesi de kokuların içine hoş bir tat katan bir başka notadır. Tonka fasulyesi içeren kokularımızı da gözden geçirin. Romantikler genellikle hafif ve kendileriyle bütünleşen kokuları severler. Açık parfüm koleksiyonumuzda sizi pembe düşlere, incilere, pudra kutularına ve pastel rengi güzelliklere ulaştıracak bir açık parfüm bulmak için mağazalarımızı ziyaret edin.

Toplantıdan toplantıya koşan bir iş insanı mısınız

Elbette bu durumda kokunuzun tonuna çok dikkat etmeniz gerekir. Sizi hem gün boyu iyi hissettirecek bir açık parfüme ihtiyacınız var hem de abartılı olmayan... Abartılı parfümler gece buluşmalarında, özel günlerde gayet iyi etki eder ama koşuşturmalı bir iş gününde, bir çok insanın olduğu bir toplantıya çok oryantal, çok baharatlı, çok ağır bir kokuyla girmek istemezsiniz. Parfümologunuza hafif ve etkili bir koku aradığınızı iletin. Kremsi, pudralı, yumuşak bir koku olabilir demeyin unutmayın. Çiçek kokuları da size uygun olabilir, narenciye kokularından oluşan Citrus koleksiyonunun kokuları da. Ne olursa olsun, kokunun teninizdeki etkisini kullandığınız ve sokağa çıkacağınız gün deneyimlemeyin. Gün içinde sizi kesinlikle iyi hissettirecek bir kokuya sahip olduğunuzdan emin olun. Çünkü günün ortasında değiştirme şansınız olmaz. Parfümologlarımız size en doğru kokuyu bulmak için tüm mağazalarımızda desteğe hazır. Onlara kendinizle ilgili biraz bilgi vererek, size en yakışacak açık parfüm önerisini getirmelerine yardımcı olabilirsiniz. 400’e yakın çeşidimiz arasında sizi mutlu edecek bir Loris mutlaka var.