Açık Parfüm Pazarında Parfümolog Dönemi

Bayi çalışanlarına ve dolayısıyla müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek için aralıksız çalışan Loris Parfüm, açık parfüm pazarının kalite standartlarını yükseltecek eğitim programını sürdürüyor. Loris Akademi çatısı altında başlattığımız eğitimlerimiz, Parfümoloji müfredatı içeriğiyle açık parfüm sektörüne kalifiye parfüm uzmanları yetiştirmeyi planlıyor. Parfümoloji müfredatına dayalı eğitimimizi başarıyla bitiren Parfümologlarımız kariyerlerinde yepyeni bir döneme adım atıyorlar.

Parfümolog kimdir

Açık parfüm pazarı giderek büyüyor ve Loris Parfüm olarak yüzlerce mağazamızla bu pazardaki yerimizi güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Amacımız hem müşterilerimize çok daha iyi hizmet sunmak hem de çalışanlarımızın kariyerlerine yatırım yaparak, mesleki ve kişisel gelişimlerine yön vermek. Bu amaçla Parfümoloji adı altında tüm mağaza çalışanlarımıza yönelik olarak uyguladığımız eğitim müfredatı, uçtan uca parfüm satış uzmanlığını ve mağazacılığı kapsıyor.

Mağazalarımızda müşterilerimizle yüz yüze iletişim kuran satış danışmanlarımızın, aynı zamanda yaptıkları işte birer uzman olarak eğitim almaları, kurumsal kültürümüzde yerleşmesini arzuladığımız önemli bir iş hedefidir. Bu hedefe ulaştığımızda, müşterilerimizin parfüm ile ilgili tüm sorularını yanıtlayabilecek kapasitede bir ekibe sahip olurken, çalışanlarımızı da uluslararası standartta bir donanıma sahip kılmış olacağız.

Parfümologlar öncelikle LORIS markasını çok iyi tanır, markamızın hedeflerini, sorumluluklarını ve markamıza değer katacak faktörleri net olarak bilirler.

Yetkinliklerimize, kurumsal kültürümüzün yapıtaşlarına ve kurumsal değerlerimize hakimdirler ve bu değerlerin müşterilerimize yansıtılması konusunda aktif olarak görev alırlar.

Parfümoloji eğitimleri aynı zamanda temel koku eğitimlerini ve LORIS Parfüm’ün ürün skalasını ve ürün bilgilerini de ayrıntılı olarak kapsamaktadır. Mağazalarımızdan içeri giren her müşterinin kokulara ve LORIS Parfüm ürünlerine yönelik sorularını bilgi ve eğitimleri sayesinde doğru olarak yanıtlarlar. Benzer ürün ve markalardan LORIS Parfüm’ü ayıran en önemli fark parfümologlarının bilgi ve vizyonudur.

LORIS Parfüm mağazalarının kurumsal standartları, ürün dizilimleri ve mağazalarda çalışan ekibin giyim standartları eğitimin önemli bir parçasını oluşturur.

Parfümoloji eğitiminin bir diğer önemli başlığı, LORIS Parfüm’ün bir perakende satış kanalı olmasından kaynaklı mağazacılık eğitimleridir. Perakendeciliğin temel tanımlarından başlamak üzere, mağaza açılış kapanış standartlarına, mağazacılıkta karlılık, verimlilik, kampanya yönetimi, stok yönetimi ve ürün siparişine dek geniş bir skalada mağaza yönetimi modülü tamamlanır.

Markalarına, koku ve parfüm bilgisine ve nihayetinde mağazacılık konusuna ayrıntılı bir biçimde hakim olan LORIS Parfümologlarının eğitimlerinin son aşaması, müşteri ilişkileri yönetimi, satış eğitimi, işe liderlik edebilmelerini sağlayan bilgiye ulaşmaları ve satışı en iyi biçimde sonlandırmalarını sağlayan taktiklerin verilmesidir.

http://lorisakademi.com/

LORIS Parfüm’ün, sektörün niteliklerini artırmaya ve mağaza yöneticilerinin müşteriye sundukları servisi maksimuma çıkarmayı hedefleyen Parfümoloji standartlarının tüm mağazalarımızda başarılı bir biçimde uygulanması, LORIS Akademi’nin ana hedefidir.

LORIS Akademi’de, mağazalarımızdaki parfümoloji eğitimlerinin yanı sıra merkez ofis personelimizin bilgi ve yetkinliklerini artırmaya yönelik tüm gelişim programları da planlanmaktadır. Tüm eğitim programlarımızın hedefinde, insana verdiğimiz değer ve kendi çalışanlarımız aracılığıyla müşterilerimizde yaratacağımız mükemmel alışveriş deneyimi vardır.

2020 hedefimiz olan yurt içinde 300 ve yurt dışında 300 mağaza hedefimize bizi taşıyacak en önemli unsurun bu alanda yapacağımız yatırımlar olduğuna inancımız tamdır. LORIS Kurum Kültürünün en önemli yapı taşları olan değerlerimizle büyümeye, istihdam yaratmaya, katma değerli hizmet üretmeye ve ekonomiye değer katmaya devam edeceğiz. Ülkemizin genç nüfusuna ve dinamik ekonomik yapısına olan inancımızla yenilikçi çalışmalarımızı artıracak ve kendi segmentimizin lider markası olmak konusundaki çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz.