Açık parfüm hakkında herşey

Kendinize en yakışan ve kaliteli bir parfüm kullanmanın sizi çok özel hissettireceğinize eminiz. Kalite standartları gözetilerek üretilen, güvenle kullanabileceğiniz ve bütçenizi zorlamayacak, aynı zamanda kalıcı bir parfüm kullanmak ise birçok insanın en büyük hayali. Tüm dünyada açık parfüm pazarının büyümesinin sebebi, bu parfümlerin üretilirken günümüzde son teknoloji üretimle yapılması, sağlığa uygun ve fiyatlarının cazip olması sayesinde tüketiciler tarafından yoğun ilgi görmesidir. Çok sevdiğiniz markaların orijinal parfümlerine yüksek fiyatlar ödemek istemeyebilirsiniz. Açık parfüm markalarının devreye girmesiyle, dünyada trend olmuş kokular her gelir düzeyinden tüketiciye parfüm kullanma, adını çok sık duydukları bir kokuyu deneyimleme şansı veriyor.

Loris Parfüm olarak, parfüm pazarının en güçlü oyuncularından biri konumundayız ve bu gücü, müşterilerimize sunduğumuz kaliteli ve ekonomik ürünlerden alıyoruz. Dünya trendlerini takip ediyor ve müşterilerimize dünyanın en beğeniler koku gruplarını sunmaya gayret gösteriyoruz. Açık parfüm markalarından, oda kokuları, araç kokuları, deodorantlar, vücut bakım ürünleri gibi özel ürünlerimizle de ayrılıyoruz. Tüm ürünlerimizin ülkemizin ve Avrupa Birliği’nin belirlediği koşullarda üretiliyor ve pazara sunuluyor.

Avrupa Birliği ve IFRA Standartları

Tüketicilerin parfüm seçerken akıllarına gelen en önemli soruların başında, kullanacakları ve doğrudan tenlerine uygulanan parfümlerin kaliteli olup olmadığı geliyor. Kalite konusunu açık parfümler için geniş bir çerçevede değerlendirmek gerekiyor. Loris Parfüm üretimi yapılırken, dünyada geçerli olan üretim standartlarıyla birlikte GMP Standartları ve Avrupa Birliği esaslarına uygun üretim gerçekleşiyor.

Bir marka olmak için birçok kalite parametresine uyulması gerektiğini unutmayın. Siz Değerli Müşterilerimize sunduğumuz tüm ürünlerimizde en kaliteli ham madde kullanımına özen gösteriyoruz. Esanslarımız Türkiye’nin en kaliteli ve uzman firmalarından temin ediliyor. İnsan sağlığına zarar verecek herhangi bir madde üretimimizde yer almıyor. Tüketicilerden gelen en önemli soruların başında açık parfümlerin cildimiz için yararlı olup olmadığı sorusudur. Dermatolojik açıdan bir parfümün cilde yararlı olması beklenemez. Burada önemli olan cilt dostu ham maddelerin kullanılmamasıdır. Cilde zarar vermeyen maddelerle üretilen parfümler insan sağlığını da tehdit etmez.

Hassas ve alerjen bir cildiniz yoksa parfümlerimizi ve ürünlerimizi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Üretimde yakaladığımız bu kalite sayesinde, hemen her kıtada yüzlerce satış noktasına ihracat gerçekleştiriyor, yurt dışı mağazalarımızla da hizmet veriyoruz. İhracatta yakaladığımız bu başarı, özellikle Avrupa Birliği ülkeleri gibi yüksek standart bekleyen ülkeler için üretim kalitemizin de bir göstergesidir. Loris Parfüm’de üretilen her bir ürünün standardı aynıdır. Yurt içinde veya yurt dışında satın alacağınız parfümler birbirinin aynıdır ve yüksek standartlarda üretilmiştir. Gönül rahatlığı ile satın alabilir, kullanabilir ve hediye de edebilirsiniz.

Açık parfümler sahte midir

Sahteciliği bir konuda insanları yanıltmak gibi basit bir tanımla ele alırsak, açık parfüm markalarının sahte parfüm markalarıyla karıştırılmaması gerektiğini net olarak söyleyebiliriz. Bu konu, tüketicilerin %100 dikkate alması gereken önemli bir konudur.

Orijinal bir parfümün kılığına girerek, hangi üretim süreçlerinden geçtiği belli olmayan bazı kimyasal karışımları yine orijinali taklit edilerek üretilmiş şişelerle tüketiciye ulaştırmak tamamen bir sahteciliktir. Tüketici ürün paketini orijinal markalarla aynı zannederek yanılabilir, sağlıksız bir ürüne yüksek ücretler ödeyebilir. Kokunun test şişeleri bazen orijinal tutulur ve tüketici aldığı şişenin de orijinal olduğuna inandırılır.

Açık parfümde marka olmayı başarmış bir üreticiyi, Loris Parfüm gibi dünyanın dört bir yanındaki markalarla tüketicisine ekonomik fakat kaliteli ürün sunan bir tüketiciyi bu tür üreticilerle karıştırmamak gerekir. Tüketiciler sokakta, mümkün olmayan bir fiyatla orijinal olduğu iddia edilerek satılan parfümlerle, en işlek cadde ve AVM’lerde ulaştığı açık parfüm üreticilerinden aldığı parfümler arasındaki kalite farkı konusunda bilinçlenmelidir. Loris Parfüm olarak bu konuda farkındalık oluşturan yazılarımızı sürdüreceğiz.

Parfümlerin Kalıcılığı Nasıl

Bir parfümün kalıcı olması elbette bir kalite ölçüsüdür. Fakat aynı zamanda kalıcı olması farklı birçok etkene de bağlıdır. Örneğin çiçek kokuları, oryantal kokulardan daha az kalıcıdır.

Parfümün kalıcı olması sadece parfüm içeriğiyle de ilgili değildir. Soğuk havalarda cilt daha kuru olur ve parfümün kalıcılığı azalır. Yazılarımızı sıkı takip edenler iyi biliyor ki nemlendirilmiş bir cilt tüm parfümler için kalıcılık sağlar. Kışın ciltlerimiz kuruyken hafif çiçek kokulu parfümler kullanıyorsak, kısa sürede parfümün etkisi azalabilir. Bu yüzden kışın biraz daha baharatlı, tatlı, odunsu kokuların kullanılması parfümünüzün daha kalıcı olmasını sağlar. Çiçek kokusundan vazgeçmem diyorsanız gün içinde parfümünüzü tazelemeniz faydalı olacaktır.

Kışın cildi nemlendirmek kalıcılığı artırırken, yazın da fazla nemden parfümlerin tendeki ağırlıkları farklılaşır. Çok ağır bir kokuyu çok sıcak bir yaz gününde kullanırsanız sadece etrafınızdakiler değil siz de rahatsız olabilirsiniz. Nem, parfüm kalıcılığını doğrudan etkileyen bir faktördür.

Bir başka etken de parfümünüzü nasıl sakladığınızdır. Parfümler serin bir ortamda ve gölgede olmalıdır. Satın aldığınız parfüm ne olursa olsun eğer güneşte durursa doğal olarak kimyasal değişime uğrar ve ilk andaki etkisini yitirebilir. Açık parfümler ve orijinal parfümler için aynı şekilde geçerli olan bu kuralların dışında, parfümünüzün daha kalıcı olmasını ister iseniz cildinizdeki koku katmanlarını artırabilirsiniz. Duşta kullandığınız jel, vücut losyonunuz, deodorantınız ve son olarak parfümünüz aynı koku olursa, kalıcılık belirgin biçimde artacaktır. Tam tersi de eğer çok farklı koku katmanları oluşturursanız, üzerinizdeki kokuların baskınlık derecelerine göre kokular birbiriyle bir çeşit savaşa girecekler, hangi koku daha yoğunsa o öne çıkıp parfümünüzün etkisini değiştirecektir.

Aynı şekilde yoğun kokuların olduğu ortamlarda çok fazla kalırsanız kokunuzun etkisi değişir. Kullandığınız parfümün kalıcı olup olmaması ile ilgili fikirlerinizi lütfen tüm bu faktörleri gözden geçirerek karar belirleyin. Açık parfüm orijinal parfümden daha az kalıcı değildir. Hatta Loris’e ait tüm parfümlerin en az orijinali kadar kalıcı olduğunu söyleyebiliriz. Dünyanın en beğenilen bazı parfümler bile tende çok kısa süre kalabilir. Bu tamamen parfümün notaları ile ilgili bir konudur. Bazı notalar daha uçucudur, bazı notalar ise içerikleri gereği teninize tutunur ve çok daha uzun süre etkisini sürdürürler. Kalıcılık bir parfümü oluşturan koku piramidiyle de ilgilidir. Loris Parfüm’den satın alacağınız parfümler, en iyi ham maddelerin kullanımı ile üretilirler. Sizin teninizin özellikleri de bir parfümün teninize tutunma süresini etkiler, eğer genel olarak nemli ve yağlı bir cildiniz varsa, notalar cildinize daha kolay tutunur. Çok kuru bir cildiniz varsa biraz daha oryantal ve baharatlı kokuları seçtiğinizde parfümünüzün etkisini çok daha uzun süre hissedersiniz.

Loris’in uygun fiyat politikasının sırrı

Bugünün tüketicisi artık marka kavramının ne anlama geldiğini gayet iyi analiz ediyor. Bazen aynı kalitede üretildiğini bildiğimiz halde marka olan bir pantolonu giymeyi tercih ediyoruz. En kaliteli deriden üretilmiş ama marka olmamış bir çanta yerine, 10 katı yüksek bir fiyatla bazen daha düşük kalitede bir deri çantayı tercih ediyoruz. Bu tamamen bizim marka algımızla, ne ile tatmin olacağımızla ilgili bir konu. Cep telefonundan, giysiye hatta oturmayı tercih ettiğimiz sitelere kadar marka tercihlerimiz devreye giriyor.

Açık parfüm markaları, tüketiciye sundukları ürünlerde marka maliyetini daima düşük tutmaya çalışıyorlar. Loris Parfüm, sadece Türkiye’de değil dünyanın dört bir yanında bir marka olarak kabul görüyor. Fakat büyüyen markamızın maliyetini tüketicimize yüklemiyoruz. Satış kanallarımıza doğrudan ürün sağlıyoruz. ARGE laboratuvarlarımıza, mağaza çalışanlarımızın eğitimlerine, ürünlerimizin kalitesine odaklanıyoruz. Ekonomiye can katmak ve tüketicilere uygun maliyetlerle ulaşmaya devam etmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

Loris Parfüm olarak yurt içi ve dışındaki yüzlerce mağazamızda, kaliteli bir markayı, ulaşılabilir kılmak ve herkesin tercih ettiği parfüm markası olarak müşteri memnuniyeti oluşturmak hedefindeyiz.

Kısaca parfüm

• Açık parfüm markaları, dünyanın en beğenilen parfümlerinin muadillerini üretirler. Kendi markasına yatırım yapan açık parfüm üreticileri, ARGE faaliyetlerini de sürekli kılıp kendi parfüm koleksiyonlarını oluştururlar. Loris Parfüm, muadil parfüm üretiminin yanı sıra kendi koleksiyonunu da ortaya koyan özel markalardan biridir.
• Alacağınız ürün ne olursa olsun karşınızda güvenilir bir üretici veya satış noktası olduğundan emin olmak istersiniz. Bilinçli bir tüketici yediği içtiği veya tenine değer ürünlerde de, kullandığı TV veya cep telefonunda da bu özelliğin olmasını ister. Loris Parfüm yüzlerce mağazası, yurt içinde ve yurt dışındaki yapılanması ve oluşturduğu marka güveni ile tüketicisinin daima yanındadır. Olası sorunlar durumunda tüketicimize her an destek olacağımız bir müşteri ilişkileri departmanı sizinle dilediğiniz anda iletişim haline geçer.
• Açık parfümü sahte parfümlerden ayırmalısınız. Açık parfüm sahte parfüm anlamına gelmez. Sahte parfümler müşteriyi ambalajla, içerikle, söylemleriyle yanıltabilirler. Taklit ettikleri ürünün kalitesine sahip olamazlar ve genellikle kötü koşullarda üretim gerçekleştirirler. Açık parfüm üreticileri ise, muadil parfüm ürettiklerini açıkça gösterirler. Bu noktada dikkat etmeniz gereken seçeceğiniz açık parfümün ortaya koyduğu kalite standartlarıdır. Loris Parfüm olarak bu kalite standartlarını her koşulda tüketicimize şeffaflıkla beyan etmekten gurur duyuyoruz.
• Açık parfümler de en az orijinal parfümler kadar kalıcıdır. Bu noktada parfümü oluşturan koku piramidindeki notaların parfümün kalıcılığında yüksek etkisi vardır. Bazı notalar daha uçucudur, bazı notalar daha kalıcıdır. Bazı tenler daha nemli ve yağlıdır, uçucu notaları bile daha uzun süre tutma özellikleri vardır. Loris Parfüm olarak kullandığımız tüm notaların gerekli kalıcılık düzeyine sahip olduklarını garanti ediyoruz. Tüketicilerimizi parfümlerinin daha kalıcı olması için neler yapmaları gerektiği konusunda bilgilendiriyoruz.

Türkiye’nin en hızlı büyüyen ve en kaliteli açık parfüm markası olmak konusundaki hedefimize tutkuyla bağlıyız. Bu amaçla sadece yurt içinde değil, yurt dışında da mağazalar açıyoruz. Loris Parfüm bayisi olmak için bize başvuran yüzlerce iş ortağı adayının yapacakları yatırımı verimli kılmak için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Mağazalarımızda size destek veren satış ekiplerinin eğitiminden başlayan ve tüketiciye yönelik mesajlarımıza kadar uzanan bir kalite anlayışına sahibiz. Loris Parfüm, satış noktaları aracılığıyla dünyanın en güzel ve en aranan kokularını siz değerli müşterilerine sunmayı sürdürecek. Açık parfüm üreticisi olarak, insan ve çevre sağlığına olan hassasiyetimizi korurken, ekonomik değer oluşturacak çalışmalarımızı da hız kesmeden devam ettireceğiz. Açık parfüm pazarının dünyanın en hızlı büyüyen ve krizden etkilenmeyen pazarlarından biri olması, müşteri sayımızın her geçen gün artması ve siz değerli müşterilerimizden aldığımız olumlu geri bildirimler motivasyonumuzun temelini oluşturuyor. Aynı zamanda bir Türk markası olarak dünyadaki yolculuğumuzda da kalite anlayışımızdan ödün vermeyeceğiz. Avrupa Birliği ülkeleri dahil olmak üzere ülkelerin tamamında geçerli olan kalite standartlarını harfiyen yerine getireceğiz. Loris Parfüm mağazalarından yapacağınız tüm parfüm, oda kokusu, banyo ve vücut ürünleri, araç kokuları bu kalite anlayışıyla üretiliyor.